Şimdi Ara

ÖLÜ FİYAT: Satılık Siemens M55 Full Kutu İçeriği (Flaşlı Kamera Dahil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babamın kaybetmiş olduğu Siemens M55`in full kutu içeriğini uygun bir fiyata satıyorum.

Kutuda bulunanlar:

* Siemens M55 Kullanım Kılavuzları (Dört farklı dil - Türkçe ve İngilizce mevcut)

* İki Adet Siemens M55 Ürün Broşürü

* Telefonun Faturası (5.5 yıl önce 385 TL para bayılmışız :P)

* Garanti Belgesi (Doğal olarak garantisi bitti :D)

* M55`e Stil Katan Cep Telefonu İpi

* Ürünün Karton Kutusu ve İki Adet Küçük Karton Kutu (Biri Bataryanın, Diğeri de Kameranın)

* Veee Kutu İçeriğinin En Bombası; Birçok Siemens Telefona Uyumlu Harici Flaşlı Kamera, Kameranın Deri Kılıfı ve Kullanım Kılavuzu!

Ankara içi elden teslim, Ankara dışına gönderimlerde kargo ücreti alıcıya aittir.

Takas düşünmüyorum.

Son Fiyat 10 TL`dir. Kamerası bile 10 TL'den kat kat pahalıdır...

İlanın sahibinden.com linki:

http://www.sahibinden.com/siemens_m55_full_kutu_icerigi_flasli_kamera_dahil_-09WQQaXQQ12177679WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intensifier -- 18 Mart 2009; 15:46:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kardes inanırmısın 2 yıl önce o kamerayı telefoncuya verip knt aldım karsılıgında adam 30 milyona satmıstı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysyselimy

kardes inanırmısın 2 yıl önce o kamerayı telefoncuya verip knt aldım karsılıgında adam 30 milyona satmıstı

Size gönülden inanıyorum hocam...

• içime oturmustu acımı hatırladım
  • Fiyatta indirim yaptım:

25 TL>>>20 TL

Ee alın artık!

• Ya lütfen yanlış anlama maksadım olumsuzlamak değil ama telefonsuz bir kutuya sadece kamerası var diye 20 tl vermek biraz zor değilmi heleki şu dönemde heleki bir de telefon eski bir model olunca? Sonucta birkaç ilan yanında tertemiz CF62'ye 30 lira istenirken...
  • quote:

Orjinalden alıntı: esnafim35

Ya lütfen yanlış anlama maksadım olumsuzlamak değil ama telefonsuz bir kutuya sadece kamerası var diye 20 tl vermek biraz zor değilmi heleki şu dönemde heleki bir de telefon eski bir model olunca? Sonucta birkaç ilan yanında tertemiz CF62'ye 30 lira istenirken...

Yok hocam, neden yanlış anlayayım. Düşününce haklı olduğunuzu anladım ve fiyatı 15 TL'ye çektim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK TEMİZ IPHONE 84 PİL
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Intensifier

quote:

Ya lütfen yanlış anlama maksadım olumsuzlamak değil ama telefonsuz bir kutuya sadece kamerası var diye 20 tl vermek biraz zor değilmi heleki şu dönemde heleki bir de telefon eski bir model olunca? Sonucta birkaç ilan yanında tertemiz CF62'ye 30 lira istenirken...

Yok hocam, neden yanlış anlayayım. Düşününce haklı olduğunuzu anladım ve fiyatı 15 TL'ye çektim...

bence sen satma hatıra olarak bi kenarda dursun:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: m35

quote:

quote:

bence sen satma hatıra olarak bi kenarda dursun:)

Bu gidişle öyle olacak zaten hocam...

• Fiyat ölü moda geçmiştir. 10 TL verene veriyorum. Artık satılmazsa çöpe gidecek...

• çöpe niye atıyon koy kenara dursun :)
  • hocam ben alıyorum telefonu..

dvd.adresiniz@hotmail.com ekle görüşelim ayrıntıları konuşalım veya cep numaram 05383501099 mesaj ile ulaş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dvd.adresiniz

hocam ben alıyorum telefonu..

dvd.adresiniz@hotmail.com ekle görüşelim ayrıntıları konuşalım veya cep numaram 05383501099 mesaj ile ulaş..

İlanı dikkatli incelemediniz herhalde. Kutu içeriğinde telefon yok...

• quote:

quote:

• bende kutu içeriği full m55 sandım. MEĞER ki sadece kutusu varmış. umarım satarsın dostum..
    quote:

Orjinalden alıntı: öztin

quote:

quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.