Şimdi Ara

Ön Amortisör Gerekli Midir? Ve Vites Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Yakın zamanda bir bisiklet almayı planlıyorum. Bisikleti almaktaki amacım pendik-kartal-bostancı-kadiköy arasında sahil yolunda bisiklet sürmek. Bu yaz hem güzel vakit geçirmiş olurum hem de spor yapmış olurum.

Ancak bütçem maalesef çok fazla değil. O yüzden ucuz bisikletlere bakıyorum.

Ümit evolution almayı düşündüm ancak bu gün bir yerde 200 TL ye bir bisiklet gördüm. Fiyatı ümit evolutiona göre çok daha uygun.
    Ancak vitesi microshift, sizce iyi midir?
    Ümit evolutionda shimano ancak onun fiyatıyla arasında 75 tl fark var.
    Bugün gördüğüm bisiklet benim için daha uygun gibi. Ayrıca bu bisiklette ön amartisör de yok. sabit kadro anlayacağınız.
    Benim düşünceme göre asfalt yolda kullanacağım için bugün gördüğüm bisiklet bana uygundur.
    Siz ne düşünüyorsunuz? onu sormak istedim.
    microshift vites nasıldır?
    ön amortisör gerekli mi?

herkese kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rena34 -- 27 Mayıs 2013; 18:22:54 >

Ben hep sizin şarkınızı söyledim.
    Saygı ve özlemle anıyoruz...

• Umit evolution i da 200 e mal edebilirsiniz yeterki forumun cek satis bolumunden 100 tl lik n11 ceki alin ve odemeyi bonusla yapin Ben 205 e mal ettim hersey dahil kurulumu da bulundugum yerde servis olmadigindan mahalle bisikletceinde yaptirdim. 205 e tam f/p urunu sadece aynakolplastigi cok adi herkesin gibi ilk gun kirildi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

Umit evolution i da 200 e mal edebilirsiniz yeterki forumun cek satis bolumunden 100 tl lik n11 ceki alin ve odemeyi bonusla yapin Ben 205 e mal ettim hersey dahil kurulumu da bulundugum yerde servis olmadigindan mahalle bisikletceinde yaptirdim. 205 e tam f/p urunu sadece aynakolplastigi cok adi herkesin gibi ilk gun kirildi

Yani burdakihttp://forum.donanimhaber.com/m_75140055/tm.htm arkadaştan alsam bisiklet 215 tl ye gelmiş olacak öyle mi?
    Çok iyiymiş gerçekten.

• Şu anda gerçekten içimde bir umut kıpırtıları var. :) 215 tl ye ümit evolution alabilirsem çok iyi olur. Babamla bir görüşmem lazım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

Umit evolution i da 200 e mal edebilirsiniz yeterki forumun cek satis bolumunden 100 tl lik n11 ceki alin ve odemeyi bonusla yapin Ben 205 e mal ettim hersey dahil kurulumu da bulundugum yerde servis olmadigindan mahalle bisikletceinde yaptirdim. 205 e tam f/p urunu sadece aynakolplastigi cok adi herkesin gibi ilk gun kirildi

Yani burdakihttp://forum.donanimhaber.com/m_75140055/tm.htm arkadaştan alsam bisiklet 215 tl ye gelmiş olacak öyle mi?
    Çok iyiymiş gerçekten.

Ben 30 tl ye cek aldim bisiklet 205 tl ye mal oldu ve bonusla odedigim icin 11 tl ekstre indirimi ve 5tl bonus ta geldi. Ayrica cek aldugim kisiye 11ttl n11bonusu yuklenecek Bu arada bisiklet toplatmaya 15 tl verdim yani 205-11-5+16 toplam 204 tl maledisi oldu Sizin orda servis varsa toplatmayada para vermessin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.