Şimdi Ara

Ölümüne Ranked Maç Atmak. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SoNTHERoK

quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

eski oyuncuların böyle demesi çok normal böyle düşünen sıgırlardan biri olarak anlatayım.

Sezon 3ten sonra git gide lig atlamak kolaylaştı o kadar kolaylaştı ki sadece oyun oynayarak bile lig atlanabilinor bir hale geldi.
    Çünkü gelen lp çok fazla, 100maçtan 40 maçını kazanırsanız bile lig atlayabilirsiniz eskiden bu win lost oranıyla değil lig çıkmak birden fazla lig düşerdiniz.

Ama şuanda %33-43win ratio ya sahip adamlar gold 2-3 gibi liglerde olabiliyor.Yani biraz forumda dolanırsanız 100win 120lost la platta adamlar görebilirsiniz ki bi önceki sezonlarda imkansız bişeydi.
    eskiden maç kazanınca bile lp gelmediği oluyordu

verdiğim oranlarda iyimser davranmışım.Evet lig çıkmak çok zor.
     Ölümüne Ranked Maç Atmak.

Yalnız o adam muhtemelen önceki sezon plat falan idi zaten. Yerleştirmeden sonra da feedlemiştir. Öyle öyle olmuştur. Yani o kadar da değil. Goldda iken o kadar oranla çıkamıyorsun. :D
    Ve elmasta bu durum bitiyor. :/

aynı şeyden bahsediyorum zaten.

Adam bu oranlara sahipken lig düşmüyor, eski sezonlarda durum öyle değildi ondan bahsediyoruz, yoksa bronz 5ti bu adam.
    Fotodaki adam şuan oyuna girip 5-6 maç kazanırsa serilerde.Denklem basit.

• 2 sezondur silver 5 ve silver 3 den 100-120 mac arasi plata cikiyorum.ama 2 k mac atip dia cikan adamlar bana spamlamissin diyor ona anlam veremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 450 kusur macim var gold2 yim suan. Normal oyun eger hero denemeyeceksem mantiksiz geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

maç spamlayarak nasıl yükseliceksiniz ya ? O maçları kaybedince bronz 5 e kadar yolunuz var istediğiniz kadar spamlayın

Keşke öyle olsa 5 maç kazanınca 100 puan kasarken 7 maç kaybedince 100 puan anca gidiyor.

Yav bos konusmayin spamlamayla lig atlaniliyorsa sladam spamladigi sirada oyunu ogrendigi için atliyordur is sadece spamlamak olsa tr nin yuzde 70i platta olurdu lolking.net den server istatistiklerine bakarsan tr de plat dia nin az olup yigilmanin silverda oldugunu görebilirsin

Asıl sen boş konuşma en az 20 kişi bulabilirim şuan, gir bak lolkingden plat birisinin ligine en az yarısı spammer.

• Tecrübe kazanırsın, reflekslerin ve oyun mekaniğin gelişir. Benim tavsiyem maç spamlayıp öğretici yayınları izle. Kendini geliştirdikten sonra lig atlamak kolay gerçekten.
  • Eğer win rate in belli bir düzeyde ise maç spamlayarak yükselebilirsin. Kendimden örnek vereyim : Win rate im %55 üzerinde . 2 gün önce silver 3 0 lp de 5 maç attım attım ilk 3 ünü kazanıp diğer 2 sini kaybettim. Şu am lp em 38 yani 1 win bana 38 lp gelmesini sağladı diyebilirim. Win rate imi %53-55 civarlarında tutarsam maç spamlayarak rahat yükselebilirim . Ve yapıcam da
  • maç spamlemeye bende karşı olan biriyim fakat benimde maç spamlediğim gerçeğini değiştirmiyor bu. oyuna sezon3 sonlarında başladım bir şekilde lig atlamak zorundaydım. bir hesabımı sezon3 de gold diğerini silver kapattım. sezon4 gold olan hesabı diamonda çıkarıp weste geçirdim ve tr deki hesapla uğraşmaya başladım. sezon4 kapanacağı gün mastera çıkmayı başardım hemen hemen 700 oyun felan oynayarak. daha sonra sezon5 de 70 winle plat1 başlayan hesabı tekrar mastera çıkarıp tr de oynamayı bıraktım. şöyle bişey var yeteri kadar iyi bi oyuncu olmadığımdan maç spamleyerek çıktım fakat şuan 70 winrate ile çok rahat diamond üzerine çıkabilirim iyi bir duo ile

Ölümüne Ranked Maç Atmak. Ölümüne Ranked Maç Atmak.

• 100 maçtan fazla atıp çıkamaSaydım diaya lolü bırakırdım

• dereceliyi geç Botlarla oyun oynasan bile gelişir insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majare -- 29 Nisan 2015; 17:35:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

quote:

Orijinalden alıntı: █Loading...

quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

eski oyuncuların böyle demesi çok normal böyle düşünen sıgırlardan biri olarak anlatayım.

Sezon 3ten sonra git gide lig atlamak kolaylaştı o kadar kolaylaştı ki sadece oyun oynayarak bile lig atlanabilinor bir hale geldi.
    Çünkü gelen lp çok fazla, 100maçtan 40 maçını kazanırsanız bile lig atlayabilirsiniz eskiden bu win lost oranıyla değil lig çıkmak birden fazla lig düşerdiniz.

Ama şuanda %33-43win ratio ya sahip adamlar gold 2-3 gibi liglerde olabiliyor.Yani biraz forumda dolanırsanız 100win 120lost la platta adamlar görebilirsiniz ki bi önceki sezonlarda imkansız bişeydi.
    eskiden maç kazanınca bile lp gelmediği oluyordu

verdiğim oranlarda iyimser davranmışım.Evet lig çıkmak çok zor.
     Ölümüne Ranked Maç Atmak.

Tamamiyle katılıyorum sığır diyenlere aldırma seviyesizlik yapmaya gerek yok, maç spammer lar yediremiyor yeteneksiz olduklarını.

Maç spam yapmıyorum işim gücüm var benim sizin gibi boş vaktim fazla yok

Ama yine de spamla çıkarsın diyenler için fikrim sabittir,

Sığırsan istediğin kadar spamla; düşersin.

sen 2000 maçla silverdan çıkamayan arkadaş değilmiydin?

• quote:

Şu spamlama olayına forumun bakış açısı komik "moç spomloyorok plot olmoşsooğğon..."

Arkadaşlar legastenik sanırım maçı kazandığın sürece istersen günde 3 maç at, kazandığın sürece yükselirsin, maç spamladıkça kaybın da kazancın kadar hızlı olduğunu unutan sığırlar yok değil hani...

hayır riotun sistemi oynama üzerine kurulu eğer iyi oyuncuysan az oyunla çıkabilirsin ama tam ligini hakediyorsun w-l oranın eşit yada win biraz daha lose dan fazla işte bu durumda az oyunla çıkamazsın çok fazla oyun atacaksın çıkarsın çünkü w-l eşit olsa bile win daha fazla puan getirir her zaman 30 win 30 lose sun diyelim 300 win 310 lose yapsan bunu puan olarak öne geçersin.
  • Sen geçende de aynı eblehçe aynı cümleyi kuran lafı yiyince gıkı çıkmayan eleman değil miydin? Geçende verdim cevabını kafan basmıyor anlamıyorum dersen gerizekalıya anlatır gibi de anlatırım dert değil.
  • quote:

Sen geçende de aynı eblehçe aynı cümleyi kuran lafı yiyince gıkı çıkmayan eleman değil miydin? Geçende verdim cevabını kafan basmıyor anlamıyorum dersen gerizekalıya anlatır gibi de anlatırım dert değil.

bence oyunu bırakmalısın

bir oyun için bu kadar sinirlenmek normal değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

quote:

Sen geçende de aynı eblehçe aynı cümleyi kuran lafı yiyince gıkı çıkmayan eleman değil miydin? Geçende verdim cevabını kafan basmıyor anlamıyorum dersen gerizekalıya anlatır gibi de anlatırım dert değil.

bence oyunu bırakmalısın

Hayırdır lan yalama?

Netimin parasını, kotamın muhasebesini sen mi yapıyorsun, ne bu ezik ezik alakasız yerlerde beni alıntılamalar falan? Bi yerde sağlam giydirdim herhalde gelip gidip sataşıyorsun. Madem bi tarafına batan bir şeyler var, blok koyup geçersin. Hadi akranlarına...

blok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierPedro -- 29 Nisan 2015; 19:37:48 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

quote:

bence oyunu bırakmalısın

Hayırdır lan yalama?

Netimin parasını, kotarmın muhasebesini sen mi yapıyorsun, ne bu ezik ezik alakasız yerlerde beni alıntılamalar falan? Bi yerde sağlam giydirdim herhalde gelip gidip sataşıyorsun. Madem bi tarafına batan bir şeyler var, blok koyup geçersin. Hadi akranlarına...

blok.

çok fazla oyun oynamaktan kafa kalmamış. doktora görün

terbiyeyide biz öğretmeyelim sana

• Yani işte
  • Silver5 ten bronz 3 e düştüm. 3 yıldır oynuyorum. Bu aralıkta gittim geldim. Çok iyi bir oyuncu olmadığım kesin. Ama iyi bir oyuncu olmadığımda net. Ben kötü bir oyuncuyum kısaca. Gold olsamda tekrar bronza düşerdim herhalde.
  • sen heralde herşeyi çok oynamak sanıyorsun. bir mantıklı düşün. bronz oyuncusu kabiliyet 0 spmalayarak nasıl platine kadar çıkabilir? bronzu bıraktum o dediğini gold 2 ye kadar kimse yapamaz.
  • evet diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi modemi kapat elini yüzü yıka Allahı Seviyorsan . Forumun da adabı var . Senin kafa uçmuş .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.