Şimdi Ara

OLYDE OLANLAR LUTFEN BI BAKSIN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler adam +8 fp sete 105 mılyon ıstıyo olımpıyada sızce napayım?bı yardım lutfen

• +8 FP'nin tanesi 20m .

5x20 = 100 eder .5 m zarar edersin.
  • 5m için bence değmez al derim
  • beyler cocuk clandan arkadastı.80mılyon+green treasure chest verdım kabul ettı.bana göre ben daha kazanclıyım
  • bıde dun +6 shard almıstım 70mılyona.sonra herkes bana 70den yukjsege satamıcagımı soyledı.fıyatı en fazla 50 edermıs(+6shard 50 hea pfff dedım:D)dun gece tezgaha koydum 95mılyona satıldı boylece fena kar yapmamıs olduk:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ya bayb

beyler cocuk clandan arkadastı.80mılyon+green treasure chest verdım kabul ettı.bana göre ben daha kazanclıyım

green tre. zaten 10 milyona kadar düştü yani bence çok iyi bir takas olr sen karlı çıkarsın işten.
  • Olyde 175m mevcut.Bursa-İzmir Satabilirim Elden.İlgilenirsen PM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet 10 mılyona dustu.1 saat once aldım 10mılyondan az once 19mılyona sattım bugunlerde ıyı kar yapıyorum ya.bıde su mdlerı 48mılyondan okutabılsem kımse almıyo:S.bu arada +1 rebırt shard alınır:P
  • suan tezgahlarda shard +1 rebırt 160m.daha ucuzları da cıkıcaktır emınım ben beklemeyı tercıhm edeyım en ıyısı
  • Değilim Ama Arese Göre İyi Dostum
  • fp ne 20m si yaw 15 almiyani dovuyorlar pazarda hic durmadiginz belli wariorsa daha ucuza bile bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ya bayb

bıde dun +6 shard almıstım 70mılyona.sonra herkes bana 70den yukjsege satamıcagımı soyledı.fıyatı en fazla 50 edermıs(+6shard 50 hea pfff dedım:D)dun gece tezgaha koydum 95mılyona satıldı boylece fena kar yapmamıs olduk:D:D

onu alan enayi yada +7 ye rahat basiyor almistir +6 sharda okadar para verene kadar girerim 55m daha koyar alirim +7 yanma riskide olmaz
  • Bende Para Olsa Bende Cekerim Riski Severim
  • adam +6 shardı bı +7 yaparsa 55 mılyon kaarı olcak ama bıde o bakımdan dusun.olyde kımsede fazla para yok ama cok saglam adamlar da var bu rısklere gırecek.adam zevk olsun dıye +8 shardı +9a gecırmeye calısıyo:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.