Şimdi Ara

olympiada dupe itemler silindi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bi kça gündür bazı kişilerin elinde seyrettiğimiz +8 shard gibi itemler bildiğiniz gibi dupeden dibu ve bunun gibi dupe itemler silindi

• ya rollback olmadımı olimpia ticaretinin içine ettiler

rollback olmasa artık fiyatlar öyle kalacak ve bazı şanslılarda cebinde 1milyar dolaşacak
  • olimpiada ki premıum uyelerden bir ricam var.

lutfen knightonline nın ınternet sayfası acılınca orda accaunutunuzla gırıs yapın acılan sayfada en altta sıkayetler ıstekler le ılgılı sıklar var onlardan bırını ısaretleyın(hangısı uyuyosa:))ve olımpıada rollback yapın dıe mesaj atın.premıum uyelere cevab verıyolar ben tower bugı yazmıstım hemen cevabı gonderdıler.

eger pıyasa bole gıderse herkes zarare edecek.yuksek lvl ler ıtem cıkarıp satar matar ama ben pazar kurmaya cekınıyorum.aynı ıtemı 150m farkla satan kısıler gordukce pazara yaklasasım gelmıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: hewalE

olimpiada ki premıum uyelerden bir ricam var.

lutfen knightonline nın ınternet sayfası acılınca orda accaunutunuzla gırıs yapın acılan sayfada en altta sıkayetler ıstekler le ılgılı sıklar var onlardan bırını ısaretleyın(hangısı uyuyosa:))ve olımpıada rollback yapın dıe mesaj atın.premıum uyelere cevab verıyolar ben tower bugı yazmıstım hemen cevabı gonderdıler.

eger pıyasa bole gıderse herkes zarare edecek.yuksek lvl ler ıtem cıkarıp satar matar ama ben pazar kurmaya cekınıyorum.aynı ıtemı 150m farkla satan kısıler gordukce pazara yaklasasım gelmıyo

Gold isen cevap verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth -- 8 Şubat 2006 0:55:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JPKO'da Koxp
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.