Şimdi Ara

OLYMPUSÇULAR (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
0
Favori
43.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende canon a570 is ile mju840 ı inceliyorum şu sıralar canon özellikleri ve fotoğraf kalitesi açısından mju840 dan daha iyi bir makine. Buna rağmen beni olympus mju840 a yönelten özellikler şunlar :

- Dizayn açısından kasa olarak olympus daha şık
    - LCD ekran mju840 da 2.7 inç , a570 is de 2.5 inç
    - Makro çekim mju840 da 3 cm , a570 is de 5 cm

İlk digital fotog. makinem olacak. Bas-çek olsun istemiyorum pek manzara fotoğrafları çekmeyi planlıyorum. Makro çalışmalar da yapmak istiyorum ufaktan :d 300 tl civarında bir makine düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatar22 -- 3 Şubat 2009; 14:58:45 >
  • arkadaşlar parasal sebeplerden ötürü makinemi satıyorum bilginiz olsun:
    http://urun.gittigidiyor.com/Olympus-SP570UZ-yepyeni-sifirdan-farksiz_W0QQidZZ15693346

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bratka -- 3 Şubat 2009; 16:58:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatar22

arkadaşlar bende canon a570 is ile mju840 ı inceliyorum şu sıralar canon özellikleri ve fotoğraf kalitesi açısından mju840 dan daha iyi bir makine. Buna rağmen beni olympus mju840 a yönelten özellikler şunlar :

- Dizayn açısından kasa olarak olympus daha şık
    - LCD ekran mju840 da 2.7 inç , a570 is de 2.5 inç
    - Makro çekim mju840 da 3 cm , a570 is de 5 cm

İlk digital fotog. makinem olacak. Bas-çek olsun istemiyorum pek manzara fotoğrafları çekmeyi planlıyorum. Makro çalışmalar da yapmak istiyorum ufaktan :d 300 tl civarında bir makine düşünüyorum. Fikirlerinizi bekliyorum

kardeş öncelikle şunu söyleyim makro çalışmalar, manzara çalışmaları yapacaksan 300 tl lik hiçbir makine işini görmez. bu 2 cihaz arasında dersen bence mju840 derim.çünkü ben mju840 alırken a570e bakmadım bile sony w120 ne nikon s210 arasında kalmıştım.bunlar arasında en estetik,şık ve kompakt olanı mju840 tı sanki aksesuar gibi çok karizma makine, lcd ekranının 0,2inç büyük olması o kadar önemli değil bence ondan ziyade lcd ekranı çok kaliteli öteki cihazlar arasında en parlak ve tertemiz görüntü mju840ın arkadaşlarla bazen fotoğraf çekildiğimizde makinelerdeki resimlere baktığımızda adamlar resmen eziliyor 500 kaat verip makine almışlar ekranlara bir bakıyoruz benimki cam gibi onlarınki berbat.bu lcdye hyper cristal lcd diyor olympus.ayrıca benim en çok hoşuma giden özelliklerden biride işlemcisinin çok hızlı olması hiç bu kadar hızlı bir makine görmemiştim.bide titreşim çift titreşim önleyicisi olması çok iyi çünkü ben tripod falan kullanmam ellrimde çok titrer. makineyi gören anlayan anlamayan herkes bayılıyor.

canon ne kullandım nede kullanan gördüm nede çekilmiş resimlerine baktım o yüzden canon hakkında yorum yapamam ve kötüleyemem.makine alırken canonu elememin sebepleri pahalı fiyatı ve çok kaba ve basit görünmesiydi ben şahsen canon boyutlarında bir cihaz alacak olsam gider yarı prof bir makine alırım.seninde isteklerini zaten öyle yarı prof bir cihaz karşılar gibi görünüyor çok pahalı dersen 2.ellere falan bakarsın.bence imkanın varsa 2 siylede aynı resmi çek bilgisayara atıp bak tekno marketlerde böyle rahat imkanlar olmuyor ama belki tanıdığın bir satıcı vardır.yada bu makinelere sahip arkadaşın vardır

• arkadaşlar merhaba herkese.bende fe-310 var.hafıza kartımda xD picture ama ne yaptıysam panoramik çekemedim.bu 3 fotoyu nasıl birleştircez?lütfen bi yardım...
  • panoroamik için fotoğraf makinesinden panoromik modu seçtikten sonra olympusun kendi yaılımı var master 2 diyte orda çok hızlı bir şekilde birleştirisin yalnız dediğim gibi panoromik modunda çekmediysen yemiyo orasını anlamış değilim yada cs 4 de kasacan arkadaşım tek tek :)
  • selamlar
    e 420 aldım
    iyi mi ettim kötü mü ettim.
    tercihimde düşük fiyatı biraz etkili oldu.ayrıca taksit sayısı da işime geldi.

media markt dan aldım
    50 X 24 ay
    sizce iyi mi?
  • cihazı yarın geri veriyorum.
    beğenmedim
  • bende şu anda babama ait olan olmpyus FE-280 SİYAH 8,0 MP dijital fotograf makinesi var ama memnun değilim yakında sony yada kodak ile değiştircem.
  • arkadaşlar sıfır gibi 4 gb cf kartı olan olympus e-500 14-45 mm lensi ile birlikte 590 liraya satıyorum... almak isteyenler pm atsınlar
  • Olympus E 510 lens olymğus 40 - 150 f4-5,6

• quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

arkadaşlar sıfır gibi 4 gb cf kartı olan olympus e-500 14-45 mm lensi ile birlikte 590 liraya satıyorum... almak isteyenler pm atsınlar

takas varmı
  • bu sitede fazla olympus çu yok galiba
  • Evet, diğer markalara göre Olympus kullananların sayısı baya az forumda.
  • selamlar,aranız yeni katıldım.bikaç gün önce fe 300 edindim.şimdilik makine gayet iyi makro olayını tam çözmüş degilim.süper makro 10 cm diye duydum.bilgisi olan arkadaslar bu konuda aydınlatırlarsa sevinirim tesekkrler...

• Özelliklerinde 10cm olarak gözüküyor ama daha yakın mesafelerden de odaklanabilir diye düşünüyorum 10cm biraz fazla olmuş sanki. Tabi makineyi kullanmadığımdan kesin birşey söyleyemiyorum. Güle güle kullanın cihazı
  • Bende Olympus mju 840 aldım 299 tl
    hafıza kartı ve kılıf hariç
  • hayırlı olsun makinan iyi günlerde kullanman dileklerimizle,paylasımları bekliyoruzz
  • http://img25.imageshack.us/my.php?image=p3070033k.jpg nacizane bi makro denemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi didonatos -- 11 Mart 2009; 1:05:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: questosera

Bende Olympus mju 840 aldım 299 tl
    hafıza kartı ve kılıf hariç

840SW mi , yani su geçirmez olan . Nereden aldınız? fiyat çok iyi.
  • hoca bu macro değil bea sen tabağı çekmişin
    quote:

Orjinalden alıntı: didonatos

http://img25.imageshack.us/my.php?image=p3070033k.jpg nacizane bi makro denemesi

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.