Şimdi Ara

Ölüyorum bu ne! [Resim eklendi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BioManiac -- 11 Ocak 2018; 15:9:3 >

• kurdeşene ( ürtiker ) benziyor.

ya yediğin bir şey dokundu .

yada soğuk algınlığına bağlı bir enfeksiyondan çıkmış olabilir.

ilaç kullanıyorsan bunların yan etkilerinden de olabilir.

2. gün devam ederse doktora gözük.

kortizon etkili 2 gün iğne vurulursun.

ağır yemekler yeme .

geçmiş olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufziya -- 9 Ağustos 2013; 23:35:43 >
  • UP
  • resmi şimdi gördüm.

%100 kurdeşen ( ürtiker )

1 haftada geçer. ( ilaç ve iğnelerle)

pisikolojiyi bozduğu kesin. bendede 3-4 defa meydana geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

resmi şimdi gördüm.

%100 kurdeşen ( ürtiker )

1 haftada geçer. ( ilaç ve iğnelerle)

pisikolojiyi bozduğu kesin. bendede 3-4 defa meydana geldi.

Teşekkürler, kurdeşen neden oluşurki? bilginiz varsa anlatır mısınız tecrübelerinizle birlikte, (google a bi sorsam 500 farklı neden çıkacak o yüzden buraya yazıyorum)
  • soğuk algınlığına bağlı akciğer enfeksiyonlarında ( klima vs den de olabilir)

yediğin bir şey ( farklı ) tetiklemiş olabilir.

ilaç kullanıyorsan yan etkilerine dikkat et. özellikle antibiotiklerde . bundan sonrada doktor ilaç yazarken mutlaka ürtiker oluyorum de. ona göre ilaç yazsın.

stressten uzak durmaya çalış. ( en azından geçinceye kadar. )

hafif yemekler ye.

bende yüzümde bile çıkıyordu. valla pisiko felan çok kötü olmuştum.

geçmiş olsun .
  • quote:

soğuk algınlığına bağlı akciğer enfeksiyonlarında ( klima vs den de olabilir)

yediğin bir şey ( farklı ) tetiklemiş olabilir.

ilaç kullanıyorsan yan etkilerine dikkat et. özellikle antibiotiklerde . bundan sonrada doktor ilaç yazarken mutlaka ürtiker oluyorum de. ona göre ilaç yazsın.

stressten uzak durmaya çalış. ( en azından geçinceye kadar. )

hafif yemekler ye.

bende yüzümde bile çıkıyordu. valla pisiko felan çok kötü olmuştum.

geçmiş olsun .

Teşekkürler, büyük ihtimal stresten. Yediğim bir şeyden olacağını sanmıyorum ama, ilaç falan da kullanmıyorum.. Teşekkürler tekrar yardım için :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi? (SS)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ürtikere benziyor. Ben de kronik ürtiker hastasıyım. İdiyopatik bendeki.Herhangi bir kesin tedavisi yok. Belirli zamanlarda başlayıp bitebilir, 10 sene sürer sonra geçer vs. . 5 senedir ilaç kullanıyorum. En çok stres, hava değişikliği (nem-basınç) etkiliyor beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Enigma

Ürtikere benziyor. Ben de kronik ürtiker hastasıyım. İdiyopatik bendeki.Herhangi bir kesin tedavisi yok. Belirli zamanlarda başlayıp bitebilir, 10 sene sürer sonra geçer vs. . 5 senedir ilaç kullanıyorum. En çok stres, hava değişikliği (nem-basınç) etkiliyor beni.

2 gündür çekiyordum ceremesini, şu an geçti Allah'a çok şükür bi kaşıntı falan yok, bu saatlerde azmaya başlıyodu :) doktorun verdiği ilacı almaya devam etmeli miyim acaba? Şu an hiç bir yerim kızarmadı ve kaşınmıyor tamamen geçti gibi ama almakta fayda var heralde ilacı.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BioManiac

quote:

Ürtikere benziyor. Ben de kronik ürtiker hastasıyım. İdiyopatik bendeki.Herhangi bir kesin tedavisi yok. Belirli zamanlarda başlayıp bitebilir, 10 sene sürer sonra geçer vs. . 5 senedir ilaç kullanıyorum. En çok stres, hava değişikliği (nem-basınç) etkiliyor beni.

2 gündür çekiyordum ceremesini, şu an geçti Allah'a çok şükür bi kaşıntı falan yok, bu saatlerde azmaya başlıyodu :) doktorun verdiği ilacı almaya devam etmeli miyim acaba? Şu an hiç bir yerim kızarmadı ve kaşınmıyor tamamen geçti gibi ama almakta fayda var heralde ilacı.?

Bende de akşamları başlıyordu. İlacın ismini yazabilir misin? Acil doktoru mu yazdı ilacı? Devam ederse bir dermatologa görün derim. İlaçla kontrol altına alınabilecek bir hastalık. Çok kaşıntın olursa ılık su ile duş al rahatlatır. Kaşıyınca daha çok çıkar. Dediğim gibi devam ederse bir cildiyeciye git.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BioManiac

quote:

Bende de akşamları başlıyordu. İlacın ismini yazabilir misin? Acil doktoru mu yazdı ilacı? Devam ederse bir dermatologa görün derim. İlaçla kontrol altına alınabilecek bir hastalık. Çok kaşıntın olursa ılık su ile duş al rahatlatır. Kaşıyınca daha çok çıkar. Dediğim gibi devam ederse bir cildiyeciye git.

Acil doktoru verdi aynen, Avil 22.7 mg tablet.

• ilacın ismini şimdi hatırladım.

hem ilacı hem iğnesini kullandım bunun.

aklında olsun.

özellikle antibiotik kullanman gereken hastalıklarda doktoruna ürtiker olduğunu yaz. ona göre ilaç yazsın sana.

geçtiğine sevindim.
  • quote:

ilacın ismini şimdi hatırladım.

hem ilacı hem iğnesini kullandım bunun.

aklında olsun.

özellikle antibiotik kullanman gereken hastalıklarda doktoruna ürtiker olduğunu yaz. ona göre ilaç yazsın sana.

geçtiğine sevindim.

çok teşekkür ederim. Bi ara yine başlar gibi oldu ama şu an tamamen geçti, ilgilendiğiniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BioManiac -- 13 Ağustos 2013; 12:31:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.