Şimdi Ara

Omen 666 06.06.06 Vizyonda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 60 saniyelik tırstırıcı bir fragmanı izlemek bile film hakkında bişeyler veriyor.

06.06.06 'da vizyonda 666 sayısında yola cıkılmış

Tür
    Gerilim / Korku
    Gösterim Tarihi
    6 Haziran 2006
    Yönetmen
    John Moore
    Senaryo
    Dan McDermott
    Görüntü Yönetmeni
    Jonathan Sela
    Müzik
    Jerry Goldsmith
    Yapım
    2006, ABD
    Oyuncular
    Liev Schreiber (Robert Thorn) , Julia Stiles (Katherine Thorn) , Mia Farrow (Byn. Baylock) , David Thewlis (Jennings) , Seamus Davey-Fitzpatrick (Damien)

Amerika’lı diplomat Robert Thorn; doğum sırasında bebeğini kaybetmiş olan eşinin depresyona girmemesi için, annesi ölen başka bir bebekle kendi çocuğunun yerlerini değiştirir. 5 yıl sonra Amerika’nın İngiltere Başkonsolosu olan Thorn’un hayatı; oğlu Damien’in çevresinde gerçekleşen dehşet verici olaylar sebebiyle alt üst olur. Kısa sürede anlaşılır ki Damien; kutsal kitaplarda kıyametin gelişine dair işaretlerden en önemlisidir ve bir an evvel durdurulmalıdır. Tabii; doğaüstü güçlerin desteğini de arkasına alan, kötülük imparatorluğunun müstakbel varisinin durmaya niyeti yoktur. Ve kan gövdeyi götürür…

Omen 666; 1976 yılında büyük sükse yapan ve şimdilerde kült mertebesine ulaşan Omen filminin farklı bir versiyonunu teşkil ediyor. Yan karakterlerle zenginleşen, günümüzdeki politik ve dinî gelişmelerle desteklenen filmin en büyük kozu, oyuncu performansları ve tüyler ürpertici ölümlerin gerçekleşme biçimleri…

Kaynak :http://www.beyazperde.com/film/2961

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri -- 11 Haziran 2006; 16:09:07 >

• işte film

• sinemada fragmanını izlemiştim ve geldiği gün gitmekte kararlıyım hala anlamlı bi gün falan filan...
    tarzım olan bi film çünkü..
  • yav bu omen bitmicekmi III ten sonra bittiğini sanmıştım IV de varmış

ve şimdi omen 666 süper film izlenmesi gereken filmlerden birisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: rebellion

yav bu omen bitmicekmi III ten sonra bittiğini sanmıştım IV de varmış

ve şimdi omen 666 süper film izlenmesi gereken filmlerden birisi

Bu film serinin 5. filmi olmayacak bildiğim kadarıyla Şeytan ve Sapık filmlerinde olduğu gibi yeni versiyonu çekilecek.Çok severim ben bu filmin serisini hakketen görmeye değer bi film
  • Kesinlikle gidicem

Yaw söle afam gibi bi korku izlemeyeli cok uzun yıllar oldu yaww...
  • quote:

Orjinalden alıntı: black_hawk07

Kesinlikle gidicem

Yaw söle afam gibi bi korku izlemeyeli cok uzun yıllar oldu yaww...

gerilim filmi be korku filmi değil kibiraz korku var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET.04 06 11 HAKKINDA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tarihide iyi bağlamışalr:)
  • çok dandik bir filmdi bence sırf film olsun diye yapılmış. arada 3 tane çığlık sahnesi var onlarda olmasa normal bi film. kurgusu dandik, final destinationdan esinlenilmiş biraz. ben beğenmedim açıkçası
  • o filmin ilk parti gelen 66 adedi hava alanında çıkan yangında yanmıştı biliyomusunuz Alın size komplo teorisi acaba hava alanını o filmler mi yaktı
  • Film çekimlerinde de baya ilginc olaylar yaşanmış
    kim bilir belki de komplo...
  • büyüdede aynı geyikler yaşandı biliyorsunuz.

bir filmin lanetli olduğuna,neden inandırılmak istenir ki insanlar?gidelim,bizde lanetlenelim diye düşünen sadistler çok olur diye mi acaba
  • heyecan sabırsızlık ve dehşet içinde bekliyoruz
  • bizde yarın gitmeyi düşünüyoruz
    ama hala kara veremedim

bu film gerçekten güzelmi,yoksa...???
  • begenmedim, 10 üzerinden 5.

çekim teknigi,muzikler flan güzel de konu, kurgu pek ho$uma gitmedi
  • Filme gittim dün arkadaşlarla...Tam anlamıyla hayal kırıklığı..

özellıkle başrolde oynayan ufak veledin seçimi yanlış olmuş ((: Daha ürkütücü bişi koysalar daha ii olurmuş..

Birde filmde 4 yer war zaten aniden bişeyler cıkıp sizi korkutan..onun dışında sıradan bir film..10 üzerınden 4
  • İzlenmeye degmez yani diyorsunuz?
  • ben bu filmin eski versiyonlarını izledim mükemmeldi , herkese tavsiye ederim.yeni filmi izlemedim gerekte yok.
  • filmi izlemedim ama guzel diil diyorlar ben arkaadaslan birlikte izlemeyi dusunuyormm ama korkariz diye korkuyoruz..

• quote:

Orjinalden alıntı: pacanga

filmi izlemedim ama guzel diil diyorlar ben arkaadaslan birlikte izlemeyi dusunuyormm ama korkariz diye korkuyoruz..

/>

ama korkariz diye korkuyoruz..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.