Şimdi Ara

Olmazsa olmaz PS2 oyunları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: myze

resqect sana adamsın adam değilsin anlamında yazmadım ki? ps2 başlığını bombalamak için yazmışsın. ben de bildiğin bir şey varsa faydalanalım, yok amacın farklıysa yazma dedim. eğer öyle anladıysan özür dilerim. kesinlikle hakaret amaçlı değildi.

ben o yazıyı espri amaçlı yazdım editleyecektim bir oyun için kimsenin adamlığına hiç bir zaman laf etmedim etmemde bu sende biliyorsun
    bir çok kez hararetli tartışmamıza rağmen bi muhabbetimizde vardır hani anladıysan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resqect -- 12 Aralık 2006; 0:20:52 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: resqect

quote:

resqect sana adamsın adam değilsin anlamında yazmadım ki? ps2 başlığını bombalamak için yazmışsın. ben de bildiğin bir şey varsa faydalanalım, yok amacın farklıysa yazma dedim. eğer öyle anladıysan özür dilerim. kesinlikle hakaret amaçlı değildi.

ben o yazıyı espri amaçlı yazdım editleyecektim bir oyun için kimsenin adamlığına hiç bir zaman laf etmedim etmemde bu sende biliyorsun
    bir çok kez hararetli tartışmamıza rağmen bi muhabbetimizde vardır hani anladıysan.

resqect sana karşı daha önceden haketmediğin şekilde laflar söylemiştim, sonra özür de diledim ama bunu sanki yüzüme vuruyor gibisin. tekrar ediyim sana adamsın, adam değilsin anlamında bir şey demedim. bu yazdığım bir atasözü. konu şeref, haysiyet meselesi değil ki adamlığı karıştırıyım. herneyse umarım anlaşılmıştır. topiği özel meselelerle meşgul etmiyim.

ayrıca bundan sonra yazılan mesajlarda iki kere düşünüp cevaplarsan daha iyi olur(kötü anlamda söylemiyorum:) ) çünkü nette yazılan
    yazılarda iyi niyetle yada şaka yoluyla yazılan yazılar çok sert anlaşılabiliyor o yüzden sadece bu konuda dikkat edersen sevinirim.
    konuya devam..

• GOD hand!
    Mk armageddon,
    Devil king ,
    Dark watch (fps)
  • olmazsa olmaz degil, ama kesinlikle ilginc bir oyun. vurdulu kirdili oyunlardan bulanan beyinleri toparlamak icin super cozum: we love katamari

http://www.gamespot.com/ps2/action/katamaridamacy2/index.html
  • Ben mgs snake eater'ı oynuyorum. Bu iki mi oluyo 3 mü diğerinin adı ne?
  • silent hill var bide klasik olarak.
  • mgs1 3d olduğundan herkes ben dahil oyunu böyle biliyorduk ama msx gibi eski konsol oyunuda var.
    mgs1 - ps-pc
    mgs2 (sons of liberty) ps2-pc
    mgs3 (snake eater)ps2
    mgs4 (?)
    böyle gidiyor yalnız substance serileri bir nevi update gibi. ve yalnız ps için özel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kryeck

mgs1 3d olduğundan herkes ben dahil oyunu böyle biliyorduk ama msx gibi eski konsol oyunuda var.
    mgs1 - ps-pc
    mgs2 (sons of liberty) ps2-pc
    mgs3 (snake eater)ps2
    mgs4 (?)
    böyle gidiyor yalnız substance serileri bir nevi update gibi. ve yalnız ps için özel.

mgs2 nin pc versiyonuna katılmıyorum çünkü kontroller pc de çok kötüydü.
  • Bi daha GTA:SA
  • PES4
    nfs ug1
  • dual shock padle pc'de o oyunu bitirdim. resqect
  • quote:

dual shock padle pc'de o oyunu bitirdim. resqect

klavyeyi kastettim ben.
  • quote:

quote:

klavyeyi kastettim ben.

Ayrıca belirteyim en rahat şekilde klavyeyle oynamıştım.
  • quote:

quote:

quote:

klavyeyi kastettim ben.

Ayrıca belirteyim en rahat şekilde klavyeyle oynamıştım.

başta dualshockla bitirdim diyorsun daha sonra en rahat klavyeyle oynamıştım ha.

• Neden kızıyorsun anlamadım klavyeyle bitirdim demedimki. O hayvansı robotları görecektin.
  • quote:

Neden kızıyorsun anlamadım klavyeyle bitirdim demedimki. O hayvansı robotları görecektin.

yok kızmadım.klavyeyle o kadar rahat değildi yani özelliklede fps açısından bakarken.
  • quote:

quote:

Neden kızıyorsun anlamadım klavyeyle bitirdim demedimki. O hayvansı robotları görecektin.

yok kızmadım.klavyeyle o kadar rahat değildi yani özelliklede fps açısından bakarken.

Harbi yazık arkadaşım ya özellikle fps açısından bakarken fareyi (mause) kullanıyordun.

• quote:

quote:

quote:

Harbi yazık arkadaşım ya özellikle fps açısından bakarken fareyi (mause) kullanıyordun.

hehe öyle öyle takıl sen.

• konuyu saptirmayin.
  • bullyde çok güzel oyun herkeze tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.