Şimdi Ara

Ölümüne en kahraolduğunuz/sevindiğiniz KARAKTERLER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
2.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (spoiler) Arkadaşlar bu topicde izlediğimiz filmlerde bizi ölümleriyle derinden etkileyen karakterleri sebepleriyle birlikte yine ölümüne en sevdiğiniz oh be iyi oldu ş.size felan dediğin karakterleri söyleye biliriz ilk ben başlıyorum doğallığı ile.

Hmmm

Truvalı Hector'un öldüğü an aşile ağzımdan çıkmayan küfür zor bulunur o kadar yani , aynı şekilde aşil öldüğündede büyük bi sevinç yaşadım.

Hmm ufakken chuky serisini izlerdik tabi korktuğum için o öldümü baya bi ferahlar rahatlardım

Aynı şekilde er ryanı kurtarmaktaki , ryanı kurtarmaya giden o 5-6 kişilik gurubun ilk düşmanla çatıştığı bi haberleşme istasyonu vardı böle büyük uydular vardı orda anne anne diye inleyerek ölen adama çok feci üzülmüştüm.Bide göğsünden kendi hançeriyle hançerlenen yahudiye

Aynı şekilde ince kırmızı hat filminde konuşma esnasında farkında olmadan bombanın pimini çeken çavuşun askerin ortasında olması ile diğer askerlere birşey olmasın diye bombanın üzerine oturması ve ölmesi

Aslan kraldaki aslanın ölümü

Bide unutulmaz titanicte Jackın ölümü

,,,

En son ölümüne sevindiğim bi karakter daha var testere 3 te kadın doktorun kafasındaki bombaların patlamasına öyle bi sevindimki anlatamam.Gaza gelip sinemada iyi oldu ş.siz karıya dediğimde herkes bana şaşkınlıkla baksada acayip sevindim içimin yağları eridi walla.1 saniye ile kadının ölümüne sevindim çünkü karı kocasını aldatmış Ula herkes biraz kocasından soğudumu gidip s.rtüklük yapsa işimiz var he.

Neyse böle duygularıma engel olamadan sevinip üzüldüğüm bazı karakterleri anlattım sizlerdende duymak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 13 Ocak 2007; 1:48:01 >

• Öncelikle bu konunun oldukça tehlikeli olduğunu söylemeliyim çünkü ne kadar bilinen filmlerden bahsedilirse bahsedilsin, herhangi bir filmin herkes tarafından izlendiği anlamına gelmez ve kimse izlemediği filmde kimin öleceğini bilmek istemez. Bu sebeple ki mesajın bir kısmından sonrasını okumadım. Konuyu takip edeceklere de bu konuda dikkat etmelerini öneririm.
  • fight club ı tüm karekterleriyle tek geçerim.

son samurayda katsumoto tabii ki

full metal jacket favori filmlerim arasında il sıralarda gelir.

otomatik portakal aynı şekildedir.

eeeee bunlar olmuşken requem for a dream olmazsa olmaz......
  • evet kimin ölüp kaldığını yazmayın dooru.gerçi benim izlemediğim film yok gibi bişi artık ama olsun başkalarıı....
  • hımmm en iyisi ben film yazayım daha siz de bu dahiyane filmleri görün rüyanızda ii mi?bi bakalımm
    tattoo izlenmeli,dönüş yok kafa karıştırıcı ama iidir,aynı dahinin diğer filmi memento muhakkak izleyin.taxi driver eveeetttt...telefon klübesi bu da kesinlikle izlenesi filmdir.tabii ki hannibal,kuzuların sessizliği,red dragon üçlemesi çok ii....dragonfly iidir.trainspotting hahaha çok iidiirrr...çölde çay ha keza...daha yazarım
  • saWWWWW üzüldüm ölmesine ÖLMEDİN KALBİMİZDE YAŞIYORSUN
  • çok var ama ilk aklıma gelen William Wallace
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hmm evet evet ii filmdi patriot diyosun
  • hmm ayrıca öleni kalanı yazamayız ama filmleri konuşabiliriz mesela.ben öleni yazamam çünkü bir arkadaşım 6.histen çıkarken bruce ölü dediğinde dumur olmuştum.sinemaya girmek üzereyken elimde biletle kalakaldım puhahaha ben de söledim dimi.neyse bidaha olmaz.
  • hayde ii geceler.zaris adlı arkadaş konu başlığını adını sevdiğiniz filmler yorumları falan şeklinde değiştirirse daha sağlıklı olabilir
  • günaydınnnn
  • spoiler içeriklerinizin renk tonunu beyaz seçerseniz spoiler sorunu bir nebzede olsa azalacak ve istemeyenlerin dikkatini çekmeyecektir.

altta spoiler bulunmaktadır:
    Arnold Schwarzenegger'in Terminator 2 filminde kendini yokettirmesi etkileyicidir..
  • kimse yok muuu memento mu oldunuzzz
  • tabiki mandy moore
  • filmde ölmüş birini yazıyorum x-mende profesör,scot,jean grey
  • Yeşil Yol filmindeki John Coffey
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

tabiki mandy moore

biri mandy moore mu dedi, inanın bu filmde üzüldüğüm kadar hiçbir filmde üzülmedim, tekrar izlemeye korktuğum tek filmin, biricik güzel kızı
  • evet yeşilyol daki koca adamım seni unutmamak gerekirdi.sonra armageddonda kimin öldüğünü söylemicem ama izleyen bilir..beni etkilemişti baya
  • kız arkadaşım filmindeki erkek çocuğun ölmesi içimi dağlamıştır hep...sonsuz aşk filminde kadının intihar etmesi ve kocasının ise ona ulaşmak için cenetten cehenneme gitmeyi kabul etmesi....güle güle adlı film baştan sona ağlatır adamı.ölenleriyle ve geride kalanlarıyla....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.