Şimdi Ara

Olloclip 4 in 1 Lens almayı düşünüyorum kararsızım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 6s Plus cihazım var Olloclip cihazını almayı planlıyorum fakat istediğim sonucu alabilcek miyim orada sıkıntı yaşıyorum.

örnek veriyorum bu lenste bir insanı ön plana alıp arka manzarayı bulanık yapma şansın oluyor mu benim en çok istediğim şeydir bu.Lenste bu özellik varsa alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takip

• Bu 4 in 1 kitin içerisinde bunu yapabilen bir lens yok. 10x zoom, 15x zoom, fish eye ve wide angle lenler mevcut. 10x ve 15 x zoom lensler sadece makto cekimler için kullanılabiliyor. Wide angle normal çekim yaptığınız açıyı genişletiyor. Fish eye'da balık tözü efekti ile aldığımız sonucu veriyor. Bu tarz lensler arıyorsanız ollo clip çok kaliteli bir lens seti. Ancak alan derinliği konusında size iztediğinizi vermeyecektir.

• Bu 4 in 1 kitin içerisinde bunu yapabilen bir lens yok. 10x zoom, 15x zoom, fish eye ve wide angle lenler mevcut. 10x ve 15 x zoom lensler sadece makro cekimler için kullanılabiliyor. Wide angle normal çekim yaptığınız açıyı genişletiyor. Fish eye'da balık gözü efekti ile aldığımız sonucu veriyor. Bu tarz lensler arıyorsanız ollo clip çok kaliteli bir lens seti. Ancak alan derinliği konusında size iztediğinizi vermeyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: uguraycicek

Bu 4 in 1 kitin içerisinde bunu yapabilen bir lens yok. 10x zoom, 15x zoom, fish eye ve wide angle lenler mevcut. 10x ve 15 x zoom lensler sadece makro cekimler için kullanılabiliyor. Wide angle normal çekim yaptığınız açıyı genişletiyor. Fish eye'da balık gözü efekti ile aldığımız sonucu veriyor. Bu tarz lensler arıyorsanız ollo clip çok kaliteli bir lens seti. Ancak alan derinliği konusında size iztediğinizi vermeyecektir.

Eğer o özellik yoksa işimi görmez o zaman.Bana profesyonel makine şöyle şu fotodaki gibi arka kısım bulanık telefon net şeklinde istiyorum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Olloclip 4 in 1 Lens almayı düşünüyorum kararsızım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.