Şimdi Ara

Ömrümün sonuna kadar böylemi olucak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgilim var 2 yıldır çıkıyoruz,beni herşeyden çok sevdiğini çok iyi biliyorum nekadar kavga etsekte hiçbirzaman ayrı kalmıyoruz,ya o ya ben barışıyoruz hemen,sevgilim orta halli güzellikle ne çikin nede çok güzel,ama tam anlamıyla evlenilcek kız fakat ben ondan daha güzelini gördüğüm zaman değişik oluyorum,sevgilimden o anlık soguyorum ne yapıcam böyle bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: .undeRTaker.

Sevgilim var 2 yıldır çıkıyoruz,beni herşeyden çok sevdiğini çok iyi biliyorum nekadar kavga etsekte hiçbirzaman ayrı kalmıyoruz,ya o ya ben barışıyoruz hemen,sevgilim orta halli güzellikle ne çikin nede çok güzel,ama tam anlamıyla evlenilcek kız fakat ben ondan daha güzelini gördüğüm zaman değişik oluyorum,sevgilimden o anlık soguyorum ne yapıcam böyle bilmiyorum

Bak işte o zaman yanlış yaparsın ya devam ye çekil eğer değer verilecek kızsaki öyle diyosun sakın yanlış yapma çok ağır ödersin ilerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Sevgilim var 2 yıldır çıkıyoruz,beni herşeyden çok sevdiğini çok iyi biliyorum nekadar kavga etsekte hiçbirzaman ayrı kalmıyoruz,ya o ya ben barışıyoruz hemen,sevgilim orta halli güzellikle ne çikin nede çok güzel,ama tam anlamıyla evlenilcek kız fakat ben ondan daha güzelini gördüğüm zaman değişik oluyorum,sevgilimden o anlık soguyorum ne yapıcam böyle bilmiyorum

Bak işte o zaman yanlış yaparsın ya devam ye çekil eğer değer verilecek kızsaki öyle diyosun sakın yanlış yapma çok ağır ödersin ilerde

En cok korktugum sey vebalini almak, birinden beddua almak, biliyorum bu kizdan ayrilsam belki daha guzel birini bulcam ama bu kizda oldugum kadar rahat olamicam buna inandigim onu sevdigim icin ayrolmiyorum ama bu sekildede nasil davranicam bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

En cok korktugum sey vebalini almak, birinden beddua almak, biliyorum bu kizdan ayrilsam belki daha guzel birini bulcam ama bu kizda oldugum kadar rahat olamicam buna inandigim onu sevdigim icin ayrolmiyorum ama bu sekildede nasil davranicam bilmiyorum

Seviyorsan olduğun gibi kabulleniceksin ,çok güzel deyip mutlu olmamakta var işin sonunda, herşey et parçası bunu unutma ama içinden ne geliyorsada yap ..

• Seyinle sevme kizi kalbinle sev

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kızın yanında rahatım diyorsun o zaman güzel kız görünce fazla düşünüp kafa yorma çünkü onla çıksan daha güzelini göreceksin bunun sonu yok ne güzel seviyorsun güvenmişsin ondan iyisi olmaz

• durumunu anlıyorum bende de böyle bir durum vardı. ama olmuyor.. içi ne kadar güzel olsada dış görünüş olarak senin içinin rahat etmesi gerekirdi. Bence yol yakınken vazgeç çünkü şimdi olmazsa sonra vazgeçersin.. ruhlar aleminde de yaşamıyoruz yani..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen evlenilcek adam değilsin ama umarım kız bunun farkına varırda senden ayrılır sevgisini hakeden birine verir.Karakterin oldukça zayıf bence ve sen o kızı sevmiyorsun sevsen gözün başkasını görmez zaten onu fazla üzmeden ayrıl bırak sevgisini hakeden birine versin.

Ama şunu unutma güzelin güzeli var güzelliği yüzde değil kalpte ara çok güzel dediğin biriyle çıkarsın ondan daha güzelini görünce ondandamı vazgeçeceksin ? Kendine bir sor bakalım.
  • Tey Allah'ım...

Ömrümün sonuna kadar böylemi olucak ?
  • 000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DamdanDusenHalil -- 9 Temmuz 2024; 15:31:16 >
  • O kızı haketmiyorsun

• quote:

birbirinizi gerçekten seviyorsanız bu ilişki devam etsin
    eger sizinki alışkanlık olduysa sadece 2 yıldır çıkıyorsunuz diye
    bu ilişkiye bir son verilmeli
  • benimde buna benzer bu konum vardı gogomez bilir 2 konu açmıştım ben kararımı şu an beni seven saygı duyan kızdan yana kullandım sende ondan yana kullan çünkü o seni bütün eksiklerine rağmen yakışıklı olup olmadığına bakmadan seviyor kızın değerini bil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.