Şimdi Ara

Ölmek istiyorum artık çok zor geliyor. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
7.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam ben de ara sıra böyle düşüncelere kapılıyorum ama daha sinra diyorum ki boşver gitsin. Bu hayatta benden daha değerli hiçbir şey yok. Bırak, sen daralacagina başkaları daralsin. İnsanları bu kadar önemseme hayatın şifresi carpe diem hocam yani anı yaşa. O an içinden ne yapmak geliyorsa yap gitsin. Daha sonra ne yapacagini bilirsin zaten. Unutma kaybetmekten korktuğun şeylere zaten sahip değilsen kaybettiğinde kendini eksik hissetmezsin,daha sonra kendini rahatlamış hissedersin. Yani boşuna kendine eziyet etme.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

Lisede sana en çok hangisi karıştıysa onu dövdür geçer bence
    zarganalara yaptırmasın, biz gidelim senle paçalarını aşağı alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: router666

Fitness yap diyorlar ama bence sende spor salonuna gidecek ozguven de yoktur bu sefer de salondakiler dalga gecer mi diye surekli dusuneceksin o yuzden evde spor yap ister vucut agirligiyla ister dumbbell al. Simdi diyecekler ki zorlasin kendisini salona gitsin. Adam kendisini zorlayarak bir sey yapabilse zaten bunlari dusunmez bu isler bu kadar kolay degil. Onemli olan kasli baklavali olman degil ama senin kilon su an cok fazla internette program cok onlar icin motivasyonum olmaz dersen p90x falan indir videoya eslik edersen daha kolay olur. Boyun cok kisa en azindan kilonu duzeltmen gerek. Surekli negatif yonden bakiyorsun adam 15 yasinda yaptigi ergenlikleri seni gorunce yine mi yapacak koskoca adam olmussunuz. 5000 nufuslu ilcede mi yasiyorsun da surekli arkadaslarinla bagi olma ihtimali olan birisine denk geleceksin
    birkaç dambıl ile sadece kol çalışacağına bence bir mahalle arası salona gitmeli oralarda daha gır gır makara ortam olur ve bench press, farklı açılarda dumbell press, omuz, sırt vs. ne varsa öğrenmeli kaldırdıkça özgüven gelir.

Yukarıdaki arkadaş o kadar güzel yazmış ki sevgili yap- evlen- çocuk yap bunlar iq falan gerektiren şeyler değil insanın severek yapabileceği şeyler olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞokBıçaklıZed

zarganalara yaptırmasın, biz gidelim senle paçalarını aşağı alalım

Alıntıları Göster
    bu zargana lafını kim çıkardı yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

bu zargana lafını kim çıkardı yav

Alıntıları Göster
    Savaş Cebeci
  • yav hacı. boşver. bir hobi bul kendine. onun üzerine yoğunlaş. ben balığa gidiyorum mesela. başka bir arkadaşım da fotoğrafla uğraşıyor. hayatta insanın her istediği olmuyor malesef. akışına bırak her şeyi. takmamayı öğrenmen lazım ama..
  • Hocam biraz zaman geçmiş ama ben de sizin durumunuzdayım 19 yaşındayım.

Ortaokulda bana da el şakaları yapılırdı ezilirdim ama korkak olduğum için bir şey yapamazdım. Üstüne kızlara teklif etsem direk tipsiz diye red yiyordum.

9. Sınıfla birlikte okb ye yakalandım. Özellikle o 2 yıl aman Allahım tam bir felaketti. İntihar girişimleri,odandan çıkmama,sürekli ağlama ve sinirlenme.. Antidepresanların etkisiyle az biraz geçti ama hala devam ediyor. Bu hastalık yüzünden belki de üniversite sınavında istediğim puanı alamadım 40 bin yaptım özel tıpa yerleştim. Ama insanlar beni ezik görüyor özelde olduğum için özellikle Doktor forumlarında. Baba parası yiyen salağın tekiyim onların gözünde.

Asıl sorun okul ücreti. Ailem ödeyebiliyor ama ben de vicdan azabı var keşke böyle olmasaydı :( Tıp 2 ye geçtim şimdi. Tıbbiyenin ilk senesinden anladığım kadarıyla çalışmayı seviyormuşum ben.

Ama keşke 9 10 11 de de böyle olsaydı.. bu hastalık bitirdi hocam enkazları öldürüyor beni şuan.

Eğer dertlenmek istiyorsanız wp den konuşabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pm at bu kız konusunda vs. yardımcı olabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.