Şimdi Ara

ölü piksel / toz? değişim koşulları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar,
    yeni bir s4 mini aldım. sanıyorum iki adet ölü pikseli var. şu yaşıma kadar sönük, beyaz ya tek renkli ölü piksel gördüm ancak bendekiler çok renkli. ölü piksel test uygulamaları ile denerken açıkcası piksel mi ölü yoksa toz mu var karar veremedim. emin olabilmem için sizlerden tavsiye bekliyorum.
    bir de tabi garanti ve değişim koşulları hk. net bilgisi olan var mıdır? telefon 3 günlük. servisi aradığımda fatura, garanti belgesi ve kutu içeriği istediler. şehir dışında olduğum için ancak 2 hafta sonra bu belgeleri tamamlayabileceğim. bu gecikme değişim koşullarını etkiler mi? kovalayıp bu işi sonuç alabilir miyim? enteresan bir şekilde tek renk ölü bir piksel olmadığı için çok fazla göze batmıyor. sanki iki tane toz var, toz sanıp siliyorsun ama orada kalıyor gibi.
    tecrübelerini paylaşmanız dileğiyle..

    ek: ekran kapalıyken bile görünüyor. sanırım bu toz olma ihtimalini artırıyor. bu durumda değişim yine de olur mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jussok -- 9 Eylül 2013; 21:18:53 >







  • selamlar,
    bugün telefonu samsung servise gösterdim. toz olduğu kanaatine vardılar. ne olur nasıl olur diye sorduğumda değişim talep etseniz bile en az 1-2 ay süreceğini söylediler. süreç gerçekten de bu kadar uzun mudur? hatalı ürün için bu kadar süre bekletirler mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.