Şimdi Ara

Olmaz mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler lise 1 e gidiyorum bu sene bi fen lisesine. 3.Sınıf birine aşık oldum sizce hiç ümit var mıdır? Kabak gibi girdim farkındayım soru falan soracaksanız burdayım ama nolur yardım edin.

• Aşkın yaşı yoktur deselerde o yaşdakiler bunu sorun edebilirler. Kalıp olarak nasılsın ufacık birşeysen işin zor
  • FEN LİSELİyse zor be gülüm :) hehe şaka şaka.. yahu 2 yaş büyük altı üstü, bu sene olmaz tabiki.. ama seneye umut olabilir ;) daha çömsün biraz daha kendini bulduğunda anlarsın.. birde şunun farkına var aşk tanımaktır hissetmektir, hoşlanmak farklı.. güzel gelmesi farklı.. tanışıyorsanız muhabbetini ilerlet ;) ama derslerine bak..
  • lise 1 e başladığımda bizim sınıfa 2. sınıftan bir kız geliyordu sürekli beni sorup gidiyordu arkadaşlara :) tabii liseye yeni başladığımız için gözümüz henüz açık değil kendimzden büyük gördük korktuk kızdan :) şimdi olsa farklı olurdu sanıyorum bence şansını bir dene ne kaybedersin.
  • Onunla hemen hemen aynı boydayız, benim boyum 1.70 ama ben biraz uzunum sanırım, daha yan yana durmak nasip olmadığı için bilemiyorum işte. Derslere her zamanki gibi hiç çalışmıyorum. 3 yazılı olduk notlarım 67, 69 ve 70. Ama ders çalışasım falan da olmuyor zaten.Arkadaşlarıma göre büyük olduğu için bakmaz diyolar...
  • Tanışmıyoruz ya.Keşke tanışsaysdık
  • olum fen lisesinde güzel aşık olunacak kız ne arar ya birde 2 sınıf üstün hiç bulaşma aklın varsa
    bu arada aynı olayı bizim arkadaş yaşamıştı onuda anlatayım sana 3.sınıflar bununla sürekli dalga geçerleri kızla çıkarken sonrada kızın ailesi öğrendi baya olay çıktı ama olabiliyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pre-clinic -- 19 Kasım 2011; 17:53:10 >
  • Off beyler of kız çok güzel çok tatlı çok zeki bu durumda ben... ;( ya da birilerinin maskarası olucam, o da bi ihtimal.
  • Her gordugunde gozlerine bak ama güzel bak hafif gulumseyerek. Zamanla girersin aklina eger seni begendiyse ki o da karsilik verirse git konus vermezse hic bulasma.
  • Aynen öyle yapiyorum ben de bakicaz ama hic sanmiyorum
  • Bana sorarsan hic bulasma dostum. Mesela bizim sınıfta bi kız vardı kendinden 1 yas kucuk bırıyle cıkmaya baslayınca sübyancı lakabını aldı. Bu arada aynısı bendede oluo. Ama zıt yönden. Mesela gecen sene benden bi yas kucuk kız bana teklıf ettı. Hic aldırıs bile etmedim gurur yapıo adam bi yas kucuk olsa bile. Ama lise 2 de sansın artar die düsünüyorum
  • Bazı kızlar yaşı dert etmez. Eğer bu da o kızlardan biriyse işin bi nevi kolaylaşmış olur. Ağzını araman lazım bakalım kendinden küçük biriyle çıkma fikrine nasıl baktığına dair.
  • Zor be abi.
  • Fen Lisesinde imkanı mı var?
  • Var tabii. Çok var öyle, facede ilişki bile yapıyolar ama kız 11 ben 9 olunca...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.