Şimdi Ara

olmek istemedigim tek an su-andir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • butun dunyayi ve 3 kurusluk dertlerimi unutup olmeyi istemedigim tek an sarhos oldugum zamanlar
    sarhoslugu bir de gunah olarak ilan ediyorlar, lan ben sarhos olmasam bugune kadar intihar etmistim zaten. 1 kere intihar girisimim de oldu ve o donemde ickiyi birakmistim, ne zaman ki ickiye dondum o zaman tansiyonlarim yavaslamaya basladi ve sagligima kavustum.

su boktan hayatimdan bekledigim tek sey ufak bir mutluluk ve o mutlulugu ya milyon dolarlar verebilir bana ya da sisesini 40 dolara aldigim viski.

hayatin adaletsizligini biraktim artik, igrendigim tek sey insanlarin cebindeki makineden cikma kagit parcalarina gore sana muamele etmesi.
    tarihin en igrenc doneminde yasiyoruz ve bunun farkinda olan insan 7 milyonda 13 falan anca. tiksiniyorum bazen kendimden ama sonra farkediyorum ki tiksinilmesi gereken kisi ben degil, bu duzenden kopek gibi mama yiyen milyarlarca insan.
    30'lu yaslarimin ortasinda intihar edecegim zaten ama bu gidisle o kadar bile katlanamayacagim bu rezillige.

bu konuyu da kitler buyuk ihtimalle adminler arasindaki din temsilcisi forum peygamberleri ama sunu bilinki bu konuya gelecek tek bir iyi yorum bile beni intihardan uzaklastirmaya yeter belki.

• milyon demisim, milyar olacakti
  • Yaşama arzusu diye Bir şey var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: made off hit her

milyon demisim, milyar olacakti
    On yüz bin milyon

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

On yüz bin milyon

Alıntıları Göster
    baloncuk?
  • Bak kardesim seninle ayni yastayiz söylediklerinde haklisin insanlar cebindeki paraya gore muamele ediyor bu cok dogru ama dermani içkide arama cunku icki aslinda seni daha cok kotuluge surukler, dermanini Allhtan ara ateist olabilirsin saygi duyarim, yasayip mucadele etmen gerekiyor, hayatin dogasinda var bu. Intihar çözum degildir.

• "sen hala burda misin lan
    anladik avrupada kolelik yapiyorsun ve burada insanlara hayat dersi vermeye ugrasiyorsun, ama nedense yalnizliktan tuvaletin kosesinde agladigin zamanlari anlatmiyorsun
    actigin butun konular incelenirse avrupaya adapte olamamis siradan bir corumlu ezik oldugun anlasiliyor"

22 yaşında, triplere girmiş alkolik olmuş s*ktiri b*ktan derdi yüzünden. Millete gidip ezik falan yazıyor . Zavallısın. Daha çocuksun desem daha doğru olur belki. Dünya senin etrafında dönmüyor. Alkol içip ağlayıp sizlanmaya devam ezik kardeşim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DISCOVERY SCIENCE

Bak kardesim seninle ayni yastayiz söylediklerinde haklisin insanlar cebindeki paraya gore muamele ediyor bu cok dogru ama dermani içkide arama cunku icki aslinda seni daha cok kotuluge surukler, dermanini Allhtan ara ateist olabilirsin saygi duyarim, yasayip mucadele etmen gerekiyor, hayatin dogasinda var bu. Intihar çözum degildir.
    gercek hayatta bana senin gibi davranan 2-3 kisi olsa ve gercekten dusunceleri bu yonde olsa belki ucundan da olsa hayata tutunurdum ama cok yoruldum artik cidden. ama bu yorumun icin tesekkur ederim, okurken bile hosuma gitti birinin boyle dusunuyor olmasi.

@Kelise
    tam anlamadim ama bir kuyruk acin var sanirim. galiba adapte olamamis o tiplerdensin sende.
  • İçkiye kötü derler ama ben herşeyimi ayık kafayla kaybediyorum.

Demiş bir üstad

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.