Şimdi Ara

Ön arka park sensörü yapımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 model citroen jumoer aldım normalde daha büyük bir araç kullanmama rağmen yeni olduğu için hem ön hemde arkayı hesaplamakta sorun yaşıyorum (maaşallah kocaman bir burun var araçta). bu nedenle park sensörü almak istedim ama ön arka birlikte olanlar bir hayli tuzlu şuan aklımda bir fikir var bunu burdan anlatmak aynı sorunu yaşıyan arkadaşlarada fikir vermek isterim.

öncelikle hepsiburada.comdan aşağıda linkleri yazılı iki park sensörünü alıyorum şiparişini verdim.

1 http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=20024957&productid=otrotart241

2 http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=20024957&productid=otrotart236

birinci park sensörü bazzırlı yani sesli ve bunu arkaya takıcağım çünkü geri manevrada yan aynaları kullanıyorum ekran gibi bir şeye ihtiyacım yok olsada aynaya bakarken ekranıda kontrol etmek zor önemli olan kör nokta olan aracın tam arkası.

ikinci park sensörü sesli ve led ekranlı ayrıca ses kapatılabiliyor. bunuda aracın ön tarafına takıcağım bu park sensörlerini 5 ayaklı bir röleye rölenin bobinlerinide geri vites lambasına bağlayacağım. yani normalde kontak açılınca ön geri vitese takınca arka park sensörü devreye girecek. ön park sensörünün sesinide kapatıcağım böylece önümden insan geçerken veya sıkışık trafikte rahatsız olmayacağım.

fikrim bu ama bir sorunum var ön park sensörlerini tamponun neresine takıcağım yani hangi açılı bölgeye takmalıyım konu hakkında bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Ön arka park sensörü yapımı

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 1 Mart 2016; 18:30:18 >
  • alışmak alışmamak değil insan kıyamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1atasoy

alışmak alışmamak değil insan kıyamıyor

tabikide kıyamaz insan hocam az para degil yani sonucta
  • az önce park sensörleri geldi ekranlı olan 40 cm de tam ötüyor ekranda 0.4 yazıyor 30 cm civarında da 0.0 yazıyor 30 cm uygun bir mesafe ama bazzırlı oan 0.4 cm de tam ötüyor ve buda biraz uzun bir mesafe bence bende önceden orinal park sensörlü doblo vardı 30 cm de tam ötüyordu acaba diyorum bu ürünleri gönderip daha az mesafede uyarı veren başka bir model mi alsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1atasoy

az önce park sensörleri geldi ekranlı olan 40 cm de tam ötüyor ekranda 0.4 yazıyor 30 cm civarında da 0.0 yazıyor 30 cm uygun bir mesafe ama bazzırlı oan 0.4 cm de tam ötüyor ve buda biraz uzun bir mesafe bence bende önceden orinal park sensörlü doblo vardı 30 cm de tam ötüyordu acaba diyorum bu ürünleri gönderip daha az mesafede uyarı veren başka bir model mi alsam.

daha iyi olur 40 cm dediginiz gibi cok fazla bir mesefe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.