Venezüella'da trafik kazasında öldüğü sanılan bir kişi, morgdaki otopsi sırasında canı yanınca uyandı.
33 yaşındaki Carlos Camejo, geçirdiği trafik kazasında öldüğü sonucuna varan görevliler tarafından morga kaldırıldı. Morg görevlileri, Camejo'nun üzerinde otopsi yapmaya başladı, ancak kanama başlayınca bir şeylerin ters gittiğinin farkına vardı, çünkü öldüğünü sandıkları Camejo gözlerini açtı.
Görevliler bunun üzerine Camejo'nun yüzünde açtıkları yeri derhal dikmeye çalıştı. Camejo, yaptığı açıklamada, "Uyandım çünkü duyduğum acı dayanılmazdı" dedi.
Camejo'nun yas tutan eşi ise kocasını, kimliğini teyit etmek için gittiği morgda koridorda sedye üzerinde yatar vaziyette ve hayatta buldu.
AA
Çok ilginç,nasıl öldü diye hemen morga kaldırılıyor ki?
javascript:void(AddText(''))m daha belli olmadan morga kaldırıp adamı yarmaya başlamazlar sanmıyorum pek
o da birşey mi uzun yıllar önce baba tarafından kalp krizi sonucu ölen bir akrabamız cenaze işlemleri için yıkanırken birden dirilmiş.
basına da yansımamış 50 sene öncesi
hocam yatın kalkın turk doktorlarına dua edın ole abd ye felan gıtmeyın bak ne ulkeler var adamı olmeden otopsı yapmıslar
quote:
Orjinalden alıntı: ¥
o da birşey mi uzun yıllar önce baba tarafından kalp krizi sonucu ölen bir akrabamız cenaze işlemleri için yıkanırken birden dirilmiş.
basına da yansımamış 50 sene öncesi
benim eniştemde böle olmuş trafik kazasında öldü diye morga koymuşlar bi kalkmış ortalık sessiz buz gibi gerçekten öldüm sanmış