Bildirim
Öldürdüğü maymunun bir yavrusu olduğunu farkeden leopar ne yapar

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Koyduğu videonun mağara olduğunu öğrenen insan ne yapar ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patavatlı -- 23 Ekim 2012; 19:49:26 > -
-
Devamı var mı ? Mobilden bakamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
buna benzer bir konu açacaktım, fakat tespitim şu ki, kimse iplemezdi, biliyorum ki bimden 2 çikolata bir cips alıp hesap makinesiyle çekip burda konu açsaydım, o konudan daha popüler olurdu... -
Bi hayvan kadar olamadık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mathers -- 23 Ekim 2012; 20:24:45 > -
tecavüz eder boğar gelinlik giydirip yol kenarına atardı bende -
quote:
Orijinalden alıntı: Patavatlı
Koyduğu videonun mağara olduğunu öğrenen insan ne yapar ?
Yalnız sana değil her konuya mağara yazanlar tatmin mi oluyorsunuz mağara yazdıkca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dekareme
buna benzer bir konu açacaktım, fakat tespitim şu ki, kimse iplemezdi, biliyorum ki bimden 2 çikolata bir cips alıp hesap makinesiyle çekip burda konu açsaydım, o konudan daha popüler olurdu...
Doğru söze ne denir..+1billion -
yada besleyip büyütüp yiyecek -
vay anasını -
Forum ne hale gelmiş. Her konuda cool olma çabasıyla b.ktan şeyler yazan gerizekalılar dolmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: admag
yada besleyip büyütüp yiyecek
-
ooo legadema babayı tanımıyan varmı ki ya -
mağara diyip geçmeyin bak ben yeni gördüm işte. paylaşım için sağolun -
quote:
Orijinalden alıntı: poysion
ooo legadema babayı tanımıyan varmı ki ya
Kocaman adam olmus dogdugu gunu bilirim deyyuzun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni gördüm -
yazık leen -
normal şartlar altında ayılar birbirinin yavrularını yediklerini görmüştüm kıtlık varsa cok açma götürüyor normalde.ama bu leopar insaflı çıkmış herhalde. -
Nabiyo beyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X