Şimdi Ara

Omsi Bus Simulator-ÇIKTI! (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
9
Favori
93.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamdır hallettim, neyi yapmamışım anlamadım ama tekrar denedim, oldu, artık ikarus'la falan bile yolcu alabiliyorum, yardımlar için teşekkürler
  • sevindim başardığına. bu oyun zaten kurcalanarak öğreniliyoır :)
  • Bazı hatalar vs'ler oluyor ama ben oyundan veya benim yanlış kopyaladıklarımdan falan sanıyordum.
    Genelde sonradan yapılan haritaların hataları oluyormuş.

Mesela Bowdenham'i yüklemiştim, büyük çoğunluğu hatalı ve eksikmiş.
    Bazı eklentileri daha sonra başka yerlerden buldum yükledim.
    Bowdenham'in de yeni versiyonu çıkmış, yapan eleman tüm gerekli eklentilerini içine entegre etmiş.
    Şimdi sadece 1-2 dosyada hata veriyor ama harita problemsiz şekilde açılıyor.
  • Merhaba arkadaşlar.
    Tarafımca bu modlar eklenmiştir. Modların yapımcısı ben değilim.

Linki PM ile isteyiniz.

Özellikler;

-Klima
    -LCD Monitör
    -Otomatik Anons
    -Yeni otobüs içi kameralar.(Gerçek kamera açıları F2 menüsündeki)
    -Geri görüş kamerası (F2 menüsünde. kameraları ok(yön) tuşları ile değiştirebilirsiniz.)
    -Alçalma mekanizması, 4 teker durak frenini çektiğinizde alçalır.
    -Duracak sesi
    -Geri vites uyarı sesi
    -Özürlü rampası uyarı sesi
    -ZF 5 vites Şanzıman.
    -ZF şanzıman sesleri
    -Motor iyileştirmeleri. İbre 120'yi geçiyor. Performansta ciddi artış.
    -Ön kapılar manuel arka kapı otomatik. Orjinal kapılar yani.
    -Durak frenini çekince bir kasma oluyordu o artık yok

SS'ler;

Omsi Bus Simulator-ÇIKTI!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tLqA -- 23 Nisan 2012; 23:37:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

Merhaba arkadaşlar. Direk açıklama sonra resim ve link. lafı gevelemiyorum
    Tarafımca bu modlar eklenmiştir. Modların yapımcısı ben değilim.

Müthiş bi derleme olmuş, teşekkürler
  • SS ler güzel...

paylaşım için teşekkürler
  • Pm.
  • bende pm yolladım hocam bi cevaplasan
  • 24 saat gibi bir sürede 150 kere indirildi. ne çok seven varmış :) Bütün pm'ler yanıtlandı. otobüs hakkındaki görüşleri oynadıktan sonra yazarsanız sevinirim.
  • Gerçekten otobüs dediğiniz gibi. Süper olmuş. Kalkışlarda bayılmıyor uçuyor. Lcd olayı güzel fakat bende durak isimleri gözükmüyor sadece zile basıldığına dair yazı çıkıyor o kadarda önemli değil.

Mutlaka indirin.
  • quote:

24 saat gibi bir sürede 150 kere indirildi. ne çok seven varmış :) Bütün pm'ler yanıtlandı. otobüs hakkındaki görüşleri oynadıktan sonra yazarsanız sevinirim.

Hocam bir pm de ben alayım mod için zahmet olmazsa:)
  • quote:

24 saat gibi bir sürede 150 kere indirildi. ne çok seven varmış :) Bütün pm'ler yanıtlandı. otobüs hakkındaki görüşleri oynadıktan sonra yazarsanız sevinirim.

Hocam 1 adet pm sana zahmet.
  • ben de indirdim, eklenti çok güzel olmuş yalnız durakta durduğumda durak frenini çekince kapı açık işareti lambası yanıyor ve kapattığım zaman da yanık kalıyor bunun nedenini anlayamadım eski versiyonda bu yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

ben de indirdim, eklenti çok güzel olmuş yalnız durakta durduğumda durak frenini çekince kapı açık işareti lambası yanıyor ve kapattığım zaman da yanık kalıyor bunun nedenini anlayamadım eski versiyonda bu yoktu.

yorum için teşekkürler. O aslında şöyle çalışıyor, durak frenini çekince yani tekerlekleri kilitleyince ışık sönüyor. Durak frenini bırakınca ışık tekrar yanıyor ve öyle devam ediliyor. Modun yapımcısı ters yapmış sanırım ama pekte önemli bir detay değil aslında. Fakat sizdeki herzaman mı yanıyor? kapıları açınca kapatınca vs..?

quote:

Orijinalden alıntı: VooVeN

quote:

profilinizi görme iznim yokmuş. sanırım profilinizi kapadınız üyelere. pm atamıyorum bu sebeple :)

• quote:

quote:

ben de indirdim, eklenti çok güzel olmuş yalnız durakta durduğumda durak frenini çekince kapı açık işareti lambası yanıyor ve kapattığım zaman da yanık kalıyor bunun nedenini anlayamadım eski versiyonda bu yoktu.

yorum için teşekkürler. O aslında şöyle çalışıyor, durak frenini çekince yani tekerlekleri kilitleyince ışık sönüyor. Durak frenini bırakınca ışık tekrar yanıyor ve öyle devam ediliyor. Modun yapımcısı ters yapmış sanırım ama pekte önemli bir detay değil aslında. Fakat sizdeki herzaman mı yanıyor? kapıları açınca kapatınca vs..?

quote:

quote:

profilinizi görme iznim yokmuş. sanırım profilinizi kapadınız üyelere. pm atamıyorum bu sebeple :)

otobüs giderken kırmızı yanıyor sanırım ters yapılmış.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

otobüs giderken kırmızı yanıyor sanırım ters yapılmış.

zamanım olursa ileride düzeltmeye çalışırım

• Şu oyunun hata mesajları beni çıldırtacak. Millet harita yapmayı bu kadar beceremiyor mu, başka bir sorun mu var anlamadım? Durmadan her seferinde farklı birşey yaşıyorum.

Bu sefer Teltow'da...
    Herşey tamam, harita hiç problemsiz açılıyor, otobüs eklemeye çalışıyorum, bir defa ekleyebildim, sorunsuz kullandım, sonra o otobüsü sildim, başka hat üzerinde kullanacaktım. Tekrar otobüs eklemeye bastığımda .o3d uzantılı ama hangisi olduğunu anlamadığım modelleme dosyasında/larında hata var diyor ve Cancel'a falan basmama rağmen o mesaj bir türlü gitmiyor. Haliyle görev yöneticisinden komple kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum. Diğer denemelerimde de kesinlikle otobüsleri yüklemedi, gidip başka harita seçtim.

Madem bu haritalar tam değiller, problemliler, niye yayınlıyorlar ki. Kimisinde beta meta yazıyor, anlıyoruz.

Benzer şekilde Bowdenham haritasında da hata var mesela, yolun biri gelip tam orta yerde bitiyor, yerler çim, ne yol, ne bina, hiçbirşey yok.

Bu iki haritayı uçurdum, sildim bilgisayardan.

Bad Kinzau'da adamlar Mission 1-2-3-4-5.... diye görevler bile yapmışlar. Bunlarda sorun yaşıyoruz, nasıl iş anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Şu oyunun hata mesajları beni çıldırtacak. Millet harita yapmayı bu kadar beceremiyor mu, başka bir sorun mu var anlamadım? Durmadan her seferinde farklı birşey yaşıyorum.

Bu sefer Teltow'da...
    Herşey tamam, harita hiç problemsiz açılıyor, otobüs eklemeye çalışıyorum, bir defa ekleyebildim, sorunsuz kullandım, sonra o otobüsü sildim, başka hat üzerinde kullanacaktım. Tekrar otobüs eklemeye bastığımda .o3d uzantılı ama hangisi olduğunu anlamadığım modelleme dosyasında/larında hata var diyor ve Cancel'a falan basmama rağmen o mesaj bir türlü gitmiyor. Haliyle görev yöneticisinden komple kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum. Diğer denemelerimde de kesinlikle otobüsleri yüklemedi, gidip başka harita seçtim.

Madem bu haritalar tam değiller, problemliler, niye yayınlıyorlar ki. Kimisinde beta meta yazıyor, anlıyoruz.

Benzer şekilde Bowdenham haritasında da hata var mesela, yolun biri gelip tam orta yerde bitiyor, yerler çim, ne yol, ne bina, hiçbirşey yok.

Bu iki haritayı uçurdum, sildim bilgisayardan.

Bad Kinzau'da adamlar Mission 1-2-3-4-5.... diye görevler bile yapmışlar. Bunlarda sorun yaşıyoruz, nasıl iş anlamadım.

haklısınız tabi ama size şöyle açıklıyayım. oyunun sceneryobjects klasörü var. adamlar harita yamaları yaparken bu klasörün içeriğini kendiniz indirin diyorlar mesela. sizin o klasörünüzde olmayan objeler mevcuttur haritada. doğal olarak oraya geldiğinizde yol durak vs herneyse göremezsiniz. bu nedenle haritanın istedikleri eklentileri indirin derim. bende bowdenham sorunsuz ve çok güzel bir harita. teltowu denemedim ama bence siz beceremiyorsunuz. o3d uzantılı dosyalar modellerin eksik olduğu anlamında. belliki otobüsünüzün modeli eksik sanırım

• Hocam otobüsler standart, MAN'larda bile sorun çıkıyor, geçende otobüsleri render'layamadı mesela. Klasörleri olduğu gibi duruyor halbuki.
    Olmazsa model klasörünü eğer atmam gerekiyorsa bir daha atayım Teltow'a...
    Bir açışta sorun olmadan açıyor, diğerinde sorun yaratıyorsa bende sorun yoktur herhalde değil mi

Gerekli objeleri yüklüyorum, zaten harita indirme sayfalarında da belirtiyorlar.
    Bazılarında belirtmiyorlar, onları da artık hata mesajlarından bulup indiriyorum. O anlamda sorun yok.

Ancak mesela Bowdenham'de 3.0.0 vardı galiba, 3.0.1 geldi, ben de eskisini silip baştan yükledim.
    Bu sefer model eksiği de yoktu ancak ona rağmen haritanın bir yeri eksik. Hatlardan bir veya ikisinde o bölgede sorun yaşıyorum. Çünkü yol ve binalar orada komple yok! ve yolu kaybediyorum, hani orayı atlayıp geçeyim devam edeyim rotaya diyeceğim, o da olamıyo

Bowdenham gerçekten güzel ama sırf bu sıkıntı yüzünden sildim sinir olup. Olmazsa bir daha deneyeceğim.

• @Ormanci

Daha önce yazmıştım aşağıda görebilirsiniz. Bu eklentileri kurun tabi güncel versiyonları çıkmış olabilir, kontrol edersiniz. Bunun için OMSI Addon Manager gayet iyi. 1.2.3 sonrasında Win7'de hata veriyor yalnız.

Oncelikle OMSI ADDON MANAGER kurun, onun uzerinden kolayca eklentileri yukleyebilir, guncellemeleri takip edebilirsiniz. Stabil versiyon 1.2.3'u oneririm.

- StraBenmarkierungen 1.4.0
    - Gelbe Fahrbahn-Markierungen 1.0.1
    - Nemolus Deutsche Verkehrszeichen 1.5.0
    - Haltebuch Seeburger Strabe 1.1.0
    - Autobahnschilder 1.1.1
    - Simple Streets 0.1202.4
    - gcW StraBenobjekte 1.3.0
    - LED-Ausgabe 2.0.0
    - DIN Fonts 1.0.0
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.