eskisi gibi ne çalışabiliyorum ne de verim alabiliyorum. çalışmalarım yeterli olsa bile bi mutsuzluk var. eskiden çalışırken zevk alırdım yeni şeyler öğrenmek mutlu ederdi beni heyecanlandırırdı, şimdi ise sadece işim olduğu için yapıyorum. nasıl o günlere geri dönebilirim bilmiyom olduğum durum beni çok rahatsız ediyor |
olmuyor eskisi gibi

-
-
Ağlatmıyor güldürmüyor
Kimse senin gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynısı.11 de matematiği keyif aldığım için çalışırken şimdi mecbur olduğum için çalışıyorum
-
Dönemlik hocam her şey dönemlik sen çalışmaya devam et tekrar zevk almaya başlayacaksın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam senin ilk mezun muydu hatırlamıyorum ama aynı durumu geçen sene (mezun senemde) ben de yaşadım. Konuları baya derinlemesine öğrenmeyi deneyebilirsin. Bende bir nebze olsun yeni bir şeyler öğrenme heyecanı yaratmıştı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vallaha geçen seneki mutluluk yok. geçen sene kışın bi otururdum 3-4 saatlik bloklar yapardım. şimdi 2 saat çalışınca bunalıyorum hemen mola. günlük çalışma saatim de az geçen seneye göre.
-
Shorts videolar yüzünden düşen odaklanma süresi çoğu kişide var bu.çözüm:tiktok reels silin youtubeda revanced yükleyip shortsu kapatın pcde eklentiyle kapatın.odak süreniz artmaya başlayacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somyx -- 4 Kasım 2023; 8:31:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet onlar da sindiriyor beynimi yavaş yavaş.
ama eski heves de yok. ha gene çalışıyoruz ama severek çalışmak başka bir şey.
-
ilk mezun hocam. tyt çalışıyordum ondandır bellki de. ayt geçince düzeleceğini umuyorum
-
aynen öyle valla oturur konuyu bitirir kalkardım masadan şimdi 3 4 parça halinde anca bitirebiliyorum
-
bence kesinlikle tyt çalışmaktan. allahın belası bir sınav ne yazık ki. ayt çok daha keyifli, tyt çalışırken bayılacak gibi oluyorum
-
2 sene önce hırslıydık aynı şekilde şimdi hırsın içimde oluşturduğu yangını bulamıyorum ama devam hocam artık iradeyi daha fazla zorlamak gerekiyor şarta uyum sağlamayanlar kaybeder
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Ağlatmıyor güldürmüyor
Kimse senin gibi |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X