Şimdi Ara

Omega 3 Balık Yağı/Şurup - Kalp ve Beyin Sağlığı (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.517
Cevap
113
Favori
370.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar omega 3 ile ginseng aynı anda kullanılırmı sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

arkadaşlar omega 3 ile ginseng aynı anda kullanılırmı sizce ?

Ben kullanıyorum bir sorun olmadı şimdiye kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar solgar ürünlerini almanyadan daha ucuza getirtebilme şansım var mı .Akrabalarım 2 ay sonra gelecek.Kardeşimde tedavisi olmayan ciddi sağlık problemi var.Solgar vitaminleri,co enzim q10 tabletlerini alıyoruz ama cok pahalı.Sizce Almanyadan getirtebilir miyz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MylifeisPC

arkadaşlar solgar ürünlerini almanyadan daha ucuza getirtebilme şansım var mı .Akrabalarım 2 ay sonra gelecek.Kardeşimde tedavisi olmayan ciddi sağlık problemi var.Solgar vitaminleri,co enzim q10 tabletlerini alıyoruz ama cok pahalı.Sizce Almanyadan getirtebilir miyz

evet. akrabanız gelirken yanında getirebilir.

ama gönderemez. yani posta ile gönderimde bulunamaz.

yanında getirir.
  • arkadaşlar carlsona zammı geldi ne oldu yahu. 65 lira 3 kutusu
  • Piyasadaki neredeyse tüm balık yağları para tuzağındna başka bir şey değil arkadaşlar. Yalnız yeni keşfettiğim FLP'nin Arctic Sea'si gerçekten de vücudunuz ihtiyacı olan 1000GR EPA VE DHA'ı size verebiliyor. İnanmayan arkadaşlar şu deneyi yapabilir. Sıcak suyu köpük bardağa doldurun ve bir kapsul arctic sea balık yağı atın. Köpük bardak vücudumuzda damar yapımıza en yakın olan nesnedir. Eğer bardak 1 dk içinde parçalanmaya başlamazsa ürünü kullanmayın (ki yüzde yüz eriyecektir.) Dolaşım sisteminiz için (özellikle damarları tıkalı olanlar) gerekli bir besin tamamlayıcısıdır. Ürünü neredeyse 2 yıldır kullanıyorum ve gerçekten içime sinerek tavsiye ediyorum. Piyasadaki zararlı ürünlere hiç bulaşmayın hem sağlıgınızdan hem de paranızdan olmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitlider

Piyasadaki neredeyse tüm balık yağları para tuzağındna başka bir şey değil arkadaşlar. Yalnız yeni keşfettiğim FLP'nin Arctic Sea'si gerçekten de vücudunuz ihtiyacı olan 1000GR EPA VE DHA'ı size verebiliyor. İnanmayan arkadaşlar şu deneyi yapabilir. Sıcak suyu köpük bardağa doldurun ve bir kapsul arctic sea balık yağı atın. Köpük bardak vücudumuzda damar yapımıza en yakın olan nesnedir. Eğer bardak 1 dk içinde parçalanmaya başlamazsa ürünü kullanmayın (ki yüzde yüz eriyecektir.) Dolaşım sisteminiz için (özellikle damarları tıkalı olanlar) gerekli bir besin tamamlayıcısıdır. Ürünü neredeyse 2 yıldır kullanıyorum ve gerçekten içime sinerek tavsiye ediyorum. Piyasadaki zararlı ürünlere hiç bulaşmayın hem sağlıgınızdan hem de paranızdan olmayın.

Bardak testi mi

O teorem çökeli çok oldu. Şöyle bir 4-5 konu geriye gidin,okuyun ve bilgilenin.

Bakın buraya mesaj atanlar öyle boş insanlar değil. Araştırıp inceleyen insanlardır. Sizin bir sözünüzle ya da yazınızla karar değiştirmezler. Siz diğer forumlara gidip ürününüzün reklamını orada yapınız.

• quote:

arkadaşlar carlsona zammı geldi ne oldu yahu. 65 lira 3 kutusu

Evet 1 ay önce zam geldi. Likitlerin fiyatları 35 den 42 ye çıktı. En son portakallı aldım. Yaza depo edeyim diye. Çünkü yazın sıcakta bozulma ihtimalleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

quote:

arkadaşlar carlsona zammı geldi ne oldu yahu. 65 lira 3 kutusu

Evet 1 ay önce zam geldi. Likitlerin fiyatları 35 den 42 ye çıktı. En son portakallı aldım. Yaza depo edeyim diye. Çünkü yazın sıcakta bozulma ihtimalleri var.

taylant34 ile konuştum. cevabı şu

Piyasada yoklugumuzu firsat bilenler fiyat artiriyor efendim alti ustu 5tl zam aldi urun fakat firsatci politikasi efendim urun piyasada cok farkli fuyatlarda oldugundan alim yapmiyoruz malum yazin fazla talep gormuyor stoklu alim yapmak istemedigimizden yayinimiz yok farkli ve kaliteli bir omega ile tekrar yayin acicaz
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    http://profil.gittigidiyor.com/nanelimonline

Son 2 ürünümü bu satıcıdan aldım. 41.75'e
    Başka ucuzunu da bulamadım.
  • quote:

http://profil.gittigidiyor.com/nanelimonline

Son 2 ürünümü bu satıcıdan aldım. 41.75'e
    Başka ucuzunu da bulamadım.

evde likit duruyo. kapsül bitti bende n11 de bi satıcıdan 58 tl ye 3 kapsül aldım
  • http://www.botanikecza.com/Moller-s-Cod-Liver-Oil-Balik-Yagi-250-ml_14594.html#0

Geçen gün üstteki möller marka likit balık yağından aldım. 600 DHA 400 EPA bana uygundu hem fiyat hem içerik açısından.Tadı ve kokusu beni rahatsız etmedi, rahatlıkla içebiliyorum.Üstteki siteden aldım şubesi Ankara'da ben Samsun'da oturuyorum kargo ile getirdiler.2 günde elime ulaştı.Şimdilik gözlemlerim bunlar.

• Satıcılar burayı da mı basmaya başlamış ://

Likit olanların oksitlenme mikarının hap şeklinde olanlara göre daha fazla olduğunu okudum geçen. Geçmişten arayıp bulmam lazım neydi nerdeydi diye. Benzeri şeyle karşılaşan var mı. Akdeniz üni mi oralarda bi yerde araştırma yapmışlar. Piyasadaki ürünlerin hemen hepsinden numune almışlar sanırm, aşa yukarı üzerindeki değerler içinde varmış. Ama likit olanların daha fazla oksitlendiğini, genelde oksitlenme limitlere yakın olduğunu görmüşler. Hap şeklinde olanlarda oksitlenme çok daha düşük seviyede imiş.

edit : link bu :

http://www.haberturk.com/saglik/haber/781747-omega-3leri-bilincli-tuketin-cunku

Çukurova Uni imiş. Balık yağı kapsülü demişler ama genel olarak omega tabletlerini de incelemişler sanırm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubisco -- 5 Nisan 2014; 23:32:37 >

• Merhaba arkadaşlar, vaktim kısıtlı olduğu için malesef önceki sayfaların tamamını okuyamadım. Affınıza sığınarak performans/fiyat'ı en yüksek ürün hangisidir, nihai kararlarınız nedir öğrenebilir miyim? 2*100adet (200adet) Solgar 950'liği ebay.co.uk'den kargo (bunun sırf 55TL'si kargo malesef) dahil 66,91$=142TL'ye alabiliyoruz, sizce mantıklı mı? Zira Solgar Türkiye sitesinde 50 adeti 74,5TL'den 200 adedi 298TL'ye geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuiWan -- 6 Nisan 2014; 4:50:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rubisco

Satıcılar burayı da mı basmaya başlamış ://

Likit olanların oksitlenme mikarının hap şeklinde olanlara göre daha fazla olduğunu okudum geçen. Geçmişten arayıp bulmam lazım neydi nerdeydi diye. Benzeri şeyle karşılaşan var mı. Akdeniz üni mi oralarda bi yerde araştırma yapmışlar. Piyasadaki ürünlerin hemen hepsinden numune almışlar sanırm, aşa yukarı üzerindeki değerler içinde varmış. Ama likit olanların daha fazla oksitlendiğini, genelde oksitlenme limitlere yakın olduğunu görmüşler. Hap şeklinde olanlarda oksitlenme çok daha düşük seviyede imiş.

Çukurova Uni imiş. Balık yağı kapsülü demişler ama genel olarak omega tabletlerini de incelemişler sanırm.

Likitlerin kullanım süresi 2 aydır. 2 ayın sonunda hemen bozuluyorlar. O nedenle bu likit olanların içine belli oranlarda suni ya da doğal e vitamini katıyorlar. Bu E vitamini oksitlenmeyi engelliyor.

Tabi önümüze gelen her balık yağı ürününü almıyoruz. EFA onaylılar ve marka güvenirliği kabul edilmiş ürünleri alıyoruz.

@Tian möllerin tadı çok iyidir. O da değerli bir marka. EPA ve DHA oranları da iyidir ancak içeriğindeki vitaminler doğal değilmiş. Burada bir arkadaş uyarmıştı. İncelemelerim sonucunda bu bilgiyi doğrulamıştım ancak bir çok marka da bu doğal olmayan vitamin içerikleri kullanılıyor.

Bunun dışında Möller'si 2 ay içinde bitiremedim. Yine de içerim diye düşündüm ancak tadı bozuldu,makina yağı gibi bişey oldu. Yani yukarda bahsedilen oksitlenme(bozulma) meydana geldi. O nedenle bu ürünleri 2 ay içinde tüketmek çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 6 Nisan 2014; 11:53:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GuiWan

Merhaba arkadaşlar, vaktim kısıtlı olduğu için malesef önceki sayfaların tamamını okuyamadım. Affınıza sığınarak performans/fiyat'ı en yüksek ürün hangisidir, nihai kararlarınız nedir öğrenebilir miyim? 2*100adet (200adet) Solgar 950'liği ebay.co.uk'den kargo (bunun sırf 55TL'si kargo malesef) dahil 66,91$=142TL'ye alabiliyoruz, sizce mantıklı mı? Zira Solgar Türkiye sitesinde 50 adeti 74,5TL'den 200 adedi 298TL'ye geliyor.

Gümrüğe takılmıyorsa oldukça mantıklı. Güzel bir üründür.

• quote:

quote:

Likitlerin kullanım süresi 2 aydır. 2 ayın sonunda hemen bozuluyorlar. O nedenle bu likit olanların içine belli oranlarda suni ya da doğal e vitamini katıyorlar. Bu E vitamini oksitlenmeyi engelliyor.

Tabi önümüze gelen her balık yağı ürününü almıyoruz. EFA onaylılar ve marka güvenirliği kabul edilmiş ürünleri alıyoruz.

@Tian möllerin tadı çok iyidir. O da değerli bir marka. EPA ve DHA oranları da iyidir ancak içeriğindeki vitaminler doğal değilmiş. Burada bir arkadaş uyarmıştı. İncelemelerim sonucunda bu bilgiyi doğrulamıştım ancak bir çok marka da bu doğal olmayan vitamin içerikleri kullanılıyor.

Bunun dışında Möller'si 2 ay içinde bitiremedim. Yine de içerim diye düşündüm ancak tadı bozuldu,makina yağı gibi bişey oldu. Yani yukarda bahsedilen oksitlenme(bozulma) meydana geldi. O nedenle bu ürünleri 2 ay içinde tüketmek çok önemli.

selamlar..

likitlerin ömrü 2 ay diyorsunuz.

açıldıktan sonra mı 2 ay ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

quote:

selamlar..

likitlerin ömrü 2 ay diyorsunuz.

açıldıktan sonra mı 2 ay ?

Evet doğrudur. Açıldıktan sonra 2 ay. Şişe üzerinde de yazıyor zaten.

• 250ml lik omega 3 likit olanlari 2 ayda bitiremiyorsaniz zaten almayin. bu tur urunleri duzenli kullanmadikca etkisini goremezsiniz. gunde bi tatli kasigi bile alsaniz 5 ml den ayda 150ml eder ki rahatlikla 2 aya kalmadan biter butun sise. bi de Sabah aksam alsaniz zaten ayda bi sise bitirirsiniz. moller guvenilirdir norvecte tum marketlerde satilir yuzyillardir yalnizca balik yagi konusunda uzmanlastiklarindan dolayi diger firmalarlar kiyaslamaya gerek bile yok. onceki yazilarimda video , makale, bilimsel verileri ile cogu seyi aciklamaya calismistim.

bu arada ebay ya da diger yabanci sitelerden yurtdisindan hic bir seklide ilac almayin gumrukte kalacaktir muhtemelen. iherb.com bu yuzden turkiyeye ile alisverisi birakti zaten..
  • Hesap yaptım her gün 2 tatlı kaşığı (6 saat ara ile) alsam 25 günde bitiyor.Bir kaçta kaçamak olsun diyelim 1 ayda bitiririm ben bunu.Her zaman kutusunun içinde buz dolabında muhafaza ediyorum.ve her gün düzenli kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oreXin -- 6 Nisan 2014; 18:28:48 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.