Şimdi Ara

Ölümüne Ranked Maç Atmak. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tonight We HUNT.

Bi modemi kapat elini yüzü yıka Allahı Seviyorsan . Forumun da adabı var . Senin kafa uçmuş .

Forumun adabı mı var,

Adap dediğin internette yoktur, hele ki Türkler varsa hiç de olmayacaktır. Klavyeden iki de bir bana laf sallayıp, alakasız yere laf soktuğunu düşünüp bir oyun üzerinde demagoji yapan insanın adap terbiye beklemesi utanç verici. Önce kendine bir iğneyi batırırsın dersin ki ben ne dedim bana ne dendi diye, empati yapılmasını beklemiyorum ki bizim millet bu konuda engellidir gözümde. Ben bu forumun sadece lol sayfasını ya da forum dışı kullanmıyorum. Bu forumda sadece oyundan, geyikten ibaret hareket edenlerin de gözümde çok değeri yoktur.

Ben yazdığım yazılarda bana nasıl karşılık verirse aynı salvoyu yapıyorum. Yeri geliyor donanım bölümünde yardım istiyor, teamwiever ile bağlanıp işini halletmeyi teklif ediyorum, yeri geliyor lol sayfasında tecrübelerimi(ov ye low tarzı ergen ağzı yapacaklar) paylaşıyorum, insan gibi taktik vermeye çalışıyorum. Her insanın eşref saati vardır bir de eşek. Siz şansınızı zorlar, alakasız yerde densizlik, eblehlik ederseniz gelecek cevaba karşı terbiye lütfen tarzında cevap veremezsiniz. Verseniz de havada kalır.

Ayrıca yaş ortalaması düşük bir forumun bölümünde, reelde edemeyeceği lafları, klavyenin arkasında saklanarak söyleyince de hiç de mert durmuyor kimse gözümde. Beni anlamanızı beklemiyorum dediğim gibi. Ben açar oyunumu oynarım, gider bf4 atarım kimse karışamaz. Oyunu kapat, sil, yok modemi kapat yüzünü yıka diyemez. Madem bu forumu kullanıyorsun, sana verdiği özellikleri kullanır, engeller geçersin bu kadar da basit.

Bana ahlak dersi verecek insan varsa o da bu forumda değildir.

Bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertthehunhar

sen heralde herşeyi çok oynamak sanıyorsun. bir mantıklı düşün. bronz oyuncusu kabiliyet 0 spmalayarak nasıl platine kadar çıkabilir? bronzu bıraktum o dediğini gold 2 ye kadar kimse yapamaz.

(s3 bronz 1-2 --- > s3 pre season gold 5)
    s4 plat 3
    s5 dia 4

s3 , s3 preseason arasındaki fark her seyi acıklıyor .

Ayrıca bilmiyorsan söyleyeyim s3 teki nerdeyse tüm silver bronz lowları ( ben de dahilim) s4 te plat diamond oldu . Cıkamayanlar ya cok oynamyan ya da silver 5 bronz 5 tipler . Burada belki oynamayı ögrenmistir diye düsünebilirsin ama inan bana s3 gold ile suanki gold arasında daglar kadar fark var . Bu sezon plat 3 asagısı cogu oyuncu low .

Tabi west icin o kadar gecerli degil bu westteki gold oyuncular biliyor.

• tam tersine oyunları dikkate almıyorsun umrunda olmuyor yükselemiyorsun da öyle olunca. önceden günde 1-2 maç atıyordum w/l +30 du. maç spamlamaya başladım +6 şu an.
  • İzlemende yarar var

• Kazanınca çok yükselmiyor ama kaybedince hiç düşmüyor gibi bir şey. Günde 2-3 maçtan bahsedilmiyor SPAM derken, 10-15 maç en az . böyle olunca zaten -wl ile bile hesap yükseliyor sürekli olarak. Ve bir de bakmışsın sezonun henüz 3. Ayı ama 600-800 maçlı plat, dia hesaplar. Boosta parası yetmeyenler yemeyip icmeyip oyun oynayarak çıkıyorlar. Ki bunlar da genellikle üni 1. Sınıf öğrencileri ve tatildeki liseliler oluyor. Yani öyle 100-200 maç değil, baboşlar gibi 1000 maçlık spamlar söz konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 29 Nisan 2015; 22:54:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Platin 3 aşağısı için bir şey söyleyemem ama diamond 5 e hiç spamlayarak çıkan görmedim. En fazla gördüğüm eloboosttu
  • Ilk 10 mac sonunda plat 3 basladim yuzde 51 52 win ratem var. 1 win 1 lose -4 -5 zarardayim.Mac spamliyarak nasil cikabilirimki.Ama diamonddan dusmeyim 60 winle diamond olmustum.Yani win streak yapmadan cikmak cok zor.

• 10 maçtan üçünde taşın ikisini taşı diğer 5 oyun base den çıkma kısa süre içinde çilingirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Şu spamlama olayına forumun bakış açısı komik "moç spomloyorok plot olmoşsooğğon..."

Arkadaşlar legastenik sanırım maçı kazandığın sürece istersen günde 3 maç at, kazandığın sürece yükselirsin, maç spamladıkça kaybın da kazancın kadar hızlı olduğunu unutan sığırlar yok değil hani...

hayır riotun sistemi oynama üzerine kurulu eğer iyi oyuncuysan az oyunla çıkabilirsin ama tam ligini hakediyorsun w-l oranın eşit yada win biraz daha lose dan fazla işte bu durumda az oyunla çıkamazsın çok fazla oyun atacaksın çıkarsın çünkü w-l eşit olsa bile win daha fazla puan getirir her zaman 30 win 30 lose sun diyelim 300 win 310 lose yapsan bunu puan olarak öne geçersin.

goldda %50 win ratesi olan adamla diamondda %50 win ratesi olan kişi aynı değildir

• quote:

Orijinalden alıntı: ChrissyCostanza

quote:

sen heralde herşeyi çok oynamak sanıyorsun. bir mantıklı düşün. bronz oyuncusu kabiliyet 0 spmalayarak nasıl platine kadar çıkabilir? bronzu bıraktum o dediğini gold 2 ye kadar kimse yapamaz.

s4 plat 3
    s5 dia 4

Ayrıca bilmiyorsan söyleyeyim s3 teki nerdeyse tüm silver bronz lowları ( ben de dahilim) s4 te plat diamond oldu . Cıkamayanlar ya cok oynamyan ya da silver 5 bronz 5 tipler . Burada belki oynamayı ögrenmistir diye düsünebilirsin ama inan bana s3 gold ile suanki gold arasında daglar kadar fark var . Bu sezon plat 3 asagısı cogu oyuncu low .

ya hakaret edicem çizicekler... adam oyuna yeni başlsmış silvera bronza düşmeyecekye adam plattan başlayacak oyuna. tabi bronzdan başlayacaksın ben s3 bronz5 tim evet şampiyonların skillerini bile bilmiyordum (bırak menzil ve cd bilmeyi) şimdi elmasım olmamam mı gerekir oyunu öğrenmiş olamaz mıyım ne kadar saçma düşünüyorsunuz.brain afk

• quote:

Orijinalden alıntı: hakman349

quote:

Orijinalden alıntı: ChrissyCostanza

quote:

s4 plat 3
    s5 dia 4

ya hakaret edicem çizicekler... adam oyuna yeni başlsmış silvera bronza düşmeyecekye adam plattan başlayacak oyuna. tabi bronzdan başlayacaksın ben s3 bronz5 tim evet şampiyonların skillerini bile bilmiyordum (bırak menzil ve cd bilmeyi) şimdi elmasım olmamam mı gerekir oyunu öğrenmiş olamaz mıyım ne kadar saçma düşünüyorsunuz.brain afk

ya okuma özürlüsün ya da okudugunu anlayaman biri . "s3 , s3 preseason arasındaki fark her seyi acıklıyor . " cümlesine dikkatini cekmek istiyorum . s3 tamamında bronzda kalan tipler(ben dahil) nedense s3 pre season gold oldu . 2 lig atlayacak seviye degisimini s3 de yapamayan adam 2 aylık pre seaonda mı yapacak komikleşme lütfen.

• bu spam olayı dia 5-4te işe yaramıyor çünkü gelen lp gidenden daha az
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.