Korktuğum başıma geldi.Telefonu alalı 6 ay oluyor.Dün telefonumda 7-8 tane düz bir şerit kipi karartı gördüm.Hiç renk vermiyor burası.Ve neredeyse ekranın ortasında.Telefon kesinlikle bir yerden darbe falan almadı.Düşmedi.Telefona son günlerde biraz fazla uygulama yükledim ondan olur mu? Acaba ölü piksel sonradan oluşur mu?Bu dediğim siyah noktalar telefon açılırken kapanırken kameredayken her zaman var.Format atsam düzelir mi?Canımı çok sıktı bu durum.Garanti bu işe ne der acaba? telefonu hb den almıştım.Nokia n82.
Telefona forma atmaktan kastın fabrika ayarları değilmi? -fabrika ayarlarına geri dönderirsen bişey değişmez çünkü sistemle alakalı bişey olduğunu düşünmüyorum ve servise gönder düzeltirler hiç bir şeyde söylemezler.
Baktım da ölü sayısı 10 dan fazla imiş.Garanti bakar değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: ssmuho
Baktım da ölü sayısı 10 dan fazla imiş.Garanti bakar değil mi?
bendede var. gün geçtikçede büyüyor...
garanti bakar ölü piksel sayın 5ten fazla ise ekranı komple değiştirirler.
arkadaşım ölü pixel düzelmez ekran değişir servisine gönder yazılımsalbir hata değil zamanla donanımsal olrak olusur servisseeeee yoksa artabılır zaten sınır bozucu bırsey bende bır tane olsa gıcık olurum mazeretını belırt servıse gonder geçmiş olsun
Gidiyorum sivas taki club nokia ya hepsiburada faturası ile birlikte başka ne götüreceğim.
Fatura yeterli, aslında telefon garantiliyse genelde faturaya bile ihtiyaç olmuyor, kendi sistemlerinde imei numarasından garantili olup olmadığını buluyorlar ama garantinin son bir ayı içerisindeysen fatura hala garantin olduğunu ispatlamak için gerekecektir. Sonuç olarak faturayla götürmen yeterli.
quote:
Gidiyorum sivas taki club nokia ya hepsiburada faturası ile birlikte başka ne götüreceğim.
Yanıt için teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Rainbow
Fatura yeterli, aslında telefon garantiliyse genelde faturaya bile ihtiyaç olmuyor, kendi sistemlerinde imei numarasından garantili olup olmadığını buluyorlar ama garantinin son bir ayı içerisindeysen fatura hala garantin olduğunu ispatlamak için gerekecektir. Sonuç olarak faturayla götürmen yeterli.
quote:
Bende de oluşmuştu bu ölü piksellerden. 1-2 tane olsa neyse. Rahat 40-50 tane vardı. verdim servise ekranı değiştirdiler. Yeni ekranda da 1 tane ölü piksel var şimdi neyse artık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme