Şimdi Ara

öldürene 100m (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • la olum ne zamn beni kestini ayrıca okcu degilim bıcakcıyım
  • gaza getiriyor
  • cidik bizim cln da bide asaım skılsiz vuruorum düşünün ama yatıramasınız;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pro 77777777 -- 20 Haziran 2006; 14:04:29 >
  • adamı herkes kesmiş..Hınt fakiri oldu adam:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ___piS_heallerim___*

Gel KAnkam lwl 87 Kapısak mı OKCUYUM en yüksek atacklı bow un +8 war atacım 2343 kapısalım canım 2231

eminmisin 87 olduna oyunda 87 yok
  • adamı kesmeyen kalmamış.. bide beni kesene 100m die topic açmış, herkes kesmiş seni sanırım hadi o zaman bu adamı kesemeyen 100m verecek
  • oyunda pm atılmıyor kardeşim !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soguk_06

oyunda pm atılmıyor kardeşim !

atılıor /pm yazcan atmak içn
    bu arda beni nerde kestinizi bi kere tek basıma esland a gitmiş tim 30 ork vardı dogal olarak 10 kere fln öldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pro 77777777 -- 20 Haziran 2006; 17:02:22 >
  • herkes kesmiş bu adamı soymuşlar bunu bidaha keserlerse carını verecek
  • ADAM İFLAS ETTİ BE
  • trko forumunu takip eden beni tanır nikim trko forumunda pascha her neyse senin cıvığını çıkarırım hocam benim çar 76olduu.... ama kasmıom artık trko çok sıktı hacım ya giriom tak dc.. sonra f2,f3 menüleri yok gıcık ediyor...çarı olmazsa devredecem bu arada trko da 100m hiçbirşey :D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOSS_MSC

trko forumunu takip eden beni tanır nikim trko forumunda pascha her neyse senin cıvığını çıkarırım hocam benim çar 76olduu.... ama kasmıom artık trko çok sıktı hacım ya giriom tak dc.. sonra f2,f3 menüleri yok gıcık ediyor...çarı olmazsa devredecem bu arada trko da 100m hiçbirşey :D:D

• quote:

Orjinalden alıntı: ***imp***

ne güzel yardımlaşma topic i böle.çok şey öğrendm saolun

harbiden heeee
  • bu form boy göstermek içim degil bişyler ögrenmek bişyler paylasmak için war

• Bende TRKO ya Bı Turlu Gıremıyom Bende Renegade İle Alfhaville DE Charlarımı 63 ve 65 Yaptım Trko DA olsam SEnınle Kapısırdım
  • yaa trko yu indirdim ama kaç gündür server kapalı spnra tekrar deneyin dio sinir oldum
  • yaa beyler ben yeni forumlarda gezmeye başladım ama bi türlü nasıl resim koyacağımı bulamadım bi yardım ederseniz sewinirim
  • Arkadaşım beni hatırlarsın ama ::SpawN:: yanında cidik varken kesemiyodum ama tek yakaladığımda kestim seni hep lvl:53
  • borçların birikti
  • seni kesmek çok kolay olacak lwl 74 char var arkadaşın onla giremde ırk ne senin orc mu insanmı insansan kolay oalcak ama orcsan biraz xorlanırım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.