Şimdi Ara

Ömür boyu ilaç kullanmak istemiyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangi psikiyatra gitsem ve sorunlarımı anlatsam ilaç yazıyor yaş oldu 27 10 senedir ilaç kullandırıyorlar anksiyete, depresyon panik atak yaşıyorum ilacı aldığım halde yaşıyorum doktorlar ilacı artıralım diyorlar. bunun sonu yok mu demekki bu ilaçlar hastalığı tedavi etmiyor.

hastalığı tedavi etmiyor bu ilaçlar. çekilme sendromları çok fazla diyorum ilk 10 gün çekilme yaşanır kalan günlerde yaşadığın ilaçtan değil kendi psikolojindendir diyorlar. onu da psikoterapiyle hallet diyorlar.

benim hissettiğim ise ne yaşıyorsam, her ne yaşıyorsam, ilaç çekilmesinden dolayı yaşıyorum. sanki beynimin işleyiş yapısı kaydı değişti. Allahım duy sesimi artık ilaçlardan kurtulmak istiyorum : (

• Benim işime yarıyor ilaçlar. Okb ve kaygı bozukluğum var. Ama bırakamıyorum. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikoterapiyi dene.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5583FD52C -- 13 Eylül 2023; 14:13:17 >
  • Hangi ilaçları kullandınız? Bu kadar uzun süre kullandıysanız mutlaka etkisi olması lazımdı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5583FD52C

.
    hocam çekilmeler başıma her şeyi getirdi. 6 yıldır aynı ilacı kullanıyorum. çekilmelerde intihar düşünceleri depresyon, mani, saldırganlık gibi duygular baş gösterdi. almadan edemiyorum. almadığımda kötüyüm alınca da normale yakın kötüyüm.

ben bütün bunların çekilmelerden olduğunu düşünüyorum çünkü ilaç kapsül, 60 dan 0 a inemedim bir türlü. 30a indim ilacın bir 60 lıgı bir 30 lugu var. bütün bunları yaşamama yetti inan. böyle 59-58-57-56 diye düşebilsem ilacı belki bu çekilmeleri yaşamam gibi geliyor. bunun için de bir hastaneye yatabilirim.

doktorlar yanaşmıyor hastaneye yatıp bırakmama. semptomları anlatınca kesinlikle bırakma diyorlar. (takıntılar panik atak ve depresyon yaşıyorum bıraktığımda ben hala bunların çekilme belirtisi olduğunu düşünüyorum çünkü 6 sene önce bunları yaşamıyordum)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1A12904DA

Hangi ilaçları kullandınız? Bu kadar uzun süre kullandıysanız mutlaka etkisi olması lazımdı
    hocam yukarıda özetlemeye çalıştım etkisi olsa da ağrı kesici gibi bilmiyorum hiç kullandın mı. kullanmadığın an yoksun ilaç kullanmadığın eski halinden daha da kötü oluyorsun. çekilmelerle katlanıyor yaşadığın problemler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kullandım biliyorum o yoksunluk hissini.özellikle bazı ilaçlarda çok ağır.mesela panik atak için yeşil reçeteli ilaç verdiler mi ? onların etkisi kuvvetli oluyor ama kalıcı tedavi sağlamıyor anlık.
  • www.sosyal-fobi.net
    EFT (Emotional Freedom Techniques) - Mutlaka Deneyin !!! - Sosyal Fobi
    http://www.sosyal-fobi.net/forum/viewtopic.php?f=4&t=32637&sid=51ff40efe528c687a72c30fb0d493415

İlacını kapsülse eğer tablet olanından iste ve tableti hergun biraz biraz törpüle ve zamana yay bunu, bunyen bu şekilde düşük doza daha kolay alışır.

• Hocam sen ilacsız yapamam gözüyle bakıyosun duruma bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1- Hayatını değiştir
    2- Psikoterapist'e git
    3- İlacı yavaşça bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5583FD52C

http://www.sosyal-fobi.net/forum/viewtopic.php?f=4&t=32637&sid=51ff40efe528c687a72c30fb0d493415

İlacını kapsülse eğer tablet olanından iste ve tableti hergun biraz biraz törpüle ve zamana yay bunu, bunyen bu şekilde düşük doza daha kolay alışır.
    hocam ilacı alınca birden kafam ellerim yüzüm her şeyim çalışmaya başlıyor ne olucak bu durum :( zamana yayarsam belki hastaneye yatarak bırakırım diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk321

1- Hayatını değiştir
    2- Psikoterapist'e git
    3- İlacı yavaşça bırak
    hayatı değiştiricem hocam dediğin gibi şu okb leri aşabilirsem daha kolay.

psikoterapiste gidiyorum yeni başladım. sağolasın cevabın için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.