Şimdi Ara

oley hesabıma nasıl para yatıracam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar kartım geldi internet bankacılığı denen illeti açmadım gerekli mi bu husus türkiye iş bankasından oley.com a nasıl para yatıracam açıklayıcı bir şekilde anlatırsanız sevinirim bi türlü işin içinden çıkamadım

• arkdasim kac kere anlattım ben sana ya 3 5 tane konun var bak şimdi 444 luyu ara bilgilerini söle internet bankacılgını actir daha sora git bankaya hesabina para yatir (ya atmden yada banka icinden) daha sora atm gidersen direk atm de şans oyunlari yaziyor orda olley yok ama şimdi geldm atm den bilyonerle nesine var.parayi yatirdinmi hesabina internet bankaciglina giriyorsun ordan ödemelere geliyorsun orda yazio hangi siteyi stedegin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

arkdasim kac kere anlattım ben sana ya 3 5 tane konun var bak şimdi 444 luyu ara bilgilerini söle internet bankacılgını actir daha sora git bankaya hesabina para yatir (ya atmden yada banka icinden) daha sora atm gidersen direk atm de şans oyunlari yaziyor orda olley yok ama şimdi geldm atm den bilyonerle nesine var.parayi yatirdinmi hesabina internet bankaciglina giriyorsun ordan ödemelere geliyorsun orda yazio hangi siteyi stedegin.

öncelikle teşekkürler sorularıma geleyim para yatırmadan önce kartı oleydeki hesaba tanıtmak gerekiyor mu birde en az ne kadar yatırılıyor hesaba 200-300 civarı yatırmayı düşünüyorum güvenli midir birde IBAN dedikleri olay nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMatador2 -- 20 Şubat 2010; 0:57:21 >

• şimdi atm de daha yeni baktm yani bende gittim yatirmaya sistemde sorun varmış yatiramadm ama oley yok orda sadece bilyoner hesabi ve nesine hesabi var bu yüzden pazartesi bankaya gidicen hesap defternle vericen 200 300 neyse 5dk da hesabina geciyor.sora eve geldin arican 444 lüyü internet bankaclık şifreni siticen teline atacaklar.onan sora işbankasının sitesine girince ordan internet bankacgılı secicen ordan şifreni giriecen bi ekran gelcek önune orda ÖDEMELER var ordan Şans oyunlarını secicen ordan Oley Nesine Bilyoner vs hangsi ise onu secicen istedgn kadarini aktarican.iban da yeni geçilen bi sistemişde fln fln onu yazcan sitedeye oley e fln doguruluyo heralde.güvenilrdir zaten bunlar resmi siteler oranlar iddala ayni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.