< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Olm hiçbir kıza güvenmeyin

-
-
1 kere baktıysa kesin aldatmıştır hocam.
-
Hayatın olağan akışına aykırı , rastgele olmayan bir bakıştı. Israrla baktı gibi. Yanındaki enayi de güle eğlene koluna aldı kızı gittiquote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934B1 kere baktıysa kesin aldatmıştır hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
alan memnu veren memnu. işin özü aşkı memnu.
fazla kasmamak gerek.
-
Senin tipine bakıp acımıştır yazık lan bu da ölene kadar yalnız kalacak demiştir
-
Tamam olm -
oha kızla sevişmişsiniz resmen
-
Resmen hardcorequote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisioha kızla sevişmişsiniz resmen
Ben hepsine çok güveniyorum kredi kartı numarama sosyal medya şifrelerime kadar herleyi veriorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eee ne olmuş yani. her insanın istediği here bakma hakkı var
-
Vaay cuckhold -
Bu durumla bende çok karşılaştım. Maalesef arkadaşın dediği doğru. -
İnsan normal rastgele bakışla , yüklü yoğun bir bakışı ayırtedebilir değil miquote:
Orijinalden alıntı: HAYAT BİTTİİEee ne olmuş yani. her insanın istediği here bakma hakkı var
Kızın seni kestiğini gördüğüne göre sende kızı kesmişsin. Sevgilisi olan bir kızı niye kesiyorsun ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MağaraAdam -- 15 Mart 2021; 18:48:6 > -
Erkekler farklı mı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: AltioremSenin tipine bakıp acımıştır yazık lan bu da ölene kadar yalnız kalacak demiştir
kahkaha attım hahahahah
En Beğenilen Yanıtlar

Senin tipine bakıp acımıştır yazık lan bu da ölene kadar yalnız kalacak demiştir |
1 kere baktıysa kesin aldatmıştır hocam. |
oha kızla sevişmişsiniz resmen |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X