Şimdi Ara

Oluşan Crash ve anlamlandıramadığım problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle 1 ay önce bir bilgisayar satın aldım. Özellikleri ise ASUS Maximus Ranger VIII anakart, SAMSUNG SSD 850 500GBx2 ( şu an pc raid0 yapıldı ), ASUS ROG Strix GTX1080 Ekran kartı, Intel 6700-K 4ghz işlemci i7, Corsair Vengeance 3200 mhz ramler 8GBx2.

Problemim ise şu tüm detaylarıyla yazacağım.

Geçen gün Black Desert ve Heroes of the Storm oynuodm. Black desertta karakterim balık tutarken bende HoTsta maç atıyodum. Bir anda pc dondu ve oyunların sesleri gelmeye devam ediyordu. Ardından Seslerde gitti ve ekran karardı. Görev yöneticisine kısa yol ile girmek için bastığımda bilgisayar yanıt verdi yavaşça görev yöneticisini açtı mouse sanki bilgisayarda 10KB ram varmış gibi hareket ediyordu. Tüm oyunlar crash yemişti tüm programlarda ve görüntü böyle sanki mıknatıs yaklaştırıp uzaklaştırıomuşsunuz gibi titreşip düzeliyodu. Normal yollardan bilgisayarı yeniden başlatınca problemim düzeldi.

Ardından bilgisayarı BIOS'dan X.M.P ye çevirdim ramlerini 3200 mhze çektim. O günden beri problemi yaşamadım fakat dün akşam pcyi açtıımda bana pc şifre kısmı geldiinde bilgisayar mavi ekran verdi.

Şimdi böyle bir makinenin xmpsiz crash vermesi veyahut xmpli mavi ekran vermesi tam olarak nedir?

Bilgisayarımdaki problem tam olarak nedir derdi nedir bunun?

Teşekkürler şimdide cevaplar için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.