Şimdi Ara

ÖLÜRSEM KABRİME GELME İSTEMEM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • vay bee şuraya bak yaa! 1 yıl önce sapasağlam ve açtığı konuya bakın!!! Allah rahmet eylesin.. kimin ne zaman öleceği belli değil arkadaşlar nugünün işini yarına bırakmayın
  • Allah rahmet eylesin.
  • ALlah rahmet eylesin.Nur İçinde yat bigjackal.
  • Vay beeee ağlamaklı oldum yaafffssssssskonuları burada kendiside toprağa gitti....Allah Rahmet ylesin bigjackal kardeşime sanki tanıyormuşum gibi ama neyse çok kötü yaaaaa sanki ölüceni bilmişte 1 sene öncesinden konuyu açmış artı konuyu açtıktan 3 gün sonrada ben askere gitmiştim yaffffssss çok kötü oldum offfffff offfff ne yalan dünyaaaaa

Her Canlı Ölümü Birgün Tadacaktır......
    Ölüm Hiç Güzel Olmasaydı Ölürmüydü Peygamber....

• allah rahmet eylesin.
  • Allah rahmet eylesin
  • Kabrine gelemedik ama konundayız hepimiz canım kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheM

Konuyu açan arkadaşımız vefat etmiştir,başımız saolsun...

çokkötü oldum.Alllahtan rahmet dilerim.
  • Allah rahmet eylesin...
  • konusunu görünce gözümden yaş gelir gibi oldu
  • Allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin...
  • ağlamak üzereyim ya,Allah rahmet eylesin..
  • olm deli mi optu sizi la ne olmasi heri en son 7 haziran 2008 de girmis ne bu adam hortluyomu biri sizle kafa yapmis sizde baliklama atlamissiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: devildev

olm deli mi optu sizi la ne olmasi heri en son 7 haziran 2008 de girmis ne bu adam hortluyomu biri sizle kafa yapmis sizde baliklama atlamissiniz

kardeşi en son ölüm haberini vermek için topic açmıştı, sanırım kardeşi giriyor hâla daha.

Edit :
    quote:

abim 11.06.2007 tarihinde sabah 05:30 da yoğun bakımda iken vefat etti.kurtulma şansı azdı.yurt içi ilik bulunamadı.yurt dışında ise 30 a yakın ilik bulunduğu haberi geldi.1 ay süre sonra ilik gelcekti.ama abim daha fazla dayanamadı ve sol tarafına felç geldi.felç olması herşeyi altüst etti.sonucunda 10 haziranda hastane odasında anneme amcam beni çağrıo demiş beni köyüme götürün deyip kalbi durmuş annem çığlık atınca kalbi eniden çalışmaya başlamış sonra yoğun bakıma alınmış abim.24 saat sonrada vefat etmiş.

BU TOPİCE MSJ ATAN HERKESE TEŞEKKÜRLER EDİYORUM.

ŞAKA OLMASINI BENDE İSTERDİM AMA ÖLÜM BU ŞAKASI OLMAZ...

http://forum.donanimhaber.com/m_15654970/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 10 Temmuz 2008; 4:13:17 >

• Allah rahmet eğlesin, mekanı cennet olsun.Çok üzüldüm şu anda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.