Şimdi Ara

Omuz Genişliği (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
7
Favori
64.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bel ölçünlede alakalı mesela benim boyum 185 77 kiloyum belim 78 omuzum 119 yaş 15 belin ince olursa omuzların geniş durur
  • Ben 1.82 boy 70 kg omuz 116 cm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • On metre çıktı benim de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximuss__one

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLHouNT

Boy:1.73
    kilo:61
    omuz:115cm
    normalmi bu genişlik arkadaşlar genişmi yoksa darmı ?

bel çevrenide ölç göbek deliği hizasından.Ama omuzların iyi vücüt oranlarımız aynı galiba

Evet bende şimdi baktım ölçülerimiz aynı.Beli de ölçtüm 72 çıktı.Boyu 2 santim daha uzatıp,7-8 kilo daha alıp omuzları 120 üstüne çıkartmaya çalışacağım 18 e yeni girdim uzar heralde 2 cm daha boyum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maximuss__one

quote:

Boy:1.73
    kilo:61
    omuz:115cm
    normalmi bu genişlik arkadaşlar genişmi yoksa darmı ?

bel çevrenide ölç göbek deliği hizasından.Ama omuzların iyi vücüt oranlarımız aynı galiba

Evet bende şimdi baktım ölçülerimiz aynı.Beli de ölçtüm 72 çıktı.Boyu 2 santim daha uzatıp,7-8 kilo daha alıp omuzları 120 üstüne çıkartmaya çalışacağım 18 e yeni girdim uzar heralde 2 cm daha boyum.

Omuzları çıkartırsın 120 ye ama boy 2 cm daha gidermi bilemiyorum.Ben 16 yaşındayım neredeyse uzamıyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pres sure

quote:

Orijinalden alıntı: _yuhele_

quote:

Orijinalden alıntı: Germ

quote:

quote:

quote:

1.70 boy omuz 145 cm

eskiden body building denen zımbırtıya giderdim uzun süre devam ettim. çok etkisi oluyor ama hiç önermem doğal halinle kal daha iyi. herkes dokunmaya başlıyor sonra. xxl giyiyorum bir de aşağısı olmuyor. sporu bırakınca biraz kilo alınıyor onu versem herhalde 5 cm daha düşerim ama yine geniş

145 cm. biraz fazla olmus. Dogru olctugune eminmisin.

eminim tabi hadi 135 olsun 10 cm de benden yine geniş

ailem de yapılı geniş omuzlu üstüne spor yapınca öyle oldum biraz.

ss koyabilir misin

yav sen inanmasan da olur. bıraktım diyorum sporu haliyle kiloyu da kat birkaç cm. çok da iyi durmuyor üstümde o kadar vücut övünecek halim yok. çok cılız olsam herhalde 125 civarı gelir muhtemelen. burada önemli olan kaç cm nasıl göründüğü.

şunu da ekleyeyim. birkaç sene önce salonda hocanın ölçtüğü değer 130 civarıydı. o zamanlar da gelişme çağındaydım bir de maşallah derdi adam her seferinde.

bekliyoruz

145 cm den 125 cme düşmüş 2 mesaj sonra, balon gibi sönüyor adam bir alıntı daha gelirse ölecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hissetme -- 31 Mayıs 2013; 2:28:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hissetme

quote:

Orijinalden alıntı: pres sure

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1.70 boy omuz 145 cm

eskiden body building denen zımbırtıya giderdim uzun süre devam ettim. çok etkisi oluyor ama hiç önermem doğal halinle kal daha iyi. herkes dokunmaya başlıyor sonra. xxl giyiyorum bir de aşağısı olmuyor. sporu bırakınca biraz kilo alınıyor onu versem herhalde 5 cm daha düşerim ama yine geniş

145 cm. biraz fazla olmus. Dogru olctugune eminmisin.

eminim tabi hadi 135 olsun 10 cm de benden yine geniş

ailem de yapılı geniş omuzlu üstüne spor yapınca öyle oldum biraz.

ss koyabilir misin

yav sen inanmasan da olur. bıraktım diyorum sporu haliyle kiloyu da kat birkaç cm. çok da iyi durmuyor üstümde o kadar vücut övünecek halim yok. çok cılız olsam herhalde 125 civarı gelir muhtemelen. burada önemli olan kaç cm nasıl göründüğü.

şunu da ekleyeyim. birkaç sene önce salonda hocanın ölçtüğü değer 130 civarıydı. o zamanlar da gelişme çağındaydım bir de maşallah derdi adam her seferinde.

bekliyoruz

145 cm den 125 cme düşmü 2 mesaj sonra balon gibi sönüyor adam bir alıntı daha gelirse ölecek

• Spor yaptığım zamanlar 120cm di , sporu bıraktığımdan beri yaklaşık 10 kilo verdim şuan bel 74 omuz 112 e kadar geriledi , kilo 64 boy 1.80 bu arada
  • arkadaşlar benim boy 182 kilo 64 bel ölç 78 omuz 110 cm normalmidir nasıl arttırabilirim
  • 172 boy 112 omuz
    65 KG 95 Göğüs
    Bel 80
  • kilonuzuda yazın arkadaşlar.
  • bel nasıl ölçülüyor şu yanlardaki sivri çıkık kemiklerden mi ?
  • 175 -180 cm arası olupta 60 kg ortalamsı olan arkadasların 110 115 cm omuz ölcenlerın resımlerını görmek ısterdım ... ya yanlıs ölcuyolar yada bu arkadaslarda arnoldun anatomısı var .. şaştım ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 87akin-izmir

175 -180 cm arası olupta 60 kg ortalamsı olan arkadasların 110 115 cm omuz ölcenlerın resımlerını görmek ısterdım ... ya yanlıs ölcuyolar yada bu arkadaslarda arnoldun anatomısı var .. şaştım ..

110-115 cm fazla değil. Ayrıca spor yapmayan kişilerde bu sayı kiloyla tam da orantılı olarak artmıyor. Yani 70 kiloluk birinin 60 kiloya göre avantajı 5 cm falan. Benim çevremde durum böyleydi en azından.

Bi de Arnold'unkinin 170-75 gibi bi' şey olduğunu duymuştum, ne kadar doğru bilemem. Arnold öyleyse Markus Rühl'ü de merak ettim açıkçası.
  • Dar da degil genis de

Genis diyebilmen icin omuz / bel oraninin 1.5 tan buyuk olmasi lazim

• Beyler omuz kesin olarak nereden olculuyor? Biceps kısmına yaklasıcak mı yoksa olabildigince uzak mı durucak?
  • 124 cm

• Omuz 116
    bel 75
    boy 1.80
    kilo 66
  • 1.78
    55-60
    110 cm omuz
    75 cm bel

Ben resimdeki gibi olçtüm omuzu tam saracak şekilde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.