Şimdi Ara

Ölmüş durumda antika arabayı canlandırmak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana ne kadar masraf cıkarabilir arkadaşlar.Chevy Nova arac bulduk.Kasa boyası dısında sağlam , yürüyeni maalesef bitik.

Şimdiden teşekkürler.

• BU BENCE TAMAMEN ZEVK MESELESİ. MADDİYATTAN SENİ KASMICAKSA YAPTIR DERİM. AMA ESKİ ARABALARLA UĞRAŞMAK ZORDUR. KENDİNE GÜVENİYOSAN GİR BU İŞE. BİRDE FOTO EKLEYEBİLİRMİSİN
  • Novalar Amerikan piyasasında tutulmayan araçlardandır yani hatrı sayılır bir araç değil nedense, astarı yüzünden pahalıya gelebilir. Zaman ve para işi.
  • Bu tamimiyle sizin zevk ve estetik anlayışınızla ilgili bir mesele. Eğer işçiliğini siz yapacaksanız, yeterince zamanınız ve de imkanınız varsa oldukça zevkli ve eğlenceli bir iş olacaktır, yok eğer başkasına yaptıracaksanız maliyet elbetteki artacaktır.
  • Uğraşmaya değmez hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski arabalarla uğraşmak zordur, ben 2 sefer araba toplattım sonra tövbe ettim. Paramla rezil oldum, İstediğim gibi iş yaptıramadım.
  • Zevk meselesi be abi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araba aile yadigarı felan olsa tamam ama değmez bence.Yurt dışında da pek tutulan bir arac degil Nova.Bir Impala olsa bir Corvette olsa bir Galaxy olsa tamam ama ben olsam uğraşmazdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.