Şimdi Ara

OLİMPİA DA RON STAFF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • olımpıa da warrıor umu bırakıp mage acıcam olimpia da +6 weya +7 ron staff almaı dusunuorum bu ıtemın piyasasını bilen war mı +6 sının weya +7 sının

• bilen yok mu ya up
  • ya hic mı bılen yok rons +6 weya +7 değerını
  • ayda yılda bir bisey sordum onu da bilen cıkmadı gene de sağolun
  • ronn staff bence kötü bir staff neden dersen magelerde staffların damegeleri cok önemlidir ve bu ron staff da 45 olması lazım.. eğer bulabilirsen woe+7 al.. zaten şöyle bi gez magelerin ellerine bak rons staff takan cok nadirdir.. şahsen ben olympiada hiç ron stafflı mage görmüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelus

ronn staff bence kötü bir staff neden dersen magelerde staffların damegeleri cok önemlidir ve bu ron staff da 45 olması lazım.. eğer bulabilirsen woe+7 al.. zaten şöyle bi gez magelerin ellerine bak rons staff takan cok nadirdir.. şahsen ben olympiada hiç ron stafflı mage görmüyorum..

+1 katılıyorum
  • ama soyle bisey war ardream desın we flamesın lıght damage olmadıı ıcın woe de lıghtnıng 42 skıll ının kıtleme ozellığınden yararlanamıorsun rons staff olsa hem kıtlııp hemde flame ıle fena damageler wurabılırsın guzel staff olmasada pıyasasını bılen soylerse sewınırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ron staff gayet iyi bir staff cypherda +1'ri 12 gb idi +6 satan biride 21 gb+ item istiyordu zorlarsan 21 gbye +6 bulursun
    (bifrost itemi oldupu için nadir bulunur o yüzdende takan nadirdir)
  • ron staf şekil amaçlı bir item kullanabilirliği düşük. +6 sı 999m du gecen aksam olyde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow_knight -- 17 Haziran 2007; 8:59:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TombulAdam

ron staff gayet iyi bir staff cypherda +1'ri 12 gb idi +6 satan biride 21 gb+ item istiyordu zorlarsan 21 gbye +6 bulursun

bifrost değil green treasure itemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: cr7

olımpıa da warrıor umu bırakıp mage acıcam olimpia da +6 weya +7 ron staff almaı dusunuorum bu ıtemın piyasasını bilen war mı +6 sının weya +7 sının

bnde +6 sını aldım ama iyi vurmuon.her skille ortalama vuruon.woe alırsan iyi
  • yaw kardeşim niye hatırlatıon dün dies de +6 ya trinayla bastım ronsu geçmedi
  • lightning olmayı dusunuorum gelen yorumlar uzerine light erenion +7 piyasası bilen war mı oly de acaba size baya sorup zahmet werdım ama kusura bakmaın
  • ne light ı be harpy yapamazsın o zaman delimiisin nesin be flame paper ol derim
  • kasarken flame olucam da ardream charı 59 olunca lıght olucam paper ıtemlerım hazır zten
  • yahu mageden ardream char olurmu sen aç novanı kas fc de daha ne istion
    72 ol cz'de kimse yan gözle bakamasın
  • eeee light erenion piyasasını bılen yada satan war mı oly de
  • quote:

Orjinalden alıntı: TombulAdam

ron staff gayet iyi bir staff cypherda +1'ri 12 gb idi +6 satan biride 21 gb+ item istiyordu zorlarsan 21 gbye +6 bulursun

bifrost itemi değil rons staff
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.