Daha önce konu açılmış ancak üzerine baya süre geçmiş, ilk olarak acil bakıp çıkacak arkadaşlar için paylaşayım. Ardından diğer yorumlarımı paylaşacağım konuyu merak edenler için. Filen sitesinde linkten üye olursanız 20gb ile başlıyorsunuz, her davet ettiğiniz mail ile de 10gb alıyor toplamda ücretsiz 50gb alıyorsunuz. https://filen.io/r/814dedc6f0250076487bf6cf4f73c7f2 29 Euro ile kalıcı 100gb yine Filen sitesinde mevcut. Bu da güzel bir seçenek ama 50 + 100 gb mi bilmiyorum. kripto ödeme bile kabul ediyormuş. Ancak bunlar bana düşük kalır yok mu TB diyen için: Koofr var, 1 TB 159 USD, KOOFR40 kodu ile birlikte 119 USD'ye geliyor ve düşününce iyi. İnternet hızı yüksek olan rahatça depolama yapar. Paypal ile ödeme istiyor ama siz arkadaşlar eminim bunu da bir şekilde çözersiniz :D _______________________________________________________________________________________________ Yorumlarıma gelirsek: Başka sağlayıcılar yok mu ? Evet var, Pcloud var, fiyatları daha yüksek örneğin 2Tb 400 USD şeklinde, ve yorumlara göre pcloud çok güvenilir bir platform değil, bazıları hesap silinmesiyle karşılaşmış. Yani 10 TB depolama alıp 1200 USD verip, hesabınız silinse herhalde hoşumuza gitmez o yüzden diğer servis sağlayıcılarını esgeçtim, ha sizin öneriniz varsa paylaşabilirsiniz. Bir dönem yandex ve mailru direkt ücretsiz hediye etmişti (10 seneyi geçti), mailru da belirli bir süre giriş yapmayanların maalesef depolaması uçmuş. O yüzden bu tarz para ödemediğiniz çözümlere kısmi ve yedekli güvenin. Örneğin Mega 50gb ve Filen 50gb birbiriyle yedekli oldumu kafa rahat. Bir ara da sürekli edu ile sınırsız konuşuluyordu, onların akıbeti noldu bilmiyorum ama silinmiştir veya silinecektir çünkü buna mecburlar zaten sunucu giderleri yüksek. Aylık ödemeli olanları konuşmuyorum, çok farklı bir konu, tamamen ayrı başlık altında paylaşılmalı. Sağlayıcılar git gide depolama alanını düşürüyor. Koofr geçen sene 2Tb satarken bu sene bunu 1Tb olarak limitlemiş. Muhtemelen bir dahaki sene daha da düşecek. Talep çoğalıyor, masraf artıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_cakici -- 14 Ağustos 2024; 3:32:28 > |