Şimdi Ara

Ön/Arka Park Sensörü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
16.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elektromanyetik park sensörleri var. Tampon deldirmenize gerek kalmaz. İnceleyin derim.
  • hacı ön park sensörüm olmasaydı arabayı 50 kere vurmuştum şimdiye. acemi falan da değilim ama insan boş bulunabiliyo. taktır muhakkak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet ali erdem

bu sensörlerin çogunda ön sensörler fren lambasına baglanır frene bastıgınızda aktif olur 6 saniye calısır frene basmazsanız kapanır kendiliginden ayrıca ekranları daha detaylı olur ve öndenmi arakadanmı yaklastıgınızı gösterir.

aracın burnu yokuş yukarı iken frene basılı iken aktif oldu
    sonra freni bırakıp gaza basıp ileriye giderken devre dışı kaldı ama bu arada araç ileri gidiyor sonra kütttt

frene basıp cektikten sonra 6 sn aktif oldugunu belirtmiştim 6 sn bir manevra icin yeterli bence.
  • Arkadaşlar tamponuma AutoKing de yapılan sökme takma işleminin aradından ön park sensörü ani fren yapınca uyarı veriyor. Bunun nedeni ne olabilir acaba? Ön arka sensörler hepsi fabrika çıkışı ve görsel destekli OPS.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.shadowx

Arkadaşlar tamponuma AutoKing de yapılan sökme takma işleminin aradından ön park sensörü ani fren yapınca uyarı veriyor. Bunun nedeni ne olabilir acaba? Ön arka sensörler hepsi fabrika çıkışı ve görsel destekli OPS.

Sensörleri doğru takamamışlardır. Ani fren yapınca arabanın burnu yere eğiliyor ve sensörler yeri görüp ötüyordur.
  • Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    İnşallah dediğiniz gibidir. Yoksa sensör falan bozdularsa yandık. ancak sensörler düz duruyor ve elimle kotrol ettim kesinlikle sallanma söz konusu değil.
  • Arka park sensörleri devreye girdiğinde öndekilerde aktif olacaktır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.