Şimdi Ara

OLYMPİA ARDREAM CHAR OrJİN4L

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar ardream charımı görüşlerinize sunuyorum eksiklikleri ve tavsiyeleriniz hakkındaki görüşlerinize acığım...ske belt ve dual 16 dex küpe arıyorum bunun dışında ne tavsiye edersiniz ?
    İTEMLER:
    +9 DUAL CLAVER
    +7 ROGEU DD
    +8 CHİTİN SET
    +0 DUAL ROL
    +0 DUAL RE
    +0 ELF BELT
    +1WARİOR PENDANT (EDİT:YENİ İTEM :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recosir -- 18 Eylül 2008; 5:58:12 >

• benimde suan sendeki charın aynı itemlere sahip bi charımw ar ronarkta tek farkı +2pp wardı bende fakat 10-20 arası fr ile çok zorluk yaşarsın gerek towerler gerek fr mageler olsun +1yapamasan bile +0wp yap derim
  • haklısın aslında düşünmedim değil wp +0 giyince fr kac oluo ben wp il pp+2 arasında kararsızdım ne deol san pp+2 süper dex verio :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: recosir

haklısın aslında düşünmedim değil wp +0 giyince fr kac oluo ben wp il pp+2 arasında kararsızdım ne deol san pp+2 süper dex verio :D

+2pp gerçekten güzel item fakat def ve dexten başka hiç bir yararı yok +0wp bile +2pp ile aşşa yukarı aynı manayı saglıyor +0wp takarsan senin fr 50 olur 30fr 20gr 10lr veriyo wp bende +1wp war suan gayet memnunum
  • hımmm haklısıın aslında ardreamda magelerden korunmak önemli.. :D pm den msn atcam eklersen sevinir bazı sorularım olacak
  • en kısa zamanda itemlerini kitlede çakallara yem olmasın!!Bnde olympiada yım belki tanırsın N93 bn
  • Güzel char tek eksik ske sayılabilir .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Olympiada 72 lwl Priest SATILIK
    17 yıl önce açıldı
    Ronarkdaki Charım
    18 yıl önce açıldı
    Ronark Char Tanıtım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: flukshot3

en kısa zamanda itemlerini kitlede çakallara yem olmasın!!Bnde olympiada yım belki tanırsın N93 bn

evet haklısın bugün yarın kitleyeceğim zaten :D N93 tanıorum seni ardreamdan :D
  • bu char da N93 te saglam charlar...

ben daBuLYu illaki biyerde görmüşsünüzdür

• büyük savşata görmiyim kaçacak delik arasın
  • 3 senedir oly ardreamdayım, itemleri satıp 7 aylık bi ara vermiştim şimdi tekrar döndüm. senin char da benim bırakmadan önceki halime yakın, charın şu anda gayet yeterli bence, yeterli hp, mana ve defansa sahipsin. ama yine de sana verebilceğim tavsiyeler;

1. bence yeterli mana ve hp'ye sahipsin artık dex'e yüklenmelisin, o yuzden +2pp tavsiye ederim ama +0 veya +1wp takarsan kesinlikle daha sağlam olursun.

2. en kısa sürede ske belti almaya çalış, millet artık iron setle geziomuş duyduğum kadarıyla

3. küpeleri +1re +1se şekline getirebilirsen senin için çok daha ii olur.

4. kolluk ve botu +9fp yapabilirsen süper olur

ben de hayalimdeki charı yarattım be resmen . başarılar dilerim, şu anda itemlerim ne kadar ezik olsa da ardream'da görüşmek dileğiyle slayer_53

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaBeaT -- 16 Eylül 2008; 0:30:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ZaBeaT

3 senedir oly ardreamdayım, itemleri satıp 7 aylık bi ara vermiştim şimdi tekrar döndüm. senin char da benim bırakmadan önceki halime yakın, charın şu anda gayet yeterli bence, yeterli hp, mana ve defansa sahipsin. ama yine de sana verebilceğim tavsiyeler;

1. bence yeterli mana ve hp'ye sahipsin artık dex'e yüklenmelisin, o yuzden +2pp tavsiye ederim ama +0 veya +1wp takarsan kesinlikle daha sağlam olursun.

2. en kısa sürede ske belti almaya çalış, millet artık iron setle geziomuş duyduğum kadarıyla

ben de hayalimdeki charı yarattım be resmen . başarılar dilerim, şu anda itemlerim ne kadar ezik olsa da ardream'da görüşmek dileğiyle slayer_53

waaayyy slayer_53 demek tekrar döndün ardreama tanıorum seni eski ardream carlarındansın sölediklerin benimde hayalimdeki charın aynısı hedefim önce wp+1 ya da ske sonra para bitio ondan sonra drop peşinde koşup kalan itemleri tamamlamaya kalıyor biraz zaman gerekli yani :D h.g ardreama tekrar :D

bu arada oly de wp+1 ne kadar suan fiyat konusunda bi fikrim yok bilen yardımcı olursa sevinirim..

• quote:

Orjinalden alıntı: recosir

quote:

Orjinalden alıntı: ZaBeaT

3 senedir oly ardreamdayım, itemleri satıp 7 aylık bi ara vermiştim şimdi tekrar döndüm. senin char da benim bırakmadan önceki halime yakın, charın şu anda gayet yeterli bence, yeterli hp, mana ve defansa sahipsin. ama yine de sana verebilceğim tavsiyeler;

waaayyy slayer_53 demek tekrar döndün ardreama tanıorum seni eski ardream carlarındansın sölediklerin benimde hayalimdeki charın aynısı hedefim önce wp+1 ya da ske sonra para bitio ondan sonra drop peşinde koşup kalan itemleri tamamlamaya kalıyor biraz zaman gerekli yani :D h.g ardreama tekrar :D

bu arada oly de wp+1 ne kadar suan fiyat konusunda bi fikrim yok bilen yardımcı olursa sevinirim..

ezik kaldık biz şimdi dual +7 shard +7 citin set ama ytl dizmeden halletcem yine, eski halim de ytl'sizdi . bu arada wp+1 tezgahta görmüştüm 1-2 hafta önce ama sanırım şu an 11-12 gb civarlarındadır maximum. senin eski nick neydi?

• cok güzel charmıs güle güle kullan...
  • bence tek eksik volf un bitiyo tamamla
  • quote:

Orjinalden alıntı: birol23

bence tek eksik volf un bitiyo tamamla

wp +1 alması şart hp ve resist daha önemli
    Belte gelince Ske alabiliosan daha ne olsun
    küpeleri sakn 16 + 3 kullanma dual RE +1 süper olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: MaBeL

quote:

Orjinalden alıntı: birol23

bence tek eksik volf un bitiyo tamamla

wp +1 alması şart hp ve resist daha önemli
    Belte gelince Ske alabiliosan daha ne olsun
    küpeleri sakn 16 + 3 kullanma dual RE +1 süper olur.

:D wp+1 alındı yakında ss eklicem ske ve dual re+1 yapmaya geldi sıra :D
    yorumlarınız için teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: macgdestor

bu char da N93 te saglam charlar...

ben daBuLYu illaki biyerde görmüşsünüzdür

evet ögrdüm wormda beraber kasmıştık ben şidi 76 oldum
  • wp+1 ss si :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recosir -- 18 Eylül 2008; 5:57:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.