Şimdi Ara

Olmayan Kornerle Gelen 3 Puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Galatasaray ligin en kötü top oynayan takımı Adanaspor'u ancak hayali bir adama çarpıp dışarı çıkan topa korner veren Hüseyin Göçek ile yenebilirdi zaten, tebrikler.

•  Olmayan Kornerle Gelen 3 Puan
  • Tutuşmayan kalmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedi minik balcelona taraftarı

• ilk yarı sonunda gözü önünde poldinin bileğine basılmasına penaltı vermeyen hüseyin den mi bahsediyor bu troll
  • [Eren] kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

Geçen hafta kaymak gibi müdahaleyi bir hafta faul diye algı operasyonu yaparak yedirtmeye çalışan Gs taraftarına bak sen Zaten pozisyonla ilgili yorum yapamıyorlar anca konuyu çevirmeye çalışıyorlar, çok acizsiniz.

Aynen kanks, über tespitlerinle bizlere ne kadar bilgin bir filozof olduğunu gösteriyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes 11 En fazla kaç kişi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bjk bu hafta 2 puan bırakmıştı galiba :)

• Geçen hafta takımdaşların ağlama diyordu

• quote:

Aynen kanks, über tespitlerinle bizlere ne kadar bilgin bir filozof olduğunu gösteriyorsun.

Eyvallah kanks. Azıcık psikoloji bilen insan yapabileceği tespit, basit bir insan psikolojisi sadece. Sizi aydınlatmaya devam edeceğim, esen kalın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Eren] -- 29 Ekim 2016; 21:38:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

ilk yarı sonunda gözü önünde poldinin bileğine basılmasına penaltı vermeyen hüseyin den mi bahsediyor bu troll

Hala utanmadan hakem konusu açıyorlar..Komik de değil artık, üzülüyorum bu çocukların hallerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Sahada oynatacak adamları kalmamış, olcayla napoli maçına çıkacaklar, kanser olacaklarına gelip GS bölümüne troll konular açıyorlar.
    Hiç umudum yok ama Allah akıl fikir versin bu jimlastik kulübüne

Troll mü? Pozisyon kornerdi diyemiyorsun, troll diyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

ilk yarı sonunda gözü önünde poldinin bileğine basılmasına penaltı vermeyen hüseyin den mi bahsediyor bu troll

Hala utanmadan hakem konusu açıyorlar..Komik de değil artık, üzülüyorum bu çocukların hallerine.

bkz: psikolojide yansıtma nedir?
  • Podolski'nin penaltıyı neden konuşmuyorsun ?

O penaltıyı verse maç erken kopacak 2'yi 3'ü atacaktık belki ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

bkz: psikolojide yansıtma nedir?

• [Eren] kullanıcısına yanıt
    Kardeş her pozisyonu tartışalım mı burada? Son toplarda Adanalı oyuncu golü atıyordu son hamle de Semih bozdu. Adam atılan topta yarım metre ofsayt. Hakem devam ettirdi. Golü yapsa soğuk su. Çok takılma bu tarz mevzulara.

• Olmayan oyunla desek daha doğru olur neyse zaten 2-3 haftaya net bir biçimde anlaşılır
  • quote:

Kardeş her pozisyonu tartışalım mı burada? Son toplarda Adanalı oyuncu golü atıyordu son hamle de Semih bozdu. Adam atılan topta yarım metre ofsayt. Hakem devam ettirdi. Golü yapsa soğuk su. Çok takılma bu tarz mevzulara.

https://twitter.com/bjkigdir/status/792426070775660550?s=09

O pozisyonda da ofsayt yok ve faul var.

Gole sebebiyet veren pozisyon hatalıysa tabii ki konuşulacak bunun trollükle ne alakası var? He ben çok umursamam korner, önemsiz yerlerde faul gibi kararları ama geçen hafta bizim yarı sahamızda kaymak gibi alınan pozisyona algı operasyonu yapan taraftara yaptığını yapıyorum sadece. Onlar da gördüğün gibi konuyu çeviriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Eren] -- 29 Ekim 2016; 21:47:59 >

• quote:

quote:

https://twitter.com/bjkigdir/status/792426070775660550?s=09

O pozisyonda da ofsayt yok ve faul var.

Gole sebebiyet veren pozisyon hatalıysa tabii ki konuşulacak bunun trollükle ne alakası var? He ben çok umursamam korner, önemsiz yerlerde faul gibi kararları ama geçen hafta bizim yarı sahamızda kaymak gibi alınan pozisyona algı operasyonu yapan taraftara yaptığını yapıyorum sadece. Onlar da gördüğün gibi konuyu çeviriyorlar.

Bana pozisyonun korner olmadığı açıyı göstersene özette yok nerden gördün ? Ayrıca penaltılarımız hakkında ne düşünüyon ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• buna da dert olmuş gören de kornerden attık sanacak.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.