beyler adam +8 fp sete 105 mılyon ıstıyo olımpıyada sızce napayım?bı yardım lutfen
+8 FP'nin tanesi 20m .
5x20 = 100 eder .5 m zarar edersin.
5m için bence değmez al derim
beyler cocuk clandan arkadastı.80mılyon+green treasure chest verdım kabul ettı.bana göre ben daha kazanclıyım
bıde dun +6 shard almıstım 70mılyona.sonra herkes bana 70den yukjsege satamıcagımı soyledı.fıyatı en fazla 50 edermıs(+6shard 50 hea pfff dedım:D)dun gece tezgaha koydum 95mılyona satıldı boylece fena kar yapmamıs olduk:D:D
quote:
Orjinalden alıntı: ya bayb
beyler cocuk clandan arkadastı.80mılyon+green treasure chest verdım kabul ettı.bana göre ben daha kazanclıyım
green tre. zaten 10 milyona kadar düştü yani bence çok iyi bir takas olr sen karlı çıkarsın işten.
evet 10 mılyona dustu.1 saat once aldım 10mılyondan az once 19mılyona sattım bugunlerde ıyı kar yapıyorum ya.bıde su mdlerı 48mılyondan okutabılsem kımse almıyo:S.bu arada +1 rebırt shard alınır:P
suan tezgahlarda shard +1 rebırt 160m.daha ucuzları da cıkıcaktır emınım ben beklemeyı tercıhm edeyım en ıyısı
Değilim Ama Arese Göre İyi Dostum
fp ne 20m si yaw 15 almiyani dovuyorlar pazarda hic durmadiginz belli wariorsa daha ucuza bile bulursun
quote:
Orjinalden alıntı: ya bayb
bıde dun +6 shard almıstım 70mılyona.sonra herkes bana 70den yukjsege satamıcagımı soyledı.fıyatı en fazla 50 edermıs(+6shard 50 hea pfff dedım:D)dun gece tezgaha koydum 95mılyona satıldı boylece fena kar yapmamıs olduk:D:D
onu alan enayi yada +7 ye rahat basiyor almistir +6 sharda okadar para verene kadar girerim 55m daha koyar alirim +7 yanma riskide olmaz
Bende Para Olsa Bende Cekerim Riski Severim
adam +6 shardı bı +7 yaparsa 55 mılyon kaarı olcak ama bıde o bakımdan dusun.olyde kımsede fazla para yok ama cok saglam adamlar da var bu rısklere gırecek.adam zevk olsun dıye +8 shardı +9a gecırmeye calısıyo:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme