Şimdi Ara

Olimpiaaaa Meteor plsss :D (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya beyler siz master yapacak parayı kac yılda kazanıyosunuz :D ya da bi formülü falan varmı ne kesip dogruyacaz ki master yapacak parayı bulabilelim ?
  • neyin master ı magelerin masterları çok kolay en zor istediği şey sadece kekuri ring onuda bi yerlerden bulacaksın artık .... bi de safirler kristaller falan kalıyor onlarıda 3 er 5er arkadaşlarından toplasan al sana master :D
  • lvl 70 de 60 da olduğu gibi bi specialty falan seçme var mı?? bi ara öle bi efsane duymuştum varsa neler istiyo RED kardeş
  • 70 lvl olduğum zaman skilleri verdikten sonra meteor açılmadı ... sonra gidip yine master gibi görev yaptım .. magelerde 30 safir 30 dts kafası 20 sweeping pot 1 shaula 1 62 sc si 50 tane bee sting istedi zaten bunları ben önceden toplamıştım hemen görevi yaptım ....
  • Arch mage de yazıo zaten 70 master skills die
  • vay be ben mage le 35 te takıldım zombide gitmiyo yaw sen nasıl 58 yaptın?
  • abi en sonda master diye bi skill bölümü gördüm o ne olaki??biras cahal kaldık bu konuda
  • TEBRİKLER BENDE OLİMPİADA ORCUM ID:CZHECHS BENİM DE 60 A 1.5 LWL KALDI DARASI BAŞIMA TEKRA RTEBRİKLER
  • Helal olsun kardeş.Maşallah sana.Ben en fazla 64 yaptım daha fazla yapamadım.Çünkü kasılmıyo be.Bide rezzer olunca iş iyice zorlaşıyo.
  • teşekkürler arkadaşlar darısı tüm olimpianın başına
  • amin
    red seni 1.5 ay önce savaşta gördüm
  • dedim kacsın hala 67 mi sendedein 1.5 aya kadar 70 hatta imzanda da yazıyodu helal sana 1.5 ayda 70 oldun darısı başımıza
  • ehh belki İNSAN olursun hiç düşündün mü?
  • evet olucam insan
  • Ya beyler bana master icin 2 milyar (oyun parasıyla tabii :D ) lazım diyolardı dogru mu ?
  • ya hala 53 te kaldım ben

red tebrik ederim benide gorursun artık

nick : nirvana

buffer pm bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj seco -- 1 Haziran 2006; 17:19:19 >
  • RED KİT BOZUNTUSU SENİ CYPHERE TAKILIRKEN GÖRMİM SEHİT EDERİM SENİ 70 OLDUM DİYE HAVA ATMA BEN 67 LVLİM CYPHERDE CZYİ AĞLATIYOM NİCKİM BOZO_AKREP CUMARTESİ GÜNLERİ SAVAŞI KAÇIRMAZSAM AYNI ZAMANDA SAVAŞ BAŞKANIYIM GEL CYPHERE KASİM SENİ
  • REDKİT Bİ DAHAKİ SERVERLER KAPIŞMASINDA YİNE CYPHERLE OLİMPİA EŞLEŞİR İŞSALLAH OZAMAN BU SİTEYİ SENİ KEYME RESİMLERİMLE DOLDURUCAM BOZO_AKREP HAS KİLLED RET_KİD

• RESMİME BAK ÇAY DEMLE

• quote:

Orjinalden alıntı: _RED_KiT

çakal arkadaşım bi topic açmıştı teşekkür ederim ama bende açayım dedim iste ss emeği geçen ve tebrik eden arkadaşlarımın hepsine çok teşekkür ediyorum... oyundaki arkadaşlarım olmasaydı ben hiç bir zaman meteor falan açamazdım tekrar tekrar teşekkürler.....

bu ss yi biraz önce aldım dün aldığım ss yi heyecandan kaydetmeyi unutmuşum :D

http://img507.imageshack.us/my.php?image=adsz1dt.gif

byurası oympıa dimi olympıa 1

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.