Şimdi Ara

Olloclip Lens Problemi(Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit: Ekran filmi takınca sorun çözüldü, tam oturuyor(sadece öne taktım film)

Arkadaşlar 5s için bir arkadaştan lens aldım, 4in1 model falan telefon ekranımda jelatin yok sanıyorum ki bundan ötürü lens çok kolay rakılıyor ekrana ama hep bi düşecek gibi yani dokunsam kayacak gibi siz de jelatinsiz kullanıyorsanız bu dertten muzdarip misiniz? Bir kontrol edebilir misiniz acaba? Çünkü lens sıfır yani kutusunu ben açtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokceonur -- 18 Mart 2015; 17:58:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokceonur kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunuza cevap veremem ama Macro çekim yaptıysanız atabilirmisiniz?

Selam, kimse cevap vermemiş diye sitem edebilirsiniz belki ama sanırım sorununuz çok spesifik bir ürünle ilgili olduğu içindir. Bu üründen başka kullanan var mıdır bilmiyorum. Ben de kullanmadım ancak bu ürünle ilgili inceleme ve tanıtım izlemiştim. Youtube'de "iPhoneDo" sayfasında bulabilirsiniz. Yada yine "iPhoneDo" sitesiyle iletişime geçerseniz herhalde sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Bu konudaki en yetkin kişidir bence. Bu arada o siteyle veya kişiyle bir ilişkim veya tanışıklığım yoktur. Sizi yönlendirmemi başka bir niyetle eleştirmezler umarım :)
    İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Merhaba,

4s'imde bunun ilk modeli olan 3in1 olloclip kullanmistim, onunla cok cekiyordum simdi arsivi bulamadim ama instagramimda bir tane var

Bunu yeni aldigim icin daha cekemedim, onda 10x zoom vardi bunda 15x, bunun mutlaka daha iyi fotolar cikacaktir hocam, editlerim buraya...

• quote:

Orijinalden alıntı: yakazza

Selam, kimse cevap vermemiş diye sitem edebilirsiniz belki ama sanırım sorununuz çok spesifik bir ürünle ilgili olduğu içindir. Bu üründen başka kullanan var mıdır bilmiyorum. Ben de kullanmadım ancak bu ürünle ilgili inceleme ve tanıtım izlemiştim. Youtube'de "iPhoneDo" sayfasında bulabilirsiniz. Yada yine "iPhoneDo" sitesiyle iletişime geçerseniz herhalde sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Bu konudaki en yetkin kişidir bence. Bu arada o siteyle veya kişiyle bir ilişkim veya tanışıklığım yoktur. Sizi yönlendirmemi başka bir niyetle eleştirmezler umarım :)
    İyi forumlar.

Selamlar, estagf. ne sitemi, aslinda inceleme videolarini izledim bu lensin ekran filmi olmayanlar boyle biraz bos geciyor, evet spesifik bir ne ing. ne turkce bir kaynak bulamadim sorunla ilgili, iphonedo ile gecen yaz twitterda bir konu hakkinda tartistigim icin ilisigimi tamamen kestim kendisiyle :) sorunuma cozum on + arka ekran filmi cozdugum kadariyla, cevabiniz ve uslubunuz icin cok tesekkur ederim.

• Bende iPhone 6 için 4in1 siparişi verdim. Perşembe elimde olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smile75 -- 18 Mart 2015; 10:54:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

quote:

Merhaba,

4s'imde bunun ilk modeli olan 3in1 olloclip kullanmistim, onunla cok cekiyordum simdi arsivi bulamadim ama instagramimda bir tane var

Bunu yeni aldigim icin daha cekemedim, onda 10x zoom vardi bunda 15x, bunun mutlaka daha iyi fotolar cikacaktir hocam, editlerim buraya...

Çok güzel çıkmışın profil fotosu yap

• quote:

Orijinalden alıntı: anil_k.g

quote:

quote:

Merhaba,

Çok güzel çıkmışın profil fotosu yap

Yaratici arkadaslar iste

• ben de kullaniyorum hic bir sorun yok, lensden cok memnunum bahsettiginiz sorunlar bende yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vialpando kullanıcısına yanıt
    Ekran filmi var mi? On arka yada her ikisi de?

• quote:

hayır yok hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vialpando

quote:

hayır yok hocam

Cok az da olsa bosluk yok mu? Cunku internette gordugum kadariyla ekran filmi boslugu varmis, telefon sifir alindiginda uzerinde gelen on arka jelatini denemek icin takip lensi taktim tam oturdu da...

• Sorun çözüldü ekran filmi takınca arkadaşlar.

• Bana boşluk olması mantıklı geliyor dediğiniz sebepten dolayı.Ekran koruyucu içindir o boşluk.Bu arada hayırlı olsun Fotoğraf çekince bir yerde paylaşırsanız seviniriz özellikle makro çekimlerde.

• Hocam aslinda begenip cekip duzenledigim fotograf sayisi 1000 se 5 tanesi internette oluyor nedense paylasmayi sevmiyorum instagrama bile 20 haftadir fotograf atmamisim, bazilarina bakmak isterseniz instagram.com/onurgokce linkinden bakabilirsiniz :) ama buraya bir kac tane macro aticam

Lensi nereden ne ne Kadar'a aldınız bilgi verirmisiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.