arkadaslar bu oyunun içine ettiler.Premium uz yok diye oyuna almiyor.Kosp la adamlar yeni sorvirda 63 oluyor.GMler oyuyor.CZ yapacaz oyundan zevk alalim diye bir gidiyoruz,5li oku yemisiz icimize 2 ok ta zaten yatiyorsun.Burdan ilgilenenlere duyrulur
valla dostm hep senin gibi konusanlar kosp kullaniyor genelde.sözüm meclisten disari sakin yanlis anlama :)
evt kullaniyorum ama kullanmaya zorluyorlar :D
ozaman bu oyunun içine ettiler deme
bu oyunun içine ettik elimi ayagımı cekip bırakıyorum de
valla duğru oyunu içine ettiniz a.g kodunuzz şimdide oynamıcan olemii
CZDE KOSP KULLANILMAZ O KULLANDIKLARI KOXP KAFANIZA KOYUN ŞUNU
heheheh ban yedim rahatladım oynamıyorum artık sizde oynamayın çok rahat oluyo gerçekten üzerinizden bi ağırlık kalkıyo resmen
valla yaa olympia humanlarda mutsuz kral var winner ın lideri kospçunun allahı adam uzaktan 5 li okları basıo yaw
Koxp u kullanıp koxp tan şikayet edenleride gördükya... daha neler görcez kimbilir...
ya kosp koxp lvl kasmak için kullanında czde kullanmayın a.q şunu np kasacam diye canım çıkıo lvl düşük biri geliyor tam kesecem adam yürüyerek ok vuruor
quote:
Orjinalden alıntı: :CarTman:
CZDE KOSP KULLANILMAZ O KULLANDIKLARI KOXP KAFANIZA KOYUN ŞUNU
Kulanılmazmı ? Herşeyin bir taktiği war Şerefsizlerde kulanıyo....
**Herkesinde dediği gibi bu sadece bir oyun ama tabi hırs ve ihtirasın kurbanları heryerde olduğu gibi burdada var ve olmaması zaten imkansız. Herşeyin hikaye ve yalan olduğunu zaten biliyoruz. Ama birgün knight empire nin de sonu gelecek. Kafada kalan tek gerçekse ölüm olucak. Ne oyunlar geldi ve geçti. sorun insanoğlunun kendisinde :) yapacak hiçbirşey yok kafanıza takmayın koyuverin gitsin.
quote:
Orjinalden alıntı: Action_Boy
Koxp u kullanıp koxp tan şikayet edenleride gördükya... daha neler görcez kimbilir...
+1903
adamda gold premium vardır banlanmıyor demek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme