Şimdi Ara

Olmuyorsa Zorlamayın Arkadaşlar ( kız konusu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda kız arkadaşı olmayanlar ve kendine güvenemeyenler var. Bende sizin gibiyim merak etmeyin.Baktım artık benim yapacak birseyim yok. ( gidip konusacak ) Bıraktım artık bu işleri. Evlenmeyi de düşünmüyorum artık çünkü olmuyorsa zorlamında bir anlami yok. Demek ki bize nasip olmayacak bu duygu. Belki günün birinde görücü usulu bir kızla evleniriz ama sadece evleniriz aşk dediğimiz o seyi bizler yasayamayacagiz galiba.

Yazmak istedim.

Selamlar sevgiler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sakin ol illaki olur niye bu kadar bu kızlara değer veriyorsunuz
    olunca 1 haftada sıkıyo zaten 2 günde bir trip atmalar filan helede 15-17 yaş arasıysa hayatdan bezdiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: southname

sakin ol illaki olur niye bu kadar bu kızlara değer veriyorsunuz
    olunca 1 haftada sıkıyo zaten 2 günde bir trip atmalar filan helede 15-17 yaş arasıysa hayatdan bezdiriyor

21 yasindayim ben universitedeyim ama olmuyor ustad. Kendimi ovmeyim ama iyi birisiyim hicbir zaman kizlara cinsel obje olarak bakmadim.Ama olmadi sorumlusu da benin cunku bazen istemek yetmiyor faliyete gecmek gerekiyor oda bizlerde yok :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamtaner

quote:

Orijinalden alıntı: southname

sakin ol illaki olur niye bu kadar bu kızlara değer veriyorsunuz

21 yasindayim ben universitedeyim ama olmuyor ustad. Kendimi ovmeyim ama iyi birisiyim hicbir zaman kizlara cinsel obje olarak bakmadim.Ama olmadi sorumlusu da benin cunku bazen istemek yetmiyor faliyete gecmek gerekiyor oda bizlerde yok :-)

iyi biriysen seni knk ları olarak görüyorlardır cıvık küfür eden bir tip ol birde paran oldumu tamamdır bu iş birde teklif ettiğin birine bir daha ne konuş nede peşinde koş kendilerini birşey sanıyorlar başkaları yüzünden bize kız kalmadı

• sen şimdi sevgiliyle öpüşmenin yiyişmenin ne kadar güzel bi duygu olduğunuda bilmiyorsundur

ne yani evlenene kadar mı bekleyeceksın. beyler saçmalamayın hayatınızın en güzel zamanlarını gavat olarak erkek arkadaşlarınızla pc başında asosyal olarak geçirmeyin.

olmuyor diye birşey yok sen işin kolayına kaçıyorsun. neyse ileride yaptıklarından çok yapmadıklarına pişmanlık duyacaksın, senin kararın...
  • Kendinde ne eksikse onu tamamla sen de ama kendin için kız için değil. Demesi kolay gerçi kendim yapıyor muyum? Hayır.
  • Kısmet.

Hemen hemen aynı durumdayım seninle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam arayışta olursan olmaz. bne bir kızdan vakti zamanında çok büyük bir kazık yedim, artık ufacık bir istek kalmamıştı içimde aşka dair. sonra üniversiteye gittim (21 yaşındaydım) grupta gitarist, para, araba, bazı uyuşturucu denemeleri vs derken oluşan bir özgüven patlamasıyla ve bazı hayatımı etkileyen önemli olayların bezginliğiyle , sağlıksız, seks odaklı bir dönem geçirdim. sadece seksti tüm kadınlara bakışım, seks olmuyorsa postaydı hep. sonra bir boşluk yaşadım üniversiteden sonra. kendime çeki düzen vermeye uğraştım artık ciddi ilişkiler arayışına girdim, olmadı tutturamadık ikişi derken karşıma tekrar aşk çıkageldi, 27 yaşımdayken. 1 senedir mutluyum. seviyorum, güveniyorum. mazimle övünmüyorum, ama bedellerini maddi ve manevi olarak ödedim. belki çoğunluğu hatadı fakat yaşanmış elden ne gelir. ama artık önüme güvenle bakıyorum. ve evlenme planları yapıyoruz.

yani kısacası hasyatın sana neler planladığını bilemezsin, takma ve oluruna bırak. mutlaka seni kendinden alacak birileri çıkacaktır. (bu arada geçen seneye kadar 1 yıldan fazla sevgili aradım. belkide aramadım karşıma düzgün alternatifler çıkmazken, şimdi ne hatunlar asılıyor yaw)

• haklısın hocam ben de 22 yaşındayım eski sevgilimden ayrılalı 1 sene oldu ondan sonra da karşıma kimse çıkmadı dediğin gibi belkide aşk bize hiç uğramayacak artık uğramasını da beklemiyorum olacağı varsa olur ama güzel kız istiyorum bi yandan ne yaparsın kebanın tekiyle bişeyler yaşamak bana anlamsız geliyor şimdilik en iyisi tek takılmay yapacak bişey yok asıl böyle mutlu olmayı öğrenmek lazım sonuçta sevgilimizden ayrılınca hemen toparlanırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorch

sen şimdi sevgiliyle öpüşmenin yiyişmenin ne kadar güzel bi duygu olduğunuda bilmiyorsundur

ne yani evlenene kadar mı bekleyeceksın. beyler saçmalamayın hayatınızın en güzel zamanlarını gavat olarak erkek arkadaşlarınızla pc başında asosyal olarak geçirmeyin.

olmuyor diye birşey yok sen işin kolayına kaçıyorsun. neyse ileride yaptıklarından çok yapmadıklarına pişmanlık duyacaksın, senin kararın...

e yani evlenene kadar mı bekleyeceksın.

öyle bi cümle kurmuşsunki

• Yaş 21 lise 1 de olmuştu 1 hafta çıktık lise 2 de oldu onunla da 1 hafta çıktık işin garibi okulun engüzel kızlarıydı Daha olmadı istesem olurdu istememin sebebi etrafın kaşar dolu olması. Hayat kadınlarıyla birşekilde tatmin ediyorum kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karaj -- 24 Mayıs 2013; 10:39:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.