Şimdi Ara

Omsi Bus Simulator-ÇIKTI! (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
687
Cevap
9
Favori
93.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cevabınız için tekrar teşekkürler.Gerçekten oyun daha akıcı ve güzel oldu

Rica ederim. İyi oyunlar.

OMSI Addon Manager 1.2.3

Bu arada Omsi için muhteşem bir program yapıldı. Herkesin yüklemesini öneriririm. Programın kısaca amacı şu: tek tıkla harita yükleyebiliyorsunuz, bunun yanında yüklediğiniz haritalar ekstra bir model paketine gereksinim duyuyorsa program sizi uyararak onları da yüklenemenizi sağlıyor, ayrıca kendi içinde download bölümü var, oradan her türlü güncelleştirmeyi almanız mümkün.
    Bu adresten programı yükleyin:
    http://forum.aerosoft.com/index.php?/files/file/820-omsi-addon-manager/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sterilsenfoni -- 1 Eylül 2011; 23:26:44 >

• Güzel program teşekkürler
  • Ben Tümsek modu indirdim Editor ile bir türlü koyamadım.
    G tuşuna basıp mouse sol tuş ile koymak istediğim yere koyulmuyor.
  • bunu çift mönitör oynamam mümkünmü yapan varsa yardımcı ollabilirmi lütfeN?
  • Merhaba bende şu hangi tuşun nereye görevlendirileceğini belirlediğimiz bölümde ben ekstra bi kaç şey ekledim bunları nasıl silebilirim?Birde updateleri nasıl yükleyebilirim?
  • ya arkadaş ben seferimi yaptım hareket zamanı için boşa yakmasın diye kontağımı kapadım anahtarıda kapadım ama açacağımda anahtar çalıştı müzik sesi geldi fakat tuşlara bastığımda bile otobüs çalışmadı walla belediyeye rezil oldum bi el atın gençler ..
  • bugün başıma gelen 1 hata daha

bad kinazu 2.0 yüklerken başıma geldi omsinin kendi sitesindeki bütün hotfixleri falan uyguladım ama geçmedi bilen varmı aranızda?

SS

Omsi Bus Simulator-ÇIKTI!
  • up
  • bu tır ve otobüs severlerin çektiği nedir yafu. iyi bir firma el atmadı /atmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Travego42

up

Yukarıda verdiğim programı yükleyin ve download center altından maps'ı seçerek bad kinzau haritasını yükleyin.
    Ve programın arayüzündeki My Installed Add-Ons kısmında eksik olan updateleri yapın. Program neye ihtiyacını varsa sizi uyarır ve download sayfasınba yönlendirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sterilsenfoni -- 12 Kasım 2011; 6:54:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sterilsenfoni

quote:

up

Yukarıda verdiğim programı yükleyin ve download center altından maps'ı seçerek bad kinzau haritasını yükleyin.
    Ve programın arayüzündeki My Installed Add-Ons kısmında eksik olan updateleri yapın. Program neye ihtiyacını varsa sizi uyarır ve download sayfasınba yönlendirir.

Açıldı ve sorunsuz çalışıyor hocam dün kafayı yemiştim eyvallah teşekkür ederim

• bu seferde durakta ve express yolunda ilerlerken otobüs feci sallanıyor ve yolcular inmek istiyolar bunun bi çözümü varmıdır :S
  • quote:

bu seferde durakta ve express yolunda ilerlerken otobüs feci sallanıyor ve yolcular inmek istiyolar bunun bi çözümü varmıdır :S

Frenleme ve gaz sistemini yumuşak hale getirin, direksiyon setinin ayar kısmından linear/progressive gibi ayarlar var oradan size uygun olanı bulun.
    Oyunun ayarlarını kurcalamaktan çekinmeyin, ancak bu şekilde kendinize en uygun ayarı bulacaksınız.
  • Oynanmaz bu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Oynanmaz bu oyun

Neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogz2232

quote:

Oynanmaz bu oyun

Neden?

Kötü
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogz2232

quote:

Oynanmaz bu oyun

Neden?

Kötü

sen git cs 1.5 oyna dostum half life midtown madness oyna burda vakit harcama
  • Bende durup dururken Berlin haritası bozuldu.Bir kere Berlin haritasını açamadım.Oyun kitleniyor.XP de yapmıyordu şimdi 7 ultimate kullanıyorum

• Omsi için mod yapmıştım kendi çapımda uzun süredir paylaşayım diyordum ama bugüne kısmetmiş

http://www.mediafire.com/?193raz4fpy6tal6

• yaa arkadaşlar bn oyunu kurdum ama email bide serial numarası istiyo ne yapmam lazım :(
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.