Şimdi Ara

OLTU TAŞLI TESPİH BULDUM!!![SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yolda giderken babam bulmuş almış bana verdi oltu taşıymış ederi nedir bilir kişiler çıksın şöle

taşların üstü pürüssüz ve parlak

• oltu taşı para etmez en fazla 250 liraya kazılarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jinnet -- 23 Nisan 2012; 21:52:15 >
  • 300-400 tl duymuştum bi aralar ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helalinden 10 Lira veririm
  • 15-20den fazla satamazsın
  • her taşın bi özelliği var derler o özellik ne desen bilmem
  • Gördüğüm Kadarıyla Hematit Taşa Benziyor Ve Gümüşte Değil Ederi 10 Tl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım şu resimleri ilk önce küçük yüklemeyi öğren ikincisi oltu taşı tesbih çok para etmez hatta çoğu yer almaz parlak olması ise çok çekildiğinin göstergesidir hatta gürcü oltusumu erzurummu olduğu önemlidir ki büyük ihtimal gürcü oltusuysa pazardakilerden bir farkı yoktur ya kullan yada aldığın yere bırak maddi anlamda bi fayda getirmez.
  • Geçenlerde Erzuruma gitmiştim bundan daha büyük olanını 75 liraya almıştım babama ama ne yazık ki babam kaybetti:(
  • Yere at eğer kırılmazsa oltu taşıdır. 300 civari verirler.
  • beyler biri diyo 10 lira biri diyo 300 ne olursa olsun ama biri bu mesajı alıntalıyıp biliyorsa bu işleri cevap versin

ayrıca küçült ekle diyen arkadaş tarayıcı otomatik küçültüyo

edit=2 metrede 2-3 kere yere attım tık yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom.X -- 23 Nisan 2012; 22:08:47 >
  • up!
  • arkadaşım para etmez diyorum anlamıyorsun burdan sana erkek sözü o 300 250 eder diyenler varya eğer atmıyosa bi taraflarından bende hayatımda tesbih görmemişim lan oltunun sıfırı o kadar etmez heleki böylee basit bir modeli hiç etmez sen onu 300 e okut 300de ben vercem arkadaşım para etmez illa anlamak istiyosan para anlamında cami tesbihinden farkı yok.
  • Oltu tasi para etmez memleketi de erzurumdur 50-60 tl maximum oda saticak birini bulabilirsen
  • tesbihi kazı bıçakla.kahverengi toz çıkarsa oltu'dur.ama resimdeki tesbih oltu değil.5-6 liraya satılan tesbihlerden
  • Babamın tesbihi bahçelievler civarında mı buldun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

arkadaşım para etmez diyorum anlamıyorsun burdan sana erkek sözü o 300 250 eder diyenler varya eğer atmıyosa bi taraflarından bende hayatımda tesbih görmemişim lan oltunun sıfırı o kadar etmez heleki böylee basit bir modeli hiç etmez sen onu 300 e okut 300de ben vercem arkadaşım para etmez illa anlamak istiyosan para anlamında cami tesbihinden farkı yok.

tesbihi satan arkadasım sen 300 e ver bana sonra bu arkadastan alalım parayı sen paramı ver bundan alcamız 300 lirayıda kırısırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.i.o.n.i.c

Babamın tesbihi bahçelievler civarında mı buldun?

profilinemi baktın
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.i.o.n.i.c

Babamın tesbihi bahçelievler civarında mı buldun?

bahçelievlerin hangi semti söle bakalım çakal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom.X -- 23 Nisan 2012; 22:27:29 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.