Şimdi Ara

Ön Jakları Kullandığım zaman PC kasıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arka girişte normalde kulaklığım ve kulaklığımın mikrofonu takılıydı. yeni hoparlör aldım Logitech S120. Bu sebepten kulaklığı öne hoparlörü arkaya taktım. Realtek ayarını bir yapamadım adam akıllı. Ön girişi kullanırken pc kasıyor. Videoyu açar açmaz ses hemen gelmiyor. Videonun ses aygıtını algılaması için uzun bir zaman geçiyor. Donuyor PC. PCm eski değil normalde yağ gibi yani ön panelle ilgili bir sıkıntı.

Kulaklık ve hoparlör arasında hızlı geçiş yapamıyorum.

Nasıl yapmalıyım realtek ayarını yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden sağolun.

Ayrıyetten şunu sormak istiyorum: Arkadaki line-in (mavi girişi) Hoparlör girişine çevirebilir miyim? Nasıl yaparım. Yardımlarınızı bekliyorum...

Ön Jakları Kullandığım zaman PC kasıyor!

Edit: Arka girişe bir şey takmadan sadece ön girişi kullandığım zaman da kasma oluyor. Kasmadan kastım windowsun sesle ilgili özellikleri kasıyor. Yoksa uygulamalar falan kasmıyor. Mesela ses kısıcam aşağıdaki simgeye basıyorum açılmıyor. Faremde klavyemde ses kısma özellikleri var kasıyor. Ön jaklar mı dandiktir nedir anlayamadım yazılımsal olarak çözebilir miyiz? Yoksa Hoparlörü çıkartıp kulaklık takıcam veya tam tersini yapıcam sürekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaussure -- 30 Aralık 2020; 16:4:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.