Şimdi Ara

Ölüm kalım meselesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sağlığa acıkcaktım fakan buraya açıyım dedim.

Sağ parotis yüzeysel lobu düzeyinde 10*4 mmm boyutlu İNTRAPARANKİMAL REAKTİF GÖRÜNÜMLÜ LENF NODU izlenmektedir.

Solid/Kistik lezyon saptanmamıştır.

*İyi huylumu kötü huylumu bilmek istiyorum.

eğer bi bilen varsa yazarsa mutlu eder beni.İyi forumlar.Yarın doktora gidicektik fakat bekliyemicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWall -- 13 Ağustos 2009; 19:26:05 >

• Doktor ?
  • Ciddi misin? Ciddi isen hastaneye git direk!
  • Yarın gidicez . Kötü huyluysa hastaneyi yıkarım.
  • Acele edin stresten uyku girmiyo 18 saattir uyumuyorum.
  • Halen uyumadım bilen çıksada uyusam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ölüm
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağ parotis bezinde saptanmış. (patotis tükrük bezidir- kulağın hemen altında - kabakulak olunca bu bez şişer)

reaktif görünümlü demiş yani iyi huyludur.

solid kistik bir lezyon değildir dediğine göre normal bir lenf büyümesidir. korkmana gerek yok. intraparankimal nerde olduğunu belirtiyor, yani parankim içinde anlamında.
  • Çok sağol hocam. Saatlerdir araştırıyorum şu ilk İNTRAPARANKİMAL kafamı karıştırdı . Tekrardan teşekkürler :))
  • Kötü huylu birşey değil dostum zaten bi tümör değil. Önceden var olan şimdide tekrar olmuş bişeybüyük ihtimal enfeksiyon kökenli birşey çıkıcak dedi. Kötü huylu değil yani çünki tümör değil
  • Biraz rahatladım uyuyabilirim sanırım :=)
  • normal lenf büyümeleri enfeksiyon sonucunda oluşuyor sonra kronikleşip büyük olarak kalıyor seninkide böyledir büyük ihtimalle. Sen rahat ol
  • Enfeksiyon kapmış olamam zaten ondan kötü bi hisse düşmüştüm. Enfeksiyon dışında kanser,lösemi,tüberkülozu görünce ağladım resmen
  • eski bir enfeksiyonda olabilir.
  • Artık kötü bişey olmasında :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.