Şimdi Ara

Olivetti job jet M100 belası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
4.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar forum forum gezip belki 40 tane siteye girdim.

Fakat olivetti job jet M100 adlı yazıcı-tarayıcı-fotokopi nin sürücüsünü bulamadım.Yeni alındı fakat dirver ı içinden çıkmadı.Satan kişide bilmiyor. Ne yapmam gerekir.

Şimdiden teşekkürler.

• mecidiyeköyde aymaksan var. yazıcıyı onlar getiriyor. 0212 2137378 199 teknik servis ararsan yardımcı olurlar. ayrıca aldığın yazıcı hp. bakma olivetti yazdığına. nerden biliyosun dersen aymaksanda çalışıyordum.
    yine çözüm pulamazsan bana pm at. ben yardımcı olurum sana
  • Kardeş aradım bahsettiğin yeri adam bana hp nin sitesinden indir dedi bende aradım taradım full hp driver ı indirdim o da kırk tane hata veriyo. toplam boyutu 166 mb ayıp ya bir tek bu var sürücü diye. Bu hp nin de olivettininde bunu ülkeye sokanında (günahları büyük.)Adam gibi driver ını koymamışlar. İngilizce bilmeme rağmen devlet dairesi gibi site o oraya gönderiyo o öbür tarafa.

Ben önce bunu yiğenime satan kişiyi sonrada bu salak yazıcıyı ülkeye sokan adamları vuruyum.

Aradığım adam bunun zaten sürücüsü yok diyo. Ölürmüsün öldürür müsün ya?Sürücüsü olmayan saçmasapan bi aleti bizim gibi iş bilmezlere kakalıyorlar. ah yiğenim ah hemde peşin para. şimdi işin yoksa ara dur.

Teşekkürler yine de sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e123728 -- 26 Ekim 2005, 17:13:55 >
  • olivetti job-jet m100 kartuşu nereden alabilrim bilen varsa acil cevaplasın çok acil

• quote:

Orijinalden alıntı: ekobeko999

olivetti job-jet m100 kartuşu nereden alabilrim bilen varsa acil cevaplasın çok acil

olivetti job jet m100 yazıcı benim de var. bu yazıcıya uyumlu hp marka kartuş ne almalıyım. yani kartuşun numarası ne olmalı. ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.