Şimdi Ara

Ön kolum bacağınızdan kalın mı? (SS'li) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Crantola

Dün mü ne bütün dinlere giydiren kardeşimiz Kayra imiş. Bilseydim ona göre tavır alırdım, ezik bir hayatın dışa vurumunu anlayışla karşılamak lazım. Tedavi olman şart.

Din konusundaki bilgim gerçekten iyi durumda, yani buradaki hemen hemen herkesi rahatça bastırabilirim.

Eziklik vardır illa ki ama bazı konularda özgüvenimin tam olduğu da doğrudur. Özgüven tek nokta odaklı bir şey değil. Tedavi görüyorum elbette ama bunlar o kadar da sorun değil bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Audiophility

quote:

Dün mü ne bütün dinlere giydiren kardeşimiz Kayra imiş. Bilseydim ona göre tavır alırdım, ezik bir hayatın dışa vurumunu anlayışla karşılamak lazım. Tedavi olman şart.

Din konusundaki bilgim gerçekten iyi durumda, yani buradaki hemen hemen herkesi rahatça bastırabilirim.

Eziklik vardır illa ki ama bazı konularda özgüvenimin tam olduğu da doğrudur. Özgüven tek nokta odaklı bir şey değil. Tedavi görüyorum elbette ama bunlar o kadar da sorun değil bence.

Bilgili olup olmaman kimsenin umurunda değil ki Kayra'cığım mesele insanlık dışı söylemlerin. Bir dizi yazının ardından "beyinleri olmadığı için inanıyorlar" gibi bir şey yazmıştın. Mesajı da bizzat ben şikayet edip sınırsız uzaklaştırılmanı talep ettim ama görüyorum ki ceza bile almamışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bilgili olup olmaman kimsenin umurunda değil ki Kayra'cığım mesele insanlık dışı söylemlerin. Bir dizi yazının ardından "beyinleri olmadığı için inanıyorlar" gibi bir şey yazmıştın. Mesajı da bizzat ben şikayet edip sınırsız uzaklaştırılmanı talep ettim ama görüyorum ki ceza bile almamışsın.

Oradaki üslubum yerindeydi, direkt hakaret etmedim ve dediğimin de arkasındayım. Lütfen konuyu uzatma.

• Senin bilek baya guzel ya. Supinasyonuna guveniyor musun? Hook girebiliyorlar mi sana?

• quote:

Orijinalden alıntı: ._. ._. ._.

Senin bilek baya guzel ya. Supinasyonuna guveniyor musun? Hook girebiliyorlar mi sana?

Top Roll'da alan illa ki çıkıyor hocam ama Hook'ta almaları bayağı bayağı zor. :) Dead Wrist denemedim ama vücudumla abanabilirsem ve zarar görmezsem o harekette de alabilirim diye düşünüyorum.

• Gece gece makarna yiyecektim sayende vazgeçtim, saol kardeş.
  • Ula ergenler birbirine afedersin orasını burasını atıyor adam burda bize kol atıyor. Hangisi daha garip anlayamadım emmoğlu.

• Hocam bence kilo vermelisin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mestrant

Ciddi obsesiyete ve ozguven sorunlarin var.Asiri obez ve cirkin oldugun icin bunu iyi bir seye baglamak istiyorsun kendini guclu veya kasli saniyorsun ama bunlarin hepsi yag.Kilon yukseldikce kaldirdigin agirlikta dogal olarak artar bu seni guclu kilmaz ogren bunu

Bakalım hocam, kilo vermeye çalışıyorum. Teknik öğrenmeye de bakıyorum. Kilo verdikçe kaslarım rahatladığı için kaldırdığım ağırlığın da kat kat artacağını söylemişsiniz, evet, bu doğru. Zamanla oldukça iyi bir konuma geleceğimi biliyorum hiç şüphesiz ki. Güç dediğiniz şey çoğunlukla kiloya bakmaz, bu konuda da haklısınız. Şu ana kadar 25 - 30 kg verdim, çok daha kötüydüm, devam da edeceğim. Ayrıca yüz hatlarımın da düzgün olması beni düzgün biri yapacaktır.

Teşekkürler.

Mental sorunlarin var ve spor hakkinda hicbir sey bilmiyorsun

• Lunatic.

• quote:

quote:

quote:

Ciddi obsesiyete ve ozguven sorunlarin var.Asiri obez ve cirkin oldugun icin bunu iyi bir seye baglamak istiyorsun kendini guclu veya kasli saniyorsun ama bunlarin hepsi yag.Kilon yukseldikce kaldirdigin agirlikta dogal olarak artar bu seni guclu kilmaz ogren bunu

Bakalım hocam, kilo vermeye çalışıyorum. Teknik öğrenmeye de bakıyorum. Kilo verdikçe kaslarım rahatladığı için kaldırdığım ağırlığın da kat kat artacağını söylemişsiniz, evet, bu doğru. Zamanla oldukça iyi bir konuma geleceğimi biliyorum hiç şüphesiz ki. Güç dediğiniz şey çoğunlukla kiloya bakmaz, bu konuda da haklısınız. Şu ana kadar 25 - 30 kg verdim, çok daha kötüydüm, devam da edeceğim. Ayrıca yüz hatlarımın da düzgün olması beni düzgün biri yapacaktır.

Teşekkürler.

Mental sorunlarin var ve spor hakkinda hicbir sey bilmiyorsun

Dalga geçiyorum, uzak dur benden. Hatta bir blok at.

• kayra senmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

kayra senmisin?

Come with me and walk the longest mile.

• lannnn ön kol ne ?
  • Kayra sende bi cok kiside olmayan istek var spor yapmaya karsi pes etme eskiden gittigim salonda senin gibi arkadas vardi boyuda senin gibi uzun degildi baya kotu duruyodu(sende cok kotu durmuyo) bu adam asiri hirs yapti 8 ayda fln muthis kasli bisey oldu, adam isyerinde calisirken bile sinav vs cekiyomus bos zamanlarinda.

Burda hakaret edenler kendisine gelsin, kayra sen takma cogunun yasi kucuk 30 yas civari bi adam tutup insanlara bos yere hakaret etmez ztn.
  • onu boşver dostumda senin burnun kafanda büyükmü onu söyle
  • merdas kullanıcısına yanıt
    benimde aklıma gelmedi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Kayra sende bi cok kiside olmayan istek var spor yapmaya karsi pes etme eskiden gittigim salonda senin gibi arkadas vardi boyuda senin gibi uzun degildi baya kotu duruyodu(sende cok kotu durmuyo) bu adam asiri hirs yapti 8 ayda fln muthis kasli bisey oldu, adam isyerinde calisirken bile sinav vs cekiyomus bos zamanlarinda.

Burda hakaret edenler kendisine gelsin, kayra sen takma cogunun yasi kucuk 30 yas civari bi adam tutup insanlara bos yere hakaret etmez ztn.

Çok sağ ol, dilerim ki bu sefer geri dönüşü olmayacak. :)

• Dalga geçtiğiniz kayra sizden daha beyefendi, en azından saygılı yazıyor. Sorunları olduğunu düşünebilirsiniz ama böyle ifade edemezsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Dalga geçtiğiniz kayra sizden daha beyefendi, en azından saygılı yazıyor. Sorunları olduğunu düşünebilirsiniz ama böyle ifade edemezsiniz

Buradakilerin %95'i 18 yaşından küçük hocam. İnan bana, taktığıma zerre değmez.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.