Yalnız ömür geçer mi ne yapicaz yaşlaninca, herkes torun sevecek biz oğuz sasi gibi kafayı yicez evde tek otura otura < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yalnız ömür geçer mi ne yapicaz yaşlaninca, herkes torun sevecek biz oğuz sasi gibi kafayı yicez evde tek otura otura < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
niye < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
napıyon sen hala forumda ya |
hani antinatalisttin hocam? |
Yolda kendi kendine konuşarak dolaşan yaşlı amcaları görünce aha ben diyorum üzülüyorum adamlara < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
31 çekersin canım |
sosyal çevre için çocuğa toruna gerek yok aslında |
Doğru dedin komün buldum bir tane ona katılabilirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
olsun eskisi gibi gel aramıza 7/24 takılalım forumda bu forumda sana da yer var bana da |
Rahmetli dedem derdi ki yaşlanmayacağımı bilsem ben de evlenmezdim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
nerdesin yurt dışında mısın |
Doğru valla eskiden ne güzel boşanmak yoktu. Şimdi niye yemek yapmadın desen boşar seni kadın ev bark da gider gene yalnız kalırsın beş parasız < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 9 Ocak 2022; 20:49:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dedem anneannemi öyle böyle dövmezdi hayal meyal hatırlıyorum, soruyorum şimdi niye boşanmadin zamanında diyorum kadın diyor ne boşanması < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |