Şimdi Ara

olmaz olası sempron, bi baksanız ustalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SEMPRON 2600+ SOCKET A
    1,833 GHZ
    11*166 (333)
    2*256 KINGSTON DDR400
    9800 PRO
    SB LİVE
    SAMSUNG 80 GB SATA
    WINXP SP2
    COLORSİT 350W (!!!) KASA

Arkadaşlar bi yardım edin lütfen, bi yol gösterin :)
    Ne yaptımsa 175 fsb'yi geçemedim, hem 175 yaptığımda ne super pi ne 3dm 05 de en ufak bi değişiklik olmuyor. Niye acaba ? Ben bişe anlamadım.

Yaptıklarım:
    1-biosta ram hızını 333'e düşürüp manuel olarak 400 ayarlarını girdim (3-3-3-8)
    çünkü bu kartta orantı şeklinde değilde doğrudan hız belirleme şeklinde ram ayarı var
    2- 1.65 standart voltajdan 1.85'e kadar hepsini denedim- hiçbişe değişmedi
    3-spread specturumu kapadım
    4-fsb max 175 de satbil çalışıyo, fakat oda dediğim gibi performans getirisi "0"
    5-190 ve üstünde hiç açılmıyo meret
    6-190-175 arası çakılıyo

Neden böyle oluyo, bende o/c yapmak istiyom :)
    Yaw hadi kasa dandik hem 9800, hem o/c ağır geliyo, cpu'yu 100 mhz arttırınca performans hiçmi kımıldamaz yahu?!

ek: bu arada standart hs/fan + artic silver 5 var
    sıcaklık 55 falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berbat Ferhat -- 26 Aralık 2006; 23:15:27 >

• Anakart biraz overclock özürlü dükkanda var aynısından overclock yapmaya çalıştığımızda açılmıyo pc. Pc yi düzeltene kadar da karımız çatlıyor..
  • Yaw aslında o benimde aklıma gelmişti, gerçektende tipi hiç güven telkin etmiyor.
    Bu board'da core-cell diye bi chip var, o/c için koymuşlar sözümona. Bu chip xp ler için yapılmış olupda, sempronlarda tersine bi etki gösteriyor olmasın. Gerçi arada bi fark yok ama...
  • Sorun işlemcide değil, o core-cell olayıda hikaye anakart takoz dediğim gibi AN7 felan olsa yada Epox gibi bişi olsa overclock yapabilirdin rahatlıkla ama o anakartla olmuyor..
  • msi dedik bağrımıza bastık, olur mu be, yapılırmı erkek adama
    sen kendi tecrubelerini anlatabilirmisin, yani en son kaç yaptın , hangi işlemciyi kullandın filan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psu olayı bu kadar önemli mi?
    5 yıl önce açıldı
    6600 da ilginç bi sorun
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.