Şimdi Ara

Ölüm anı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
9
Favori
4.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendinizi bir filmde düşünün Son nefesinizi verirken,ölüm anında hangi şarkının çalmasını istersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NowOrNever -- 3 Nisan 2012; 18:26:17 >
    4 yıl önce açıldı
    Ölüm
    2 ay önce açıldı
    Ölüm
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pink Floyd -Time yada
    Shine on you Crazy Diamond olurdu herhalde
    Acı macı çekmeden ölürdüm bunlar çalsa
  • "bak beyim, sana iki çift lafım var. koskoca adamsın. paran var, pulun var, herseyin var. binlerce kişi calışıyor emrinde. yakışır mı sana ekmekle oynamak? yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu, İkarda kışta sokağa atmak, aç bırakmak? ama nasıl Lyakışmasın! sen değil misin öz kızına bile acımayan, bir damlacık saadeti çok gören. anlamıyor musun beyim, bu çocuklar birbirini seviyor. ama ben boşuna konuşuyorum. sevgiyi tanımayan adama, sevgiyi öğretmeyeL çalışıyorum. hıh, sen, büyük patron,U milyarder, fabrikalar sahibi saim bey! sen mi büyüksün? hayır, ben büyüğüm!M ben, yaşar usta! sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç! gözümde pul kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne oğluma ne de gelinime hiçbir şey yapamayacaksın. Myıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi. İçünkü biz birbirimizr parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. Nbiz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün Ayeter mi sanıyorsun? dokunma artık aileme! dokunma çocuklarıma! dokunma oğluma! Tdokunma gelinime! eğer onların kılına zarar gelirse, ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, yaşar usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni! anlıyor musun, vururum veİ dönüp arkama bakmam bile

• _____________________________
  • süper şarkılar gerçekten.

Dexter'a bittim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logitech47

"bak beyim, sana iki çift lafım var. koskoca adamsın. paran var, pulun var, herseyin var. binlerce kişi calışıyor emrinde. yakışır mı sana ekmekle oynamak? yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu, İkarda kışta sokağa atmak, aç bırakmak? ama nasıl Lyakışmasın! sen değil misin öz kızına bile acımayan, bir damlacık saadeti çok gören. anlamıyor musun beyim, bu çocuklar birbirini seviyor. ama ben boşuna konuşuyorum. sevgiyi tanımayan adama, sevgiyi öğretmeyeL çalışıyorum. hıh, sen, büyük patron,U milyarder, fabrikalar sahibi saim bey! sen mi büyüksün? hayır, ben büyüğüm!M ben, yaşar usta! sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç! gözümde pul kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne oğluma ne de gelinime hiçbir şey yapamayacaksın. Myıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi. İçünkü biz birbirimizr parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. Nbiz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün Ayeter mi sanıyorsun? dokunma artık aileme! dokunma çocuklarıma! dokunma oğluma! Tdokunma gelinime! eğer onların kılına zarar gelirse, ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, yaşar usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni! anlıyor musun, vururum veİ dönüp arkama bakmam bile

Sifreyi cozdum;

Illimunati

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DeSolo of Turco

quote:

"bak beyim, sana iki çift lafım var. koskoca adamsın. paran var, pulun var, herseyin var. binlerce kişi calışıyor emrinde. yakışır mı sana ekmekle oynamak? yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu, İkarda kışta sokağa atmak, aç bırakmak? ama nasıl Lyakışmasın! sen değil misin öz kızına bile acımayan, bir damlacık saadeti çok gören. anlamıyor musun beyim, bu çocuklar birbirini seviyor. ama ben boşuna konuşuyorum. sevgiyi tanımayan adama, sevgiyi öğretmeyeL çalışıyorum. hıh, sen, büyük patron,U milyarder, fabrikalar sahibi saim bey! sen mi büyüksün? hayır, ben büyüğüm!M ben, yaşar usta! sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç! gözümde pul kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne oğluma ne de gelinime hiçbir şey yapamayacaksın. Myıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi. İçünkü biz birbirimizr parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. Nbiz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün Ayeter mi sanıyorsun? dokunma artık aileme! dokunma çocuklarıma! dokunma oğluma! Tdokunma gelinime! eğer onların kılına zarar gelirse, ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, yaşar usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni! anlıyor musun, vururum veİ dönüp arkama bakmam bile

Sifreyi cozdum;

Illimunati

Tebrikler 1 adet kol saati ve elektrik tasaruf cihazı kazandınız

cANIM SIKILDI YUKARIYI YAZDIM

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrid Theory* -- 3 Nisan 2012; 18:40:54 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeSolo of Turco

quote:

Sifreyi cozdum;

Illimunati

Tebrikler 1 adet kol saati ve elektrik tasaruf cihazı kazandınız

cANIM SIKILDI YUKARIYI YAZDIM

Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: [LeGoLaS]

ajdar şahdamar

o şarkı çalarsa ölüceğim yoksada ölürdüm herhalde

edit: benim çalmasını istediğim şarkı:http://www.youtube.com/watch?v=O0i6YFrSs6c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quantumfluctuations -- 3 Nisan 2012; 18:48:20 >

• Cenk ederken

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.